Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok çok beğendik canım ellerine sağlık
iyi gecelerrr
görüşmek üzre

maşallahhh süper tebrikler canımmm bir kişinin daha şu illeti yenmesi süper bişiy oh valla görünce bi rahatladımki sorma darısı bizlerin başına inşallah tek isteğimiz bol dua bende halayını çekeyim canımmmmm

kızlar daha önceleri asırı kasılmam oluyodu simdi okadar yok ama içeri giriş olmuyo sank bi duvar var ve baskı hisediyorum dogal olarak agrım oluyo giremiyo eşim dr a gidiyorum 2. seansa gittim henüz daha baya yol kat etmemiz gerekmiş dr. umda kesinlkle cinsel ilişki denemeyn dediklerimn dısına cıkarsanz boşa gelmiş olursunuz dediğinden bu kegelede baslayamadım son zamandır.daha önceleri denemiştim eski üyeler bilirler yapamamıstım elimi dokundurdugum anda kötü oluyodum eşime bile dokundurtmuyodum simdi eskiye göre iyiyim eşime dokunduruyorum hatta sevişirken eşim parmagımı soktum ama fark etmedn bile dedi sizce napsam dr. u es geçip parmak egzersizine baslıyımmi cunkuu dr cok yavas ilerliyor su an sadece vajin girişinde tek bogum sokmadan dokunusa izin verdi ilişkiye girmeniz için yaklasık 2 ay beklemnz gerek dedi simdi deidklerini yapmazsam yaptıklarım boşa giderde cekiniyo degilim napsam bilemedim ama günden güne gelin olanları görüncede iştahım arttı oyy oyy napsamm kızlarr

canım doktorunda bildiği vardır elbet ama sen eğer parmak egzersizi yaparı mdiyorsan yap doktora söylemezsin çokmu zor hem daha hızlı ilerlemiş olursun sonra bir bakmışın doktor daha sana 1 buçuk ay var derken sen oo yendik biz bile dersin şaşırtırsın ben olsam öyle yapardım da tabi yinede sen bilirsin canım...

bende bakayım ozaman yarın...hem o kadının oynadığı diziler genelde güzel oluyo.ya regl olunca karın ağrısına hap kullanıyomusun zararlı diolar kullanmıyorum ama çok ağrıyo

canım benim bekarkende ağrıyordu hemde geberircesine anlatamam halende ağrıyor hoş daha tam kadın olamadım ama inş. geçer bu ayın 1 .de ilk günüm cehennem gibiydi hap içmedim içmemeye çalışıyorum vajili hamiş kalırsam diye korkuyorum evlendiğimden beri başımada geldi haplara veda ettim ama az kala ağrıdan ölüyordum şekerli sıcak su bana iyi geliyo şekeri biraz fazla yarım bardak dahi sıcakken içersen 10 15 dk sonra terlediğini göreceksin ağrımıda azaltıyo baya dene derim ..

bende hap kullanmıyorum ama belki sizin bildiğiniz bişi vardır die sorayım dedim.çok ağrıyo herzaman

canım yanlış yönlendirmek istemiyorum için nasıl rahat edecekse eşinle konuş karar ver bence

yaa kızlar ii geceler aklıma takıldı okuyorumsa yazılanları bu parmak egzersizleri ilekendi kendimizi mi bozmuş oluyoruz nasıl olacak b iş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…