- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.561
öyle tabi dünya imtihan dünyası bizde böyle veriyoruz sınavımızı insanların ne sıkıntısı var ama dayanamıyor insan bi sre sonra eşine karşı eziklik duygusu kendine olan güvensizlik derken sakin olunmuyor işte allah affetsin isyan ettirmesin inşallah.herkesinde muradı gönlündeki neyse o olur dilerim rabbimden.
of ya neler var varya.. gecmis olsn onlarada benimde kuzenim daha bebeyken ameliyat oldu seyinden yamuk diye..
sen neler yapiyosun ciktimi tayininiz
internetten bir tek dr. saygın micozkadıoğlu adında birini buldum.(bir tane dr. ulusoydu sanırım ama o hipnozla tedavi ediyormuş.ben blimsel olsun istiyorum.) web sitesinde olumlu yazılar var ama kararsız kaldım.neyi nasıl araştıracağımı bilmiyorum
canım benimde ilk görüştüğüm dr saygın beydi ses tonu söyledikler çok rahatlatıcıydı.
ama 4 milyarmış tedavi masrafı yeni düğün yapmışız 30 bin borç var nerden getirirdim 4 bini.
yenmiş hastalarının numaralarını verdi bana konuştum ama nasıl bi tedavi yaptığını ısrarlarıma rağmen söylemediler.
b hastalığı yaşayan biri nasıl olurda karşısındakine yardım etmez anlayamıyorum.
bence sen önce bi jişnekoloğa git canım fizyolojik bi problemin olmadığını anlayınca egzersize başla.
inan kısa bi sürede yeneceksin.
internetten bir tek dr. saygın micozkadıoğlu adında birini buldum.(bir tane dr. ulusoydu sanırım ama o hipnozla tedavi ediyormuş.ben blimsel olsun istiyorum.) web sitesinde olumlu yazılar var ama kararsız kaldım.neyi nasıl araştıracağımı bilmiyorum
Kızlar merhaba. bende tatildeyim giremiyorum bu aralar. Yeni gelin olan arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum. Sıra diğer kızlarda.
Yarışma fikri çok güzel. Hadi bakalım kızlar tempo tempo. 25 mayısta gelin oldum bende.
Ve kızlar adet günüme 4 gün var. Ama hiçbir belirti yok adet olacagıma dair. Önceden gögüğslerim çok acırdı.10 gün önceden haber verirdi bazen. Ara ara kasıklarımda ufak kasılmalar hissediyorum.
4 gün sonra adet olmazsam doktora gideceğim kan testi için
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah giremedim haftasonu misafir vardı.cuma doktora gideceğimden bahsetmiştim size gittim ve septalı hymen olduğunu öğendim ama muayene anında doktor dokunuca hafif kasmısım kendimi vajinismus olmus olablrsin kasman normal değil dedi doktor yani hem operasyon olcam eğer ki opersyondan sonra yine birlikte olamassak bide vajiyi yenmeye çalışcam canım çok sıkıldıdaha yeni evli olup burda olan ya da dışarda okuyan varsa birleşmeme olmadığını anladığında lütfen doktora gidin her şeyin çözümü var bunu anlamıyorz çok olmadı belki evleneli ama geçen her gün ömürden geçiyor 8 ayım boşa gitti birde egzersiz yapıcam bakalım ne zman bitecek bu kabus.....
vajinusmus ile ilgili bir ilaç var mı ve bu ilaçlar ne işe yarıyor merak ediyorum. psikolojik olarak mı hazılrıyor.yada o an için acıyı hissettirmiyor mu. bu arada 2 aylık evliyim ve artık kendimi kötü hissetmeye başladım. doktora gitmedim ha olur ha düzelir diye diye. kendimi motive ediyorum hep ama yine olmuyor. bir noktaya kadar geliyoruz sonrasında tıkanıyorum.ama acıyacak hissi değil acıyor gerçektendaha ilerisine gidemiyorum sonrasında.
