Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

QUOTE=hopefor;28401268]

olabilirsin canım eğer günün geçtiyse :) bi kaç gün bekle ve test yap o zamana kadar da ağır ffalan kaldırmamaya dikkat et:34:

geçti ama belirti var göğsüm de ağrı ve şişlik :1: eşimde heves ediyo ağır zaten kaldırmıyorum canım

[/QUOTE]

pek bir bilgim yok ama hamilede olabilir canım neden olmasın ki hayırlısıyla olur inş canım

ayy hayırlısı ınsallah canım :1: cılıp test almaya üşeniyorum

ne kadar geciktin tatlım??

gecen ay 20 sinde olmuştum benim 1 hafta erken olurdu bu ay 5 6 gün gecikti halam :1::1:

Günaydın kızlar ben geldimmm:3::3::3:

günaydın canım

günaydin kizlar biz dün deneme yaptik, ben gittikce geriliyorum. cunku dokunmasna bile izin vermedim. cok üzgünüm:14:

canım üzülme zaman zaman bizde bi gün aldığımız aparatı diğer gün alamadık. kafamızda olcak mı olmayacak mı kaygısıyla başladığımız için denemeye ister istemez kötü etkiliyoruz kendimizi. düşünmeden, kendini başka şeylere vermeye çalışarak yapmaya cçalış. bu durumların seni alıkoymasına izin verme. olcak Allah ın izniyle:16::16::16:

ohh iyiymiş hayırlı uğurlu olsun canım hiç haberimiz olmadı belki bizde katılırdık :9: :9: hangi çorbayı yaptın sen :56:

ben de tesadüfen gördüm dolaşırken, sizlere bişey söylemedim oy istermiş gibi olmayım diye. bi tek gökçenin haberi var o da nasıl oldu anlamadım. ben resimleri yükledim sayfaya yükler yüklemez yorum yazmış nerden haberi olduysa deli kız :16::16: ama katılacağınızı bilseydim valla haber verirdim. ben o kaygıyla bişey söylemedim. samimiyetime güven lütfen

gördüm şimdi topiği sana oy vereyim bende :) düğün çorbası yapmışsın sanırım güzel görünüyo eline sağlık :1:

canım pro üyelikle ilgili sorular diye bir alan var

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pro-uyelik-sorular-sorunlar.html#post28365882

burası bak burdan bilgi edinebilirsin , benim bildiğim özel mesaj için 10 dk beklemiceksin artık , ayrıca yazı tipini kaydedebilceksin hep aynı renk ve tipte yazabilceksin, her seferinde düzenlemek zorunda kalmıcaksın

sagol bıstığım, yazı tipini farkettim kendiliğinden değişmiş ve hep aynı renk çıkıyo ben bişey yapmadan :9::9: bi bakıyım bakalım

ben de tesadüfen gördüm dolaşırken, sizlere bişey söylemedim oy istermiş gibi olmayım diye. bi tek gökçenin haberi var o da nasıl oldu anlamadım. ben resimleri yükledim sayfaya yükler yüklemez yorum yazmış nerden haberi olduysa deli kız :16::16: ama katılacağınızı bilseydim valla haber verirdim. ben o kaygıyla bişey söylemedim. samimiyetime güven lütfen

oy linkini atsana bende sana oy vermek istiyorum:16:

tabi ki de samimiyetine güveniyom canım :16::16:canım şaka yaptım ben nerden katılacam yaa çalışıyom kendimize zor yemeği yetiştiriyom birde çorba yapıp yarışmaya nerden katılacam :50: öyle takıldım sana buldum hemen zaten oyumu da verdim sana haydi kızlar oylar hopefora:52::52:

Back
X