Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar ben orta parmağı aldım orda kaldım üf bu ara misafirim var deneyemiyorum ya ben ne zaman gelin olcam o parmakta doktorun parmağıydı ya zamanda ilerliyo of allahım ya canım çok sıkkın karamsar tebrik ederim nasıl yendin yazar mısın

asılda başarı hikayem çok uzun ama kısaltıcam.
4 yıl flört ettikten sonra eşimle severek ve birbirimizi çok isteyerek evlendik.ilk gece zorla yaptık farklı bi ile gidiyodum gelin olarak annem adetlerini bilmiyoruz bizde yok ama belki onlar kan görmek ister dedi.tabi annem haklıydı kendince.ilk gece uyuduk sabah uyanınca yaptık anlatamam çok zor olmuştu çünkü çok kastım kendimi.o akşamdan sonra yapamadık.eşim hep destek oldu önemli değil zamanla olur ben seninle bunun içinmi evlendim gibi beni rahatlatacak şeyler söylüyodu.hergece sabaha kadar denemeler...ağlamalar moral bozuklukları...çok zor günlerdi.CAMDAN BAKARDIM ACABA ATLASAMDA BİTSEMİ diye düşünürdüm eşime söyledim bi gün çok kızmıştı.3 ay geçtikten sonra dr a gittik tedaviye başladık okuma ödevleri falan verdi.sonra egzersizlere geçtik kulak çubuğunu iki günde aldım ama alınca dünyalar benim oldu:))o sevincimi unutamam.sonra o.b. tampon aldırdı marketten ama ben yapamadım yapamıyorum diyorum duymuyo sanki kendince ilerliyo şimdi parmak egzersizi yapacaksın falan diyo.tabi bizde bıraktık...
devamı geliyo

maddi olarak çok kaybımız olmuştu tekrar para verip gidemezdik bi kaç ay sonra devlet hastanesine gittik 2 haftada bir dedi bizde gitmedik ara çok uzundu.birde unutmuşum ilk doktora gitmeden uyku haplarıda aldım en ağırından 4 tane ama yine etki etmemişti.
baktık olacak gibi değil narkoz olsun dedik.eşim bi dr arkadaşına söyledi oda bunun çözüm olmayacağını söyledi ve bize bi dr önerdi tekrar tedaviye başladık.bu dr ii ama yetmiyodu bana ya birde ya bi kere acır bişey olmaz demezmi daha kötü oldum.annem geldi o sırada anneme söyledik başta anlayışlıydı baktı olmuyo siz yapmadan gitmicem dedi 20 gün oldu bizde yaptık dedik gönderdik:))
annem burdayken başarı hikayelerini okumaya başladım ve BURAYI BULDUM:))))başlarda okuyodum baktım okumakla olmayacak burda benim gibi olanları ve başaranları gördüm.bir akşamda serçe orta ve iki parmak aldım.eş parmağı deneyeyim dedim onu yapamadım bıraktım.tabi burdakiler destek oldu yani eş parmağı yapamayınca moralim çok bozuldu yapamayacağımı düşünürken destek oldunuz.

eş parmağı olmadan devam etmeye karar verdim.2 parmaktan sonra apart denemek istedim mumdan apart yaptım birgün boyunca uğraştım yine olmadı yine karamsarlık...cadıkedi kendi apartını söyledi onu yaptım ve oldu kalınlaştırarak 10cm kadar aldım.tabi arada birde 3 parmak yaptım:))
gelgelelim dün akşama...egzersiz yapıyorum apartı içime aldım geziniyorum eşime ya olmazsa kızma dedim eşim tamam olmayacak anlaşıldı dedi.tabi oda haklıydı olumsuz düşünme baştan düşünürsen zaten olmaz dedi.geldi özür diledi ve tekrar denemek istedi sizinde desteğiniz sayesinde bende tamam dedim birde düşündüm ertelesem ne olacak yarın akşam yine denicem zaten BİR BUÇUK yıldır erteliyorum. (kızlar biz ertelemeyi kendimize acımayı seviyoruz bilmiyorum sizde nasıldı ama ben yapamadıkça üzülüyodum eşimde daha çok ilgileniyodu.çiçekler alıyodu...bu ilgi hoşuma gidince belkide yapmak istemiyodum.sonra düşündüm karamsarrr bu bişey yapmadan böyle ilgileniyosa yapınca kimbilir nasıl olacak dedim)

eş parmağı olmadan devam etmeye karar verdim.2 parmaktan sonra apart denemek istedim mumdan apart yaptım birgün boyunca uğraştım yine olmadı yine karamsarlık...cadıkedi kendi apartını söyledi onu yaptım ve oldu kalınlaştırarak 10cm kadar aldım.tabi arada birde 3 parmak yaptım:))
gelgelelim dün akşama...egzersiz yapıyorum apartı içime aldım geziniyorum eşime ya olmazsa kızma dedim eşim tamam olmayacak anlaşıldı dedi.tabi oda haklıydı olumsuz düşünme baştan düşünürsen zaten olmaz dedi.geldi özür diledi ve tekrar denemek istedi sizinde desteğiniz sayesinde bende tamam dedim birde düşündüm ertelesem ne olacak yarın akşam yine denicem zaten BİR BUÇUK yıldır erteliyorum. (kızlar biz ertelemeyi kendimize acımayı seviyoruz bilmiyorum sizde nasıldı ama ben yapamadıkça üzülüyodum eşimde daha çok ilgileniyodu.çiçekler alıyodu...bu ilgi hoşuma gidince belkide yapmak istemiyodum.sonra düşündüm karamsarrr bu bişey yapmadan böyle ilgileniyosa yapınca kimbilir nasıl olacak dedim)

