Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktora gitmeyi düşünüyorum zaten canım istanbulda olanların tavsıye edebilceği dr var mı.sen gittinmi doktora naptın geçtimi sorunun

Canim yurtdisinda kalyrm oyzden tavsiyede bulunamicam..
sorunun derkeb cnm bn yendim ve sanirim perine yirtilmasi oldu ( yendim ama zorlandgm icn buyuk boy calisim daha rahat ederim derken yirtildi) haftaya randevum var..
doktoru ihmal etme genel muayene olms olursun hem

yaz geldı hepımız dagıldık aman unutmayalım buraları ben yogunum gıremıyorum eve gırıstım dıpkose allahyardm etsın cbk bıtsın sıkılmaya baslaıdm:1:

her geldıgımde gecmısı mutlaka okuyorum sorun soru aklınızda kalmasın o an kım varsa cevaplar

bu arada belıt06 saglık sorunu yasıyor dogumu yaklastı bugun yarın beklıyoruz oglusumuzu dua edelım de saglıkla gelsın melegı...

hepınıze ıyı geceler ınsallah tez zamanda herrkesler kurtulur bu beladan:3::3::3::3::3:

Kolay gelsn canim..
Kizlar bende bu ara seyrek giriyorum ama mutlaka gecmisi okuyup elimden geldgnce yardm etmeye calsyrm..
Paratonerligim uzerimde..
Faranjit oldum 1 haftadan fazladir yatyrm.. ustune bgnde parmaklarimi yaktim.. sistiler
Ust uste aksiik.. Allah hayirlara yorsun hos herzamanki halim desem yeridr :9:

Egzersiz yapan canlarr.. Korkmayin.. Saatlerinizi verin pes etmeyin.. olmadikca inat edin.. 2 gunde yendim.. 48 saat bile degil ama bigun 4 -5 saat calistim.. pes etmedim.. en onemlisi bitecek bu gece dedim ve bitti cok sukur bosuna gecmis onca zaman..
bunca insan ayni sozu soyluyo.. ertelemeyin.. Kendinize inanin.. bolca dua edin..

Vajinusmuse son:41:

Korkma canim.. korkulcak bsy yok inan bana..hangi asamadasn neler yaptin? nerde takiliyosun anlatsana braz

canım daha hiç bi alıştırma yapmadım başını aldım ama ileri gitmiyor sanki orda bişey varmış gibi geliyor bi arkadaşım içinde bişey patlıcak gibi oluyor dedi beni iyice bi korku aldı ileri gidemiyoruz

kızlar bu acıyı tanımlayabilir misiniz mesela elini kesersin düşersin bacağın kanar şeklinde çünkü dayanamıyorumm biraz ilerleyince sanki tıkalı gibi geliyor çok acıycakmış gibi ne kadar bi acı var

canım daha hiç bi alıştırma yapmadım başını aldım ama ileri gitmiyor sanki orda bişey varmış gibi geliyor bi arkadaşım içinde bişey patlıcak gibi oluyor dedi beni iyice bi korku aldı ileri gidemiyoruz

Bomba degilki icinde patlasn.. oda niye boyle seyler soyluyosa.. kendini kasiyodur oyle hissediyodur..
bak smdi cnm o takildign yer varya hepimiz orda takiliyoruz yapmamiz gereken tek sey ordan gecmek gerisi varya otomatik kayip giriyo.. ben orayi halka diye adlandirdim.. parmaginla yaparkende o halkayi hissediyodum.. parmagimi beklettim ve farkettimki nekadar kasiyosam okadar yaniyo nekadar rahat birakiyosam okadar rahat oluyo.. mesela aoaratla calistigim zaman 9 cm le ilk alirken zorlaniyodum snra alisikca o takildigimiz yerde hic takilmadan sanki orda yokmuscasina geciyodu aparat.. cok sevnmistmmm ama bi buyugune gecince yine o halkayla karsilastm orda biraz bekleyip derin nefes al ver yptim girdi.. o buyuk boyla calisarak o halkayi hissislesirir hale getrdm.. snra p..s denedm hep soyle dusundm p..s aparattan daha yumusak ve kolay esnek.. denedim o yerde takildim ama cikarmadm yandi biraz evet ama dayanilmicak bisey degl afedersnz ada bile daha zor ondan.. beklettim derin nefes al ver ve bitti iskence.. bukadar basit iste.. egzersizle basarablrsn cnm

