- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.241
canım eşinin gelmesine gerek yok. bir - iki kere gelse yeter. ben çoğunlukla tek gidiyordum seanslara. Mecbur gideceksin, birşeyler uydur canım, otur otur ayağına doktor gelmezbılıorum cnm haklısında benım gdebılecegım arastırmalar bana cok uzak ben ortada kalıorum bun yakadada var cok guzel arastırma ama oda uzak bde bunun gıt gelı olucak seans fılan o kadar yol eve ne dıcem hadı dedım nası gtcem esım mumkun deıl gelmesı bı kere belkı ama seanslara gelemez iş nedeniyle yanı bu seans olayı bana ters braz canım yalnız olsam kapımı cekerım nereye gder gderım ama bole ters oluyo canımmm
nabersizniz?giremedim bayadır buarada regl oldum ama ne regl( kızlar çok sancı çekiyorum 2.günü oldu ama karnımın alt kısımlarında bıçak kesiği gibi ağrıla var dayanılmaz afaedersiniz bide gaz sıkıştırıyo sanki ama çıkmıyoo karnım bomba gibi oldu ( kızlar bişe sorcam ben normaldede ağrı çekerdim ama bu ağrı daha farklı daha dayanılmaz ve kırmızılar baya yoğun geliyo acaba ilişkiden mi?sizdede böle oldumu ?ilişkiden sonraki ilk reglinizde değişiklik olmuşmuydu?ben mi çok pinpirikliyim acaba? (
nabersizniz?giremedim bayadır buarada regl oldum ama ne regl( kızlar çok sancı çekiyorum 2.günü oldu ama karnımın alt kısımlarında bıçak kesiği gibi ağrıla var dayanılmaz afaedersiniz bide gaz sıkıştırıyo sanki ama çıkmıyoo karnım bomba gibi oldu ( kızlar bişe sorcam ben normaldede ağrı çekerdim ama bu ağrı daha farklı daha dayanılmaz ve kırmızılar baya yoğun geliyo acaba ilişkiden mi?sizdede böle oldumu ?ilişkiden sonraki ilk reglinizde değişiklik olmuşmuydu?ben mi çok pinpirikliyim acaba? (
evet benmde gecikti normalden demekki üşütmüşüm ben ondan şiddetli ağrım oluyorCanim benim regl bi hafta grcikmisti ilk kez egzersiz yaptigimda oda bi nevi iliski sayilir.. Ama drdigin gibi agri olmadi hatta benim kizken cok agrim olrdu aglardim yatardim kalkamazdim kadin olunca gecti yani cok az bsy oluor artik :)
çileklim nasılsın? evet üşütmüşümdür off yaa okadarda dikkat ediyorum aslında ama neyse allah beterinden saklasın ne hastalıklar var..canm tefriciye duasından 200 alabilirim.reglim ama okunabiliyo sanırım dime?neden olduğunu bilemiyorum, üşütmüş olabilirsin. benimde ağrılı olur ama üşütünce çok şiddetli oluyor ağrılar.
çok geçmiş olsun privacy...üşütmüşsndür ondn olabilir arkadaşlar doğru sölüyorlar...lütfen kafana hiç bir şey takma vaji kabusu bittiğine göre diğerleri angarya bana öle geliyor...bende 4 - 5 güne kalmaz regl olurum inş bende ağrılar olmz...dikkat et kendine...
teşekkür ederim zerbascımm sen yenmişmiydin?kusuruma bakma hatırlayamadım bayadırda giremiyorum foruma
evt cnm yendm bende...zaten yeni üyeyim iki haftada kk sayesinde değerli arkadaşlar sayesinde yendim uzun zamandır girmemişsn forma tanıyamaman normal...şimdi alışma safhasındym ama şükürler olsn bu kadarınada.....alışma safhan nasıldı cnm ben zorlanıyrm hala...moralim bozuluyo istekszleşiyrm regli olcm ondn diyorm...
Aynen canim bende telliogullardanim benim 2,5 sene oldu canim hala devam edio iste cok uzun suruo bu tedavi yavas uavas oldugu icin.. Benimde ilk ust ceneye bi kac ay sonra alt ceneye tel takildi agrisini iyi bilirim suan lastik kullaniom gunde 20 saat takmam lazim cok gck bsy :)
Kizlar ben de sonunda iki parmaga gecebildim..sizce iki parmaktan sonra p....denemesine gecebilir miyim yoksa daha cok mu erken?
canım çok sağol iyi sayılırım. bebeği aldırdım malesef... fiziksel olarak iyyim ama psikolojim kötü...nasılsın canm?iyimisin?sağlığın nasıl durumda ?
canım benm hastalıktan dolayı antibiyotik kullanmaya başladım hastalık sıfırlanana kadar ( yaklaşık 3 ay kadar sürermiş daha uzun da olabilirmiş) korunmamız gerekiyor.. zaten ondan sonra da tayinimiz çıkacak annemin yanındayım şuan ben o yüzden acele etmiştim 5-6 ay annemle büyüteyim diye.. bakalım şimdilik en azından 1 yıl düşünmücem...Canim bende ramazandan sonra giderim ozmn kontrol olmak icin insallah.. Doktor sana su kadar zmn beklicen dedimi bebek icin?
tebrik ederimm canımmm.a.s.:lepi:.taze gelin oldunnn opuyorumnanaktan
çileklim nasılsın? evet üşütmüşümdür off yaa okadarda dikkat ediyorum aslında ama neyse allah beterinden saklasın ne hastalıklar var..canm tefriciye duasından 200 alabilirim.reglim ama okunabiliyo sanırım dime?
kimsecikler yok bu akşam..yemek sonrası herkes egzersizde herhalde:)))))))))))))))))))))))))
canım ben eş parmağı ile egzersiz yapıyordum, erkeklerin parmakları bizimkinden kalın ve penis boyutuna daha yakın. O yüzden eşinle devam edebilirsin gülsevdamın dediği gibiKizlar ben de sonunda iki parmaga gecebildim..sizce iki parmaktan sonra p....denemesine gecebilir miyim yoksa daha cok mu erken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?