- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.181
Kuzularımm İmzalarınızı Beğendiysenizz Çok SevindimmGüle Gülee Kullanınn
Kurtlar Vadisi Bitmek Üzere. Birazdan Yatarız Bizde
Şimdidenn Hepinize İyi Geceler Dileyim Dedimm
Yarın Görüşmek Üzereee
Hepinizee Kocamann İyi Gecelerrr
mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra
kızlar daha önceleri asırı kasılmam oluyodu simdi okadar yok ama içeri giriş olmuyo sank bi duvar var ve baskı hisediyorum dogal olarak agrım oluyo giremiyo eşim dr a gidiyorum 2. seansa gittim henüz daha baya yol kat etmemiz gerekmiş dr. umda kesinlkle cinsel ilişki denemeyn dediklerimn dısına cıkarsanz boşa gelmiş olursunuz dediğinden bu kegelede baslayamadım son zamandır.daha önceleri denemiştim eski üyeler bilirler yapamamıstım elimi dokundurdugum anda kötü oluyodum eşime bile dokundurtmuyodum simdi eskiye göre iyiyim eşime dokunduruyorum hatta sevişirken eşim parmagımı soktum ama fark etmedn bile dedi sizce napsam dr. u es geçip parmak egzersizine baslıyımmi cunkuu dr cok yavas ilerliyor su an sadece vajin girişinde tek bogum sokmadan dokunusa izin verdi ilişkiye girmeniz için yaklasık 2 ay beklemnz gerek dedi simdi deidklerini yapmazsam yaptıklarım boşa giderde cekiniyo degilim napsam bilemedim ama günden güne gelin olanları görüncede iştahım arttı oyy oyy napsamm kızlarr
bende bakayım ozaman yarın...hem o kadının oynadığı diziler genelde güzel oluyo.ya regl olunca karın ağrısına hap kullanıyomusun zararlı diolar kullanmıyorum ama çok ağrıyo
canım benim bekarkende ağrıyordu hemde geberircesine anlatamam halende ağrıyor hoş daha tam kadın olamadım ama inş. geçer bu ayın 1 .de ilk günüm cehennem gibiydi hap içmedim içmemeye çalışıyorum vajili hamiş kalırsam diye korkuyorum evlendiğimden beri başımada geldi haplara veda ettim ama az kala ağrıdan ölüyordum şekerli sıcak su bana iyi geliyo şekeri biraz fazla yarım bardak dahi sıcakken içersen 10 15 dk sonra terlediğini göreceksin ağrımıda azaltıyo baya dene derim ..
kızlar daha önceleri asırı kasılmam oluyodu simdi okadar yok ama içeri giriş olmuyo sank bi duvar var ve baskı hisediyorum dogal olarak agrım oluyo giremiyo eşim dr a gidiyorum 2. seansa gittim henüz daha baya yol kat etmemiz gerekmiş dr. umda kesinlkle cinsel ilişki denemeyn dediklerimn dısına cıkarsanz boşa gelmiş olursunuz dediğinden bu kegelede baslayamadım son zamandır.daha önceleri denemiştim eski üyeler bilirler yapamamıstım elimi dokundurdugum anda kötü oluyodum eşime bile dokundurtmuyodum simdi eskiye göre iyiyim eşime dokunduruyorum hatta sevişirken eşim parmagımı soktum ama fark etmedn bile dedi sizce napsam dr. u es geçip parmak egzersizine baslıyımmi cunkuu dr cok yavas ilerliyor su an sadece vajin girişinde tek bogum sokmadan dokunusa izin verdi ilişkiye girmeniz için yaklasık 2 ay beklemnz gerek dedi simdi deidklerini yapmazsam yaptıklarım boşa giderde cekiniyo degilim napsam bilemedim ama günden güne gelin olanları görüncede iştahım arttı oyy oyy napsamm kızlarr
sütlaç yiyorum şuanyemesem nasıl uyurdum bilmiyorum
afiyet olsun canımmm ayy bende sen gibiyim bişiy canım çektimi tmm ya ona benzer bişiy yemeliyim yada onu yemeliyim çok kötü bişiy çıldırıyorum yiyemediğim zaman
sütlaç yiyorum şuanyemesem nasıl uyurdum bilmiyorum
eşim çağırıyo yatmaya gidiyorum hayırlı geceler rahatlıkla uyuyabilirim artık
amaolmaz ki yiyen var yiyemeyen varr :2::2:
benim de canım çektii
eşim getiremicene göre yapsam mı kii:121::121:
bence yapıp yemelisin çok güzel...
ne yapıyosunuz uyumayan arkadaslar
tül perde asıyorum gecenin bi vaktii:)))siz neler yaptınız ben pek giremedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?