- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.441
Ortmenim canim benim canim benim hosgeldin.. Bugun nasilsin ?
sağol kuzucuk. iyiyim ama hemen çıkmam lazım. yarın doktor muayenem var gene. gerginim, erken yatıcam. görüşürüz yarın
Ne alaka ya..Babane dediğin torun ister bu da yapmayın diyo :) Hem ona neymiş ?.. Kıskanıyor demek ki oğluşunu.. Değiştiremezsin,bişi diyemezsin büyüğe saygısızlık olmaz ne olursa olsun ama eşin ezdirmesin de seni ona karşı aman.Vaji yi hallet de canım bebişin de olur Allah'ın izniyle..Hem de en tosuncuğundan..Çatlasın patlasın ooh
Aminnnn ins hepimize versn rabbim bide bunu halledince cocugada igrasirsak die dusunuyorm takdir rabbimin ne diyim..
Vardır her şeyin bir zamanı..Bizim de yüzümüz güler elbet.İyi geceler canım.Görüşmek üzere :79:
yani hala rahat olmadığın için oluyordur. Benim ilişkiden sonra dizlerim titriyor, korkuyorum hala ne yapsamda.
biraz önce işaret parmağımın hepsini soktum,eşimi de çağırdım (nedense) şaşırdı,bi garip oldu adam. sonra gaza geldik hemen kendimi bişey sandım denemeye karar verdik. anestol,jel sürdüm. ama o yaklaşınca bile geri çektim hemen kendimi. erken davrandım ve yine ağladım. yine geldi bu kara korku üzerime. ne yapayım şimdi,5 dk olsun çıkmıyo aklımdan bu sıkıntı. Allahım sen yardım et bize.
Benddee Ne yazıkki Bu illetle uğraşıyorum. Artık eşimle ayrılmanın eşiğine geldik bir an önce yenmek istiyorum bu belayı. böyle yapanları okuyunca çok umutlanıyorum bende yapıcam diye inşş yapıcamm kızlar desteğinize ihtiyacım var yardım edin lütfenn..
Selam arkadaşlar,
forumda çok yeniyim,dışardan takip ediyordum ama yeni üye oldum,sorunum hepimizin ortak derdi tabiiki,evleneli 2 ayı geçiyor ama olmuyor.Düğün günü çok hastaydım gece çok sancılarım oldu ertesi gün acile gittik böbreklerimde 2 tane taş varmış,o günden sonra olmuyor yapamıyoruz birtürlü.kendimi hazır hissettiğim zaman bişeyler oluyor ama o noktaya gelince kendimi geri çekiyorum canım acıyor.Aslında acıya dayanıklı bir insanımdır ama derdim bekaretimi korumak,sanki bekaretim gittiğinde eski ben olamayacağım gibi geliyor biliyorum çok saçma.lokal anestezikler kullandım haydar dümenin reçetesini aldım birinden ama işe yaramadı nasıl yenicem bilmiyorum..
ilaçsız dün işaret parmağı tek boğumu yaptım,eşimin de belirli bir yere kadar oluyor ondan sonrası sıkıntı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?