Son cumlene bayildim :)))) cidden o is olunca daha cok ilgileniyolar :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm karamsaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum yaaaaa.....canım benimmmm dün fazla giremedimm arada bakmaya çalıştım ama yetemedimmm....kaldığım sayfalara bakınca bide ne göreyimmmm...bizimmm karamsarmı karamsarrr kızımız KADIN olmuş...:52::52::52::52::52::52::52::52: seniiii canııııı gönülden tebrik ediyorummm...bak sen bu siteye en karamsar olup da yenen olarakkk mükemmel bi örneksin......

kızlar duyunnnnnnn karamsar gelin olmuşşşşş...ozaman hiç biriniz sakınnn yapamıyorum diye gelmeyinnnn:20::20::20::20::20::20:

isteyince yapılmayacak bişey değil.....halayı geciktiriyorummmm dilim çözüldüüü.....kupanı kaldırayımm:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65

şimdi deee halayyyy zamanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ikinci deneme için apartı aldım.15 dk sonra deneyelim dedim apartı çıkardım önce wc de gibi durdum olmadı diz çöktüm olmadı bende dizlerimin altına yastık koydum.ve başladım.yarısına gelince eşime dedim şimdi yönü bulmam lazım.unutmuştum önemi eğilmem lazım gerimi gitmem lazım.öyle oynarken yavaş yavaş giriyodu en son aklıma nette baktığım resimler geldi.kadın üstteyken eşinin üzerine yatıyodu.bende eşimin üzerine doğru yatarken oluverdi:)))))))
kızlar hiiiiiiiiiiiiiiiiiç acımadı bakın ben söylüyorum.sadece dış tarafında afedersiniz soktuğumuz yerin biraz üst tarafında hafif bi yanma oldu okadar.
eşimin sevincini görmeliydiniz beraber ağladık inanamadık olduğuna.eşim sonradan söyledi beni ii tanıyo:))ben yarısını alana kadar yapacağına inanmıyodum dedi çünkü çok oldu öyle:)))
kızlar isteyin azmedin yapın inanın acı yok gerçekten o huzurla uyumak anlatılmaz yaşanır sizde yaşayın sizde hakediyosunuz.
burdan bana destek olan herkese teşekkür ediyorum isim isim yazmak istiyorum ama unuttuğum biri olur ve kırılır diye yazmıyorum.hepinizi çok seviyorum iiki varsınız.ALLAH HERKESE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN

ya kızlar ben orta parmağı aldım orda kaldım üf bu ara misafirim var deneyemiyorum ya ben ne zaman gelin olcam o parmakta doktorun parmağıydı ya zamanda ilerliyo of allahım ya canım çok sıkkın karamsar tebrik ederim nasıl yendin yazar mısın

Canim doktorun parmagini aldiysan kendi parmaginlada yapabilirsin hic vakit kaybetme egzersizlere basla derim

kızlar hepinize teşekkür ederim birazdan çıkmam lazım onun için tek tek teşekkür ederim.
ya hayal gibiydi benim halayımın çekilmesi ama oldu:)))))))))))

karamsaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr afferin tatlım sana süpersin:) önce senin senin sonra hepimizin gözü aydın canım. oldu bak olmıcak yapamıyorum derken olduuuuuuuuu. çoooooooooooook geçmiş olsun:)))))))) bana bugün ikinci sevinci yaşattın. az sonra anlatıcam nedenini. canım beinim Allah bundan sonra yaşatmasın. eeeeee gelsin artık halaylar dimi ama:) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

ikinci deneme için apartı aldım.15 dk sonra deneyelim dedim apartı çıkardım önce wc de gibi durdum olmadı diz çöktüm olmadı bende dizlerimin altına yastık koydum.ve başladım.yarısına gelince eşime dedim şimdi yönü bulmam lazım.unutmuştum önemi eğilmem lazım gerimi gitmem lazım.öyle oynarken yavaş yavaş giriyodu en son aklıma nette baktığım resimler geldi.kadın üstteyken eşinin üzerine yatıyodu.bende eşimin üzerine doğru yatarken oluverdi:)))))))
kızlar hiiiiiiiiiiiiiiiiiç acımadı bakın ben söylüyorum.sadece dış tarafında afedersiniz soktuğumuz yerin biraz üst tarafında hafif bi yanma oldu okadar.
eşimin sevincini görmeliydiniz beraber ağladık inanamadık olduğuna.eşim sonradan söyledi beni ii tanıyo:))ben yarısını alana kadar yapacağına inanmıyodum dedi çünkü çok oldu öyle:)))
kızlar isteyin azmedin yapın inanın acı yok gerçekten o huzurla uyumak anlatılmaz yaşanır sizde yaşayın sizde hakediyosunuz.
burdan bana destek olan herkese teşekkür ediyorum isim isim yazmak istiyorum ama unuttuğum biri olur ve kırılır diye yazmıyorum.hepinizi çok seviyorum iiki varsınız.ALLAH HERKESE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN

Aparatında tam olarak neler kullandn ben kulak cubuguna pamuk yapmaya calıstım ama strecleynce sankı dokundurdgm da aman dedm ama parmakta ole olmadı parmağı ılerletp artk aparata gecmk ıstıorm ama 2 parmagı sokamadm ya :S daha yorldm cnk

Back
X