canım benimde ilk görüştüğüm dr saygın beydi ses tonu söyledikler çok rahatlatıcıydı.
ama 4 milyarmış tedavi masrafı yeni düğün yapmışız 30 bin borç var nerden getirirdim 4 bini.
yenmiş hastalarının numaralarını verdi bana konuştum ama nasıl bi tedavi yaptığını ısrarlarıma rağmen söylemediler.
b hastalığı yaşayan biri nasıl olurda karşısındakine yardım etmez anlayamıyorum.
bence sen önce bi jişnekoloğa git canım fizyolojik bi problemin olmadığını anlayınca egzersize başla.
inan kısa bi sürede yeneceksin.
ee arkadaşım sıkı sıkı tembihlemişlerdir onlara.bence bencillikten başka bir şey değil o kişilerin yaptıkları.ve vajiyi çeken de anlamazsa ne diyim...
ya gerçek vajili değillerdi yada bencillerdi.Canım bu forumda da karşılaştım saygın beyin hastalarından kesinlikle hiçbir tüyo bile vermiyorlar. Vajinusmusu yenen birisi nasıl olur da bir başkasına yardım etmez. Ya onlar uydurma vajinusmuyluydu ya da bizler başkasına yardım etme aşkıyla yandığımız için normal değiliz :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öncelikle buraya girip girip okuyup çıkardım yeni üye oldum.
Bende 8.5 aylık evliyim ve o işi yapamıyordum, denemelerde istem dışı eşimi itiyor kendimi acayip derecede kasıyordum. kas gevşetici
kullandım banamısın demedi, artık denemekten bile korkuyordum sonuç hüsran olacak diye, ve sonunda başardım hepsini alabildim,
çok mutluyum Allahım inşallah 2.ye de yapabilirim. kızlar darışı yapamayanların başına lütfen dua edin devamı gelsin.
ya gerçek vajili değillerdi yada bencillerdi.
her zaman derim biri bi yol gösterse bana yapacağım.
tedaviye dair hiç bi bilgim yoktu taki burayı bulana kadar.
dilerim bütün vaajinusmuslar burayı bulur.
ve bizi dışardan okuya ziyaretçi arkdaşlara da sesleniyorum.
lütfen bi adım atın ve üye olun kurtulun bu hayatı daha fazla yaşamayın.
bi adım atmadıkça yenemezsiniz. bu erteleme hastalığı sakın ertelemeyin kızlar
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öncelikle buraya girip girip okuyup çıkardım yeni üye oldum.
Bende 8.5 aylık evliyim ve o işi yapamıyordum, denemelerde istem dışı eşimi itiyor kendimi acayip derecede kasıyordum. kas gevşetici
kullandım banamısın demedi, artık denemekten bile korkuyordum sonuç hüsran olacak diye, ve sonunda başardım hepsini alabildim,
çok mutluyum Allahım inşallah 2.ye de yapabilirim. kızlar darışı yapamayanların başına lütfen dua edin devamı gelsin.
tebrik ederim canım...
canım tebrik ediyorum seni.
nasıl yendin burda yazılanları mı yaptın.
Gunaydin kizlar
Bisey sormak istiyorum..
Bi erkegin cinsel organindan sikayeti varsa yani bi sorun oldgunu hissediyosa, genel muayene olmak icn urologa mi gitmeli? jinekologami jinekolig sadece kadinlarla ilgilenmiyomu
vajinusmus ile ilgili bir ilaç var mı ve bu ilaçlar ne işe yarıyor merak ediyorum. psikolojik olarak mı hazılrıyor.yada o an için acıyı hissettirmiyor mu. bu arada 2 aylık evliyim ve artık kendimi kötü hissetmeye başladım. doktora gitmedim ha olur ha düzelir diye diye. kendimi motive ediyorum hep ama yine olmuyor. bir noktaya kadar geliyoruz sonrasında tıkanıyorum.ama acıyacak hissi değil acıyor gerçektendaha ilerisine gidemiyorum sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?