- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.581
bundan yaklaşık 4 ay önce yardım istemiştim sizden.Çok bunalımdaydım.Kendi başıma halledemedim ve Süleyman Eserdağ'a gittim.3 günde bitti ve kurtuldum .Şu anda çok mutluyum.7 ay çektiğim bu illet 3 günde son buldu.Ömrümün geçen o 7 ayına acıyorum.
Neden bu kadar beklemişim diyorum.İnanın imkanınız varsa sizde süleyman beyden destek alın.ben çok mutluyum....
tebrık ederım cnm
kızlar evlendiğimde 1 ay vaji ile uğraşmıştım vaji iken hamile kaldım
ve çok şükür hamile oldugumu öğrenmeden yendim
9 ay boyunca da ilişkiye devam ettik
doğumdan sonra 40 gün ara verdik
doğumdan sonraki ilk birleşmede zorlandım
sanki yine kapanmış gibi geliyor
yine yapmak istemiyor bahaneler buluyorum kendimi veremiyorum canım acıyor
tekrar mı buldu beni bu illet
doktorum bebeyağını önerdi canım onu kullanıyorum sadece.. bi de bepantene yanmayı hafifletmesi için kullan dedi onları kullanıyorum.. inşallah devamı gelir bi an önce. sen ne kadar zamanda tamamını alabilmiştin.. yani ilk aldıktan sonra.. tamamı olduğunda mı hallettim sayabileceğim bu işi :))
Evet bende sürekli erteliyordum, denemelerimde hüsranla bitiyordu çoğu zaman sen yendin mi varmıydı seninde korkun?
ibi bir ilaç yok fmaalesef oyle bır ılac yok...
kayganlastırıcı jel kullan kesınlıkle
tebrıklerrrrrr
ee arkadaşım sıkı sıkı tembihlemişlerdir onlara.bence bencillikten başka bir şey değil o kişilerin yaptıkları.ve vajiyi çeken de anlamazsa ne diyim...
2 parmaga gecemıyorum gırmıyo zorluyo ve acıyo nası yapıcammmm
basta sokabılsem olmuyo denedım hafıf gırsın dıye ıttım gırmıyo cok acıyo nıye oylekı tek gırıryo denemıycem bugun yeter agrı yapıyo yarın tekrar denıycem ama yapamazsam
açısını ayarlıyamadın sanırım canım.popoya dogru paralel yap.yatarakmı oturarakmı yapıyosun kafan çok rahatlıycak bunu şimdi yapabliırsen ama ağrım var diyosan en geç sabaha ertele canım acı falan yok aslında beynimizin bir oyunu bu biz korkup kendimizi sıkmasak öyle kolay olcakki.ben seni çok azimli göruyorum çok cabuk bu sorundan kurtulcaksın gibi geliyo bana
ben parmakla değilde aparatla yaptım bunu ama ikinciye geçtiğimde ilk önce birinciyi tekrar deniyodum esnedikçe rahat olcak.sende istersen önce ilk parmakla yap sonra ikinciye geç peşpeşe yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?