- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.441
Kızlarrr yine yenidenn Ben Geldimm
Napıyosunuzz ?? Yardımaa İhtiyacı Olann Var mı ??
peki kanama acı oldumu
Geçekten daha mı kolayv yaaa ben şimdi 9 santim alabiliyorum içime inş olur böyleyse süper olur gerçekten
şunu söyleyebilirim acının a sı yoktuuhemde hiççç
evet ben varım canım yaa nasıl kurtuldun anlatırmısın ben 2kulak çöpünde kaldım gerisi gelmedi ben eskilerdenim arkadaslarım kurtuldu ben kalakaldım
canım buna bi inanabilsem suan coktan halletmiştim tek takıntım acı kanama vs
Bendee Eskilerdenim Canım
Kulak Çöpünü Yaptığına Göre Parmak Egzersizlerine hazırsın demektir..
İşaret Parmağına Geç Hemen. Hiç Vakit Kaybetmeden
Ben Parmak Egzersizi yaparak yendim. 3 Parmak Yan yana aldım ve yendim
kızlar size bişi sorcam ben yeneli baya oldu ama hala pozisyon degiştiremedik yaben üsteyken p..... alabilityorum bu şekilde bebek olması zor dimi çünkü üsteyken yatana kadar akıyo dışarı spermler ne yapmam lazım akıl verin ...bende hamile kalmak istiyodum ama regl oldummm hemde fena önce geçikti dedim heralde tuttu ama malesef geçikmeli oldum ama fena oldum parça parça geliyo kanamam hala bitmedi 10 günü geçti cumartesi günü doktora gidicem alttan muane olmak istiyorum hem düzensizlik için hemde çocuk için başlamak istiyorum kontrollere ama korkuyorum bana biraz gaz verinnnnnnnnn ne olur ya çok korkuyorumm allttan muaneye halbukiiii vajinismusken gitmiştim o çatala çıktım o kadar korkmadım tabi bişi sokmadı doktor ama zarıma bakmıştı
kızlar bugün muane oldum...ellede muane etti alttan ulturasyonlada baktı çok şükür geçti gitti...içim rahatladı en azından ....sol yumurtalıgımda kist çıktı ama önemsiz olanındanmış eriyenden doktor dedi yumurtlama olmayınca oluyomuş o kist geçende çıkmıştı öle....ama doktor kan tahlilleri yaptı hepsi normal çıktı sadece kistim var işte ama çocuk için tedaviye başlamaya erken dedi vajinismusu yeni yendiginiz için 6 ay bekleyelim dedi bana verdigi ilaçlarr gynelle -gynoferon-duphaston - kullanan varmı aranızda arkdaşlar sizinle paylaşmak istedim...
ya ben hiç ilerleme kaydetmiyorum sanki, işaret parmağımın tamamına yakınını alıyorum içeri ama bi sonraki bi öncekinden kolay olmuyo.. içeride daire yapıyorum yüze kadar sayıyorum alışsın diye ama hep gıdım gıdım ilerliyorum, birden girmiyo hiç(
bi de günde 3 kez yapabiliyorum en fazla, çünkü 10-15 dk içeri girmesi oluyor, 10-15 dk da bekletiyorum.
ya ben hiç ilerleme kaydetmiyorum sanki, işaret parmağımın tamamına yakınını alıyorum içeri ama bi sonraki bi öncekinden kolay olmuyo.. içeride daire yapıyorum yüze kadar sayıyorum alışsın diye ama hep gıdım gıdım ilerliyorum, birden girmiyo hiç(
bi de günde 3 kez yapabiliyorum en fazla, çünkü 10-15 dk içeri girmesi oluyor, 10-15 dk da bekletiyorum.
canımmm ben 7 cm deyken aldıysam sende alırsın ihtiyacın olan tek şey cesaretttttgerçekten penis daha kolay
bana cvp verirseniz sevinirim ilacı kullananlar
kızlar teşekkür ederim :) sizden sonra cesaret topladım tekrar denedim :) çok rahat yaptım üst üste iki kez :)
iki parmak için daha çok cesarete ihtiyacım olacak ..
Herkese merhaba. Öncelikle deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben dahil bir çok kişiye çok faydalı şeyler anlattınız. çoğunu okudum. yaklaşık iki haftadır takip ediyorum ve daha yeni üye oldum.
önce kendi hikayemi anlayatım...
1,5 yılı geçkin bir süredir evliyim. 10 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz. herşey o kadar güzel ki, tek sıkıntı hepimizdeki gibi vaji!! O kadar çok bekledik ki birbirimizi.. ve o kadar çok istiyoruz ki.. ilk gece oldu ama. zor oldu ben çok acıyacak diye çoook kastım kendimi. acıdı evet. kan da geldi. kadın oldum. hatta balayında bi kaç kez daha denedik. bir bilemedn iki kere o da sonuna kadar değil. ama sonra hep acıyacak diye kasıldım. yapamadım.
doktora gittik bir kaç ay önce. dünyanın parasını istedi. herkes nasıl yeniyor, neler yapıyor da oluyor diye araştırdım. ve baktım ki millet çatır çatır hallediyor bu işi, ben neden o kadar para dökeyim ki dedim.
eskiden ben bile dokunamazdım oraya.. eşim yaklaştığında direk kasardım kendimi. penisi değdiğinde hızlı hızlı nefes alıp verirdim ve her denemedin sonunda olmuyo işte deyip ağlardım.
eşimin evde olmadığı bir gün denemelere başladım. önce ayna karşısında inceledim. zaten bir sürü şey okumuştum, direk parmak egzersizlerine başlamaktı niyetim. dedim sonuçta herşey benim, parmakta benim, orası benim.. acırsa da kontrol bende sonuçta. önce serçe parmağımı aldım. baktım ki duvar yok :) işaret parmağı.. sonra iki parmak derken (bu arada bunların hepsini aynı gün yarm saat içinde başardım ve hiç acımadı).
araya adetim vs girdi. sonra tekrar başladım. iki parmak 2 boğumdayım. eşimle de parmak egzersizi yaptık. orta parmağın tamamın alabiliyorum ama iki parmak kendimde bile zor geliyor. bir an önce 3 e geçmek istiyorum. 3 e geçtikten sonra direk penis denesek... sizce erken mi davranmmış oluruz??? acil cevap verirseniz çok sevinirim, zira egzersizleri sadece haftasonu yapabiliyorum
şimdiden çok teşekkürler herkese...
7cmdeyken penisi mi aldınız bravo öyleyse, demek ki zor olmuyor inşallah ben de alrım daha 8,5 tayım diye üzülüyorum ben de . Yavaş ilerliyorum sanki, aparat kalınlaştıkça iş zorlaşıyor
kızlar teşekkür ederim :) sizden sonra cesaret topladım tekrar denedim :) çok rahat yaptım üst üste iki kez :)
iki parmak için daha çok cesarete ihtiyacım olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?