Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla yerine anestol alin o zmn o daha ucuz tam bilmiorum fiyatini ama almistim daha once diger ilaclarla birlikte toplamda 35 tl tutmustu.. icinde bepanten krem pasiflora surup kas gevsetici fitil ve gazli bezlerden almistim bide anestol..

canim nie ikinciyi yapmadin halaa? korkma hic korkulcak bisi yok.. yaptikca alisiyorsun bugun mutlaka yap artik uzun ara verme sakinnn

Sorma canim ya 25 gun olacak nerdeyse yeneli regldi sinavlardi derken zaten oyle bi zaman gecti
guya pazartesiden beri deneyecegiz ama aksam olunca uykum geldi diyip erkenden yatiyorum. esim bu sabaha kadar bir sey demedi ama sabah aksam deneyelim artik bi kere oldu sen nelerin ustesinden geldin vs vs verdi coskuyu.
ama gel gelelim ben bi turlu cesaret edemiyorum

anliyorum canim korkma ama once egzersiz yap 10 dakka yeter bile.. sonra hemen cikarip p...s i alirsin insallah canim kolay olur oyle.. ikinciyi yap icin rahatlasin artik sonra bak hep yapmak isticeksin bi an once alismak icin.. ben sali gunu yaptim en son bgnde yapmak istiorum insallah alismak icin bi an once

emla yerine anestol alin o zmn o daha ucuz tam bilmiorum fiyatini ama almistim daha once diger ilaclarla birlikte toplamda 35 tl tutmustu.. icinde bepanten krem pasiflora surup kas gevsetici fitil ve gazli bezlerden almistim bide anestol..

onunda uyusturucu etkısı var demı anestol tamam hemen onuda yazıorum pasıflora bılıom annem ıcıodu kas gevsetıcı fıtıl demısın kız fıtılı nası atıodun canmm

Masallah canim ya ne guzel,ne kadar cesaretlisin.
ama dedigin gibi bu aksam artik deneyecegim nereye kadar kacabilirim ki

yarın kocişin doğumgünü ona ilk hediyeyi 2 gün önce verdim jelsin ilişkiyi becerdim :)))
ikinci hediyemde bu paylaşmak istedim

onunda uyusturucu etkısı var demı anestol tamam hemen onuda yazıorum pasıflora bılıom annem ıcıodu kas gevsetıcı fıtıl demısın kız fıtılı nası atıodun canmm

anestolda uyusturuor canim. pasiflora ve fitil almana gerek yok hic bi ise yaramiyor cunku. ben bi iki kez kullandim oylece duruor ilac dolabinda. kullanmadim bida. egzersizle yendim. sende egzersiz yap yeter. onun icinde sadece jele ihtiyacin var. baska seye gerek yok inan bana..

Xylocaina almistim ben recetesiz veriyorlar 18tl fiyati.
emla daha pahali diye biliyorum 30-40 arasi bir seydi sanirim.
tahmini soyluyorum cok uzun zaman once sormustum cunku.

bdeeeeee bu dedıklerıne recete ıstemıolar dımı cnm bdeee ucretlerı nasıl ben brazdan cıkıp alabılırım ısarette zorlanıorum ona gore para alımmm ayyyyy cok sordum

emla 57 tl ben yakın zamanda almıştım

saolasın cnm ama ıste o kadar zaman kaybettımkı bır an once en erken olsun ıstıom yaa ılışkım daha cok yara almadan ısarette kaldım oyle belkı anestol falan bı etkısı olur dımı umut ıste ne bılımmm

egzersiz yap bundan sonra zaman kaybetme canim hergün iki saat egzersiz yap bence. jel sür isaret parmagi sok yavas yavas ittir ıkınarak ve nefes alıp vererek cabucak girer oyle korkma acimiyor. neyse benim cikmam lazim sonra konusuruz canim. kolay gelsin sana.

bunlara alisirsan bir de bunlari birakman icab edicek ama... öyle bir boyutu da var. psikolojik olarak cesaretini arttiracaksa dene tabii.

nasıl sonradan uyusturucu surmeden yapamazmıyımkı ?

yapamazsin demiyorum ama bak jeli birakmaktan bahsediyoruz cogumuz. uyusturucu spreyler, kremler de bunun gibi. farkinda olmadan kosullaniyorsun cünkü. irade sahibiysen elbette kolayca da birakabilirsin. yalniz beklentilerini de düsük tut bu konuda. bir kac kiside pek ise yaramadigi da oldu. ve emlayi da uygulama acisindan bayagi bir dokunmak suretiyle sürüyorsun . parmakla sürecegini düsünürsen, parmagin da uyusuyor bu arada :44:

hmmmmm anladım saol en azından sprey bı denıım o zaman aaaaaa eldıvenle sursem bde bayagı ıcerı dogru surmek gerekıo yanı emlayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…