- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.421
Canım aklına kötü şeyler getirmek istemem ama, ya çocuğunuz olunca evi ayırmayın derlerse. Çocuk da oldu artık zor bakarsınız, beraber yaşamaya devam edelim çocuk büyüyene kadar derlerse?:26:
kızlarrr çok mutluyum bie iki saat önce yazmıştım 7 santim alıyorum diye kalınlaştırdım 8 santim denedim oldu sonra yine peçete sarıp kalınlaştırdım 9,5 santim yaptım oda oldu çok sevindim sadece gel git yapmam biraz zor oluyo onu nasıl halletcem kızlarrrr
sağol canım moral verdin valla peki bu gel git yapma olayı nasıl olcak gel git yapamıyorum yani çok ağır yapabiliyorummmtebrikler canımm sen bu işi başardın artıkkkk 10 cm alınca iyice alıştıktan sonra deneme yapabilirsin hatta 9 bile çok iyi
söylüyrum sonra susuyo yıne başlıyo bı kaçgun sonra bırde beraber otruyrzzz 2 sene sonra ayrılcaz
sağol canım moral verdin valla peki bu gel git yapma olayı nasıl olcak gel git yapamıyorum yani çok ağır yapabiliyorummm
canım onu takma bence.ben hiç gelgit yapamaıştım.senin gibi çok yavaş bikaç kere yapmıştım.
gerçekten mi peki pnis denemesinde geçiyomu bu durum
peki çok teşekkürler :)ben ilk pns denemsinde sadece pnsi aldım ama gitgel yapmadım.biraz bekledim çıktım.ondan sonraki akşamki denemede gitgel oldu ve çok rahat oldu.apartla zor oluyo.yani bana zor gelmişti.pnsle daha kolay oluyo.yani takma onu kafana
peki neden zevk alınmıyo olduktan sonra acaba orasıda korkutuyo benikızlar o kadar mutluyumkiiiii insanın istediği zaman eşiyle birlikte olması ne güzelmişşimdilik zevk alamasamda eşimin mutluluğu bana yetiyor inşallah herkes bu duyguları tadar hepiniz için dua ediyorummm.. ve de yardımada hazırımmm
kızlar o kadar mutluyumkiiiii insanın istediği zaman eşiyle birlikte olması ne güzelmişşimdilik zevk alamasamda eşimin mutluluğu bana yetiyor inşallah herkes bu duyguları tadar hepiniz için dua ediyorummm.. ve de yardımada hazırımmm
peki neden zevk alınmıyo olduktan sonra acaba orasıda korkutuyo beninormal mi acaba
canım biraz anlatırmısın nasıl kurtuldun bu dertten
canım , ben parmak egzersizleriyle başladım, sonra eş iki parmak yaptım, en son mumla yapmıştım. mumun çevresini 7 cm kadar kalınlaştırıp öyle almıştım. araya adetim grdi , sonra adetim biter bitmez eş denemesine geçtim ve yılbaşından bi gün önce bitti gttiama peniss mumdan da parmaktanda daha kolaymış bunu anladım
Geçekten daha mı kolayv yaaa ben şimdi 9 santim alabiliyorum içime inş olur böyleyse süper olur gerçektencanım , ben parmak egzersizleriyle başladım, sonra eş iki parmak yaptım, en son mumla yapmıştım. mumun çevresini 7 cm kadar kalınlaştırıp öyle almıştım. araya adetim grdi , sonra adetim biter bitmez eş denemesine geçtim ve yılbaşından bi gün önce bitti gttiama peniss mumdan da parmaktanda daha kolaymış bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?