Bomba degilki icinde patlasn.. oda niye boyle seyler soyluyosa.. kendini kasiyodur oyle hissediyodur..
bak smdi cnm o takildign yer varya hepimiz orda takiliyoruz yapmamiz gereken tek sey ordan gecmek gerisi varya otomatik kayip giriyo.. ben orayi halka diye adlandirdim.. parmaginla yaparkende o halkayi hissediyodum.. parmagimi beklettim ve farkettimki nekadar kasiyosam okadar yaniyo nekadar rahat birakiyosam okadar rahat oluyo.. mesela aoaratla calistigim zaman 9 cm le ilk alirken zorlaniyodum snra alisikca o takildigimiz yerde hic takilmadan sanki orda yokmuscasina geciyodu aparat.. cok sevnmistmmm ama bi buyugune gecince yine o halkayla karsilastm orda biraz bekleyip derin nefes al ver yptim girdi.. o buyuk boyla calisarak o halkayi hissislesirir hale getrdm.. snra p..s denedm hep soyle dusundm p..s aparattan daha yumusak ve kolay esnek.. denedim o yerde takildim ama cikarmadm yandi biraz evet ama dayanilmicak bisey degl afedersnz ada bile daha zor ondan.. beklettim derin nefes al ver ve bitti iskence.. bukadar basit iste.. egzersizle basarablrsn cnm

umarım başarırım canımm çok teşekkür ederimm deneyeceğim dediklerini

herkese günaydın..bende iki parmak egzersiz yapmaya calsyrm ama ara vermek zorunda kalıcam cnkü haftasonu ev tasycaz bu yuzden hiç müsait olamıyorum..of yaaa :(

memur musunuz canım. taşınmaya başladık bizde. hafta sonu ew bakıcaz.
cnm daha 3 gün var bu üç günüdeğerlendirsen olmaz mı bakarsın gitmeden yenersin.
zaten insan hiç ummadığı anda yeniyo. ben çalışmaya başlamıştım daha yenmeden. 2 hafta sonra yendm. hiç beklemediğim bi anda

kızlar herkese merhaba tarcınakıde,violet,yaramazpısı,kemre,zealea,veracfrot,senaymemet,elvan,pusu,alexaderetta, unuttum varsada kızlar saolun allah razı olsun emınım cennette benım melek anneanem... simdi egzersız zamanı bıtsın ıstıorum abımın düğünü var esıme bu durumu yasatmak ıstemıorum basım dik eşimle dans edip halay cekıcem sahte deıl gercek bı mutluluk yasıcaz ınsallah...

Son düzenleme:
Canim yurtdisinda kalyrm oyzden tavsiyede bulunamicam..
sorunun derkeb cnm bn yendim ve sanirim perine yirtilmasi oldu ( yendim ama zorlandgm icn buyuk boy calisim daha rahat ederim derken yirtildi) haftaya randevum var..
doktoru ihmal etme genel muayene olms olursun hem

canım yendiğiğni biliyorum.sorun derken kanamam oldu demıştın ya onu sordum.gitcem canım doktora çocuk için.keşke gitmeden kendinden olsaydı ya vajiyla uğraş şimdide tedavi olcam belkide.

slm canım kimse girmiyo bu aralar bende giremedim pek nasılsın annen nasıl anneannen için üzüldum inan allah rahmet eylesin

saol cnm napım ıste geldım bırazda evle ugrastım saol cnm allah razı olsun naptın hıc ıleledınmı benım gbı mısın yoksa bende bı bogumu alıom ya parmagımdanda korkuom ben cnm ya

saol cnm napım ıste geldım bırazda evle ugrastım saol cnm allah razı olsun naptın hıc ıleledınmı benım gbı mısın yoksa bende bı bogumu alıom ya parmagımdanda korkuom ben cnm ya

parmakla calısmak biraz zor geldi banada canım napıcagımı bilmiyorum suan regl girdi araya ama bitince mumla yapmayı düsünuyorum sen naptın abinin düğününe kadar halledecenmi dügün yakınmı bari

parmakla calısmak biraz zor geldi banada canım napıcagımı bilmiyorum suan regl girdi araya ama bitince mumla yapmayı düsünuyorum sen naptıncnm abinin düğününe kadar halledecenmi dügün yakınmı bari

2 ay var ve ben o gun benım fınalım facar sonrası yok benım ıcın tak ettı artık ya parmakla bende sanırım yapamıorum cnm ya zealeanın setını ıstedım onla denıcem

Back
X