- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.921
sağol canım burda arkadaşlara da sordum onlarda kullan dediler bakalım hayırlısı inş ikincisini sorunsuz yaşarım
İnnnnsallaaahhh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım burda arkadaşlara da sordum onlarda kullan dediler bakalım hayırlısı inş ikincisini sorunsuz yaşarım
kızlar ben geldim yeni gelininiz:))))
Hosgeldiiinn yeni gelinnn herkes basari hikayeni bekliyo :)
ya yazdım ama silindi tekrar yazcam şimdi
eş parmağı olmadan devam etmeye karar verdim.2 parmaktan sonra apart denemek istedim mumdan apart yaptım birgün boyunca uğraştım yine olmadı yine karamsarlık...cadıkedi kendi apartını söyledi onu yaptım ve oldu kalınlaştırarak 10cm kadar aldım.tabi arada birde 3 parmak yaptım:))
gelgelelim dün akşama...egzersiz yapıyorum apartı içime aldım geziniyorum eşime ya olmazsa kızma dedim eşim tamam olmayacak anlaşıldı dedi.tabi oda haklıydı olumsuz düşünme baştan düşünürsen zaten olmaz dedi.geldi özür diledi ve tekrar denemek istedi sizinde desteğiniz sayesinde bende tamam dedim birde düşündüm ertelesem ne olacak yarın akşam yine denicem zaten BİR BUÇUK yıldır erteliyorum. (kızlar biz ertelemeyi kendimize acımayı seviyoruz bilmiyorum sizde nasıldı ama ben yapamadıkça üzülüyodum eşimde daha çok ilgileniyodu.çiçekler alıyodu...bu ilgi hoşuma gidince belkide yapmak istemiyodum.sonra düşündüm karamsarrr bu bişey yapmadan böyle ilgileniyosa yapınca kimbilir nasıl olacak dedim)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ya kızlar ben orta parmağı aldım orda kaldım üf bu ara misafirim var deneyemiyorum ya ben ne zaman gelin olcam o parmakta doktorun parmağıydı ya zamanda ilerliyo of allahım ya canım çok sıkkın karamsar tebrik ederim nasıl yendin yazar mısın
arkadaslar bende vajinismusu yenmis biriyim ve 6 aydir esimle gercek kari koca hayati sürdürüyoruz.
Herkese yardim etmek istiyorum, benimle görüsmek isteyen arkadaslar eklesin beni: melis2011x@hotmail.de
ikinci deneme için apartı aldım.15 dk sonra deneyelim dedim apartı çıkardım önce wc de gibi durdum olmadı diz çöktüm olmadı bende dizlerimin altına yastık koydum.ve başladım.yarısına gelince eşime dedim şimdi yönü bulmam lazım.unutmuştum önemi eğilmem lazım gerimi gitmem lazım.öyle oynarken yavaş yavaş giriyodu en son aklıma nette baktığım resimler geldi.kadın üstteyken eşinin üzerine yatıyodu.bende eşimin üzerine doğru yatarken oluverdi:)))))))
kızlar hiiiiiiiiiiiiiiiiiç acımadı bakın ben söylüyorum.sadece dış tarafında afedersiniz soktuğumuz yerin biraz üst tarafında hafif bi yanma oldu okadar.
eşimin sevincini görmeliydiniz beraber ağladık inanamadık olduğuna.eşim sonradan söyledi beni ii tanıyo:))ben yarısını alana kadar yapacağına inanmıyodum dedi çünkü çok oldu öyle:)))
kızlar isteyin azmedin yapın inanın acı yok gerçekten o huzurla uyumak anlatılmaz yaşanır sizde yaşayın sizde hakediyosunuz.
burdan bana destek olan herkese teşekkür ediyorum isim isim yazmak istiyorum ama unuttuğum biri olur ve kırılır diye yazmıyorum.hepinizi çok seviyorum iiki varsınız.ALLAH HERKESE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN