Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inş. varsa bebeğin sımsıkı tutunur sana...

inşaallah canımmmmm

canım ben yener yenmez zaten korunmayı bıraktım...ilk ay olmadı.. 2. ay oldu ozaman hamile kaldım....hemen olmayadabiliyor kızlar.aklınızda bulunsun. ben hemen oluyor diye biliyordum.aylarca bekleyenler var

maşallh ne güzel iyi ki hemen olmuş sizin sanırım bu vajiden kurtulunca kafalar rahatlıyor ve düşünmeynce bebek olablyor stressiz olmak gerekiyormus gebe kalablmek için. belki ben acele ediyorum ama eşimi mutlu edemiyorum bi kadın olarak bari ona bir bebek vereym dedm ama sağlıklı bi ililşki olmadıgından s..mler geri çıktı hep en iyisi önce vajiden kurtulup kafayı fferah tutmk sanırım.

senin yaşın kaç ki? eğer yaşın geçmiyorsa tamamen yen tabiki o sağlıklı olanı...yalnız sana şunu söyliyim....pe..is tam olarak girmiş olsa bile o s..rmler dışarı çıkar.çünkü içeride birikeceği bir yer yok...sadece ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını tavana dikip yatman etkili olabilir...ya ben şu stres olayında daçok etkili olduğunu düşünmüyorum.Allah nasip ederse oluyor.gayet stresli bir zamanımda oldu benim çok şükür

25 olacağım diğer ay yaşım erken daha biliyorum ama benm derdim farklı eltim olacak adi laf etmiş yok işte 8 aydır korunmuyor bebeği olmuyo ona rağmen diye çok sinirim bozuldu hem eşim çocukları çok seviyor. doğru söylüyorsunz allah ne zaman ksımet ederse o zaman olur tabi ki.

ahh kıyamam ya üzülme boşuna.hepimizin başında... benimle de uğraşanlar oldu.. bu noktada yapacağın tek şey...onlara çocuk istemediğini söylemek...mesela istiyordum ama borca girdik vazgeçtim taaa ozamanlar de.. ya da bunun gibi bişeyler uydur ki düşüncesiz beyinler bir müddet sussun bir zahmet.yaşın küçük gerçekten dert etme...olucaktır herşey kısmet

ilgilndgn için tşkkrler cnnm. yenen arkadşlrdn msj bekliorum ynede

bende eş parmağıyla yenmiştim canım..evet bende aynıyım malesef... aslında çoğu kadının sorunu ki bu.vajinal orgazm zamanla olan bir şey galiba... daha çok sürtünerek zevk alıyor kadınlar.kritoral orgazm yani... sende de böyledr büyük ihtimalle..ayrıca uzmanlar sek...sin de spor gibi olduğunu söylüyor.yaptıkça vücut alışıp öğreniyormuş

insallah masallah ama yok işte yapamıyorum yapamıcam yapamıcam ben bu işi olmuyo ileri gdemiyorum zaten bi bogumda giriomiki bılmıom sadece kayboluyo ama tarcınakıde cok ugrasıon benle ama ben yapamıorum özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…