Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

internetten bir tek dr. saygın micozkadıoğlu adında birini buldum.(bir tane dr. ulusoydu sanırım ama o hipnozla tedavi ediyormuş.ben blimsel olsun istiyorum.) web sitesinde olumlu yazılar var ama kararsız kaldım.neyi nasıl araştıracağımı bilmiyorum

haklısın canım çok zor anlıyorum seni bende 8 ay çektim.
çok şükür kurtuldum.
sen ameliyatı ol gel canım biz hep burdayız egzersizlerle çok kısa bi sürede yeneceksin inşallah

canım benimde ilk görüştüğüm dr saygın beydi ses tonu söyledikler çok rahatlatıcıydı.
ama 4 milyarmış tedavi masrafı yeni düğün yapmışız 30 bin borç var nerden getirirdim 4 bini.
yenmiş hastalarının numaralarını verdi bana konuştum ama nasıl bi tedavi yaptığını ısrarlarıma rağmen söylemediler.
b hastalığı yaşayan biri nasıl olurda karşısındakine yardım etmez anlayamıyorum.
bence sen önce bi jişnekoloğa git canım fizyolojik bi problemin olmadığını anlayınca egzersize başla.
inan kısa bi sürede yeneceksin.

ee arkadaşım sıkı sıkı tembihlemişlerdir onlara.bence bencillikten başka bir şey değil o kişilerin yaptıkları.ve vajiyi çeken de anlamazsa ne diyim...

Canım internetim kapanmak üzereydi 4 yerine 5 yazmışım. Benim de 4 gün sonra regli olmam lazım ve önceden regli olmama 1 hafta kala değişimler olurdu şimdi olmuyor. Benim de hiçbir belirti yok, bakalım hayırlısı...

Canım birkaç doktora göstermişindir inşallah. Çünkü bana da bir doktor vaji önünde kalın bir myom olduğunu söyledi, bu yüzden yapamadığımı ve yaparsam çok acı çekeceğimi söyledi. Ben zaten korkuyordum sağolsun korkuma korku kattı. Ama başka doktorlara da gittim böyle birşey olmadığını söyledi.

GEÇMİŞ OLSUN...

Canım bu forumda da karşılaştım saygın beyin hastalarından kesinlikle hiçbir tüyo bile vermiyorlar. Vajinusmusu yenen birisi nasıl olur da bir başkasına yardım etmez. Ya onlar uydurma vajinusmuyluydu ya da bizler başkasına yardım etme aşkıyla yandığımız için normal değiliz :)

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öncelikle buraya girip girip okuyup çıkardım yeni üye oldum.

Bende 8.5 aylık evliyim ve o işi yapamıyordum, denemelerde istem dışı eşimi itiyor kendimi acayip derecede kasıyordum. kas gevşetici

kullandım banamısın demedi, artık denemekten bile korkuyordum sonuç hüsran olacak diye, ve sonunda başardım hepsini alabildim,

çok mutluyum Allahım inşallah 2.ye de yapabilirim. kızlar darışı yapamayanların başına lütfen dua edin devamı gelsin.

ee arkadaşım sıkı sıkı tembihlemişlerdir onlara.bence bencillikten başka bir şey değil o kişilerin yaptıkları.ve vajiyi çeken de anlamazsa ne diyim...

ya gerçek vajili değillerdi yada bencillerdi.
her zaman derim biri bi yol gösterse bana yapacağım.
tedaviye dair hiç bi bilgim yoktu taki burayı bulana kadar.
dilerim bütün vaajinusmuslar burayı bulur.
ve bizi dışardan okuya ziyaretçi arkdaşlara da sesleniyorum.
lütfen bi adım atın ve üye olun kurtulun bu hayatı daha fazla yaşamayın.
bi adım atmadıkça yenemezsiniz. bu erteleme hastalığı sakın ertelemeyin kızlar

canım tebrik ediyorum seni.
nasıl yendin burda yazılanları mı yaptın.

Evet bende sürekli erteliyordum, denemelerimde hüsranla bitiyordu çoğu zaman sen yendin mi varmıydı seninde korkun?

tebrik ederim canım...

canım tebrik ediyorum seni.
nasıl yendin burda yazılanları mı yaptın.

sağol, açıkcası bu kegel hareketlerimiydi onları yapamıyordum deneyemiyordum bile ama okuduklarım bana güç veriyordu eve gidince ve iş o aşamaya gelince tüm cesaretim gdiyodu, eşim Allahı var çok anlayışlıydı ben ağlıyodum falan o teselli ediyodu ama üzüldüğünü biliyodm, ama geçen işte eşimde itmeme engel oldu elimden tuttu, ama inşallah devamı gelir,

bundan yaklaşık 4 ay önce yardım istemiştim sizden.Çok bunalımdaydım.Kendi başıma halledemedim ve Süleyman Eserdağ'a gittim.3 günde bitti ve kurtuldum .Şu anda çok mutluyum.7 ay çektiğim bu illet 3 günde son buldu.Ömrümün geçen o 7 ayına acıyorum.
Neden bu kadar beklemişim diyorum.İnanın imkanınız varsa sizde süleyman beyden destek alın.ben çok mutluyum....

maalesef oyle bır ılac yok...

kayganlastırıcı jel kullan kesınlıkle

tebrıklerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…