- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.001
çok hoşuma gitti bana kızmancanım pek tembellik değildi geç oldum biraz şaşırdım o yüzden tam bugün olcam dedim olmamıştım öyle öyle geçti dört gün neyssee demek beni takip ediyosun kesin yapmam lazım artık:18::18::18::18::18::18::18::18:
nergis allah senden bin defa razı olsun.Çok tecrübesiz ve şaşkınım.Senin samimiyetine dayanarak ve daha fazla senide yazmakla zorlamamk için telefonda görüşmemiz mümkün mü.ben özelden sana mesaj gönderemiyorum yeni üye olduğum için.Tabi ki diğer arkadaşlarında yardımı bana çok iyi gelecektir ama öncelikle nasıl yola çıkıcağımın detaylarını senin tatlı dilinle ilerlemek isterim.lütven yardım et =)
takip ediliyorum demekki yapmam lazım artık demiş bi de
yahu ben o listeyi neden hazırlıyorumsizleri takip ettiğimizi aşamalarınızı bildiğimizi göstermek için
özel olarak belirtmesem de o listede kim varsa takipte ona göre haaaaaaaaaaaaaaaaa
çok hoşuma gitti bana kızmancanım pek tembellik değildi geç oldum biraz şaşırdım o yüzden tam bugün olcam dedim olmamıştım öyle öyle geçti dört gün neyssee demek beni takip ediyosun kesin yapmam lazım artık:18::18::18::18::18::18::18::18:
hoşuna gidiyorsa canım bende kızabilirim yani:))bende takip ettim seni. bugün yarın olcam diye erteledin ama regl biter bitmez bekliyoruz haberlerini ona göre kızarız heee.....
kızlar teker teker gelinnnn
ayyy çokk gülldürdün beni ayçacım ya :))))) hopefor ben tanıştığımıza memnun oldum :) nergis papatya gibi isimler sanırım bizim sitede olduğumuz süreye göre veriliyo. emin ol diğer arkadaşların da yardımı sana iyi gelecektir benden daha tecrübeliler var ben de onların yol göstermesiyle yendim. burdaki herkes sana yardım eder tatlım. ben elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım
canım herkes tarafından takip ediliyosun ona göre davran valla bende seni ve besti takip ediyom gelin olmanızı bekliyorum heyecanla çünkü siz eskilerdensiniz hadi bakalım gelin olunda halayınızı çekelim dimi kızlar
ben asabi insanım kızarım valla şaka şakaaa
ama senle forumda konuşuyorduk yolbaşına kadar bitecek bu iş diye bi sen kaldın diğerleri yendi. o yüzden kızıyorum tabi senin de araya regl girdi biliyorum.
ama erteleme sakın reglden sonra hepimiz takip ediyoruz burda haberin olsun
evet herkese yılbaşına kadar gün veren bendim bi de di mii
biz zaten bestle aynı anda yapıyoduk egzersizleri. birbirimize gaz veriyoduk bii yandan birimiz yapamıyorum olmuyo deyince hemen birimiz olcak olcak devam diye destekliyoruz birbirimizizaten best yendi sayılır o iki mumu almıştı en son o da regl ben de regl ikimizde kaldık böyle
evet yarışa girmiştik birde yarıştan çekirdekk yendi karamsar yendii..
sen ben best birde gncmr tam hatırlamıyorum o vardı ben denedim olumsuz oldu tabi yılbaşına kadar daha var yine denerim
ee şimdi deneme sırası senle best de deneyinde sizde çıkın artık yarıştan canım ben tek kalayım başlatan ben kalan ben
streç filmi mi olur mu öyle şey
aparatı peçeteyle sarıp dışlına streç film onun dışınada prezervatif geçirmeli böyle olmalı bence aparat..
peki :)
Cooooookkkkkk gerginimmmm sinirliyimmmm boyle icimde volkanlarr patliyo ama nedenn bilmiyorum yaaa cildircam tunekledim oturuyorum kayinvalidemlerle esime eltimlere gidelim diyorum bi kat asagidaki cayimi iceyim de diyo ayyy olcem burda gerginlikten hala cay diyooooo su an bunlari yazarkende hep yamlis yaziyorum onada sinir oldum noluyo banaaaaaaa((((
=)) inan bende şuanda şaşkolozluğuma gülüyorum.memnun oldum.sana daha fazla çok iyisin demiyorum artık.Çünkü bü
tün konuşmalarım bunlarla geçecek.Madem öyle hadi bakalım başlayalım =).ŞİMDİ dr birşey yapmayın falan demedi.o zedelenme olayıda iki gün önceydi.Şimdi ben denemek istiyorum egzersizleri.Eğer ağrı ve kanama olursa keserim bir süre sonra yine denerim olurmu ? serçe parmağımı ne kadar vajinaya alıcam,ve serçe parmaktan sonra diğer hangi parmağım olacak.Diğer parmağa ne zaman geçmem gerekiyor.Bir de parmak değilde aparat dediğiniz şey daha cazip geldi bana onun adı nedir =))) ve nerden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?