Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım aklına kötü şeyler getirmek istemem ama, ya çocuğunuz olunca evi ayırmayın derlerse. Çocuk da oldu artık zor bakarsınız, beraber yaşamaya devam edelim çocuk büyüyene kadar derlerse?:26:

yok canım eşyalarımı almaya başladık tek tek kaynanam emeklı olunca yalovaya gtceklerr bızde kendı isdedgmz bı yere gtcez cnm

kızlarrr çok mutluyum bie iki saat önce yazmıştım 7 santim alıyorum diye kalınlaştırdım 8 santim denedim oldu sonra yine peçete sarıp kalınlaştırdım 9,5 santim yaptım oda oldu çok sevindim sadece gel git yapmam biraz zor oluyo onu nasıl halletcem kızlarrrr

tebrikler canımm sen bu işi başardın artıkkkk 10 cm alınca iyice alıştıktan sonra deneme yapabilirsin hatta 9 bile çok iyi

kızlar o kadar mutluyumkiiiii insanın istediği zaman eşiyle birlikte olması ne güzelmiş şimdilik zevk alamasamda eşimin mutluluğu bana yetiyor inşallah herkes bu duyguları tadar hepiniz için dua ediyorummm.. ve de yardımada hazırımmm

peki neden zevk alınmıyo olduktan sonra acaba orasıda korkutuyo beni normal mi acaba

canım biraz anlatırmısın nasıl kurtuldun bu dertten

canım benimmm o listede yeni gelin olarak kendimi görmek çok güzel bi duygu... yardımların için, gaza getrmelerin için herşey için çokkk teşekkürler 2012 nin son gelini olmuşum bu arada

peki neden zevk alınmıyo olduktan sonra acaba orasıda korkutuyo beni normal mi acaba

evet canım çokk normal korkma yaniii aslında tam zevk alır gbi oluyorum ama o duygulara daha alışkkıın olmadığım için odağım dağılıyo belki tek bende böyledir ama geçici

Son düzenleme:
canım biraz anlatırmısın nasıl kurtuldun bu dertten

canım , ben parmak egzersizleriyle başladım, sonra eş iki parmak yaptım, en son mumla yapmıştım. mumun çevresini 7 cm kadar kalınlaştırıp öyle almıştım. araya adetim grdi , sonra adetim biter bitmez eş denemesine geçtim ve yılbaşından bi gün önce bitti gtti ama peniss mumdan da parmaktanda daha kolaymış bunu anladım

peki kanama acı oldumu

Geçekten daha mı kolayv yaaa ben şimdi 9 santim alabiliyorum içime inş olur böyleyse süper olur gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…