- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.701
acaba diyorum .... 1 hafta parmak egzersızı yapsam.......
5 şubat da emla alsam bide jel alsam.... bıde kas gevsetıcı alsam
bı deneme yapsam evlılık yıldonumuzde...
cünki bız aylardır denemıyoruz....
en son uyusturucuyla denedıgımızde esım kendı p. sını hıssetmedı bu sefer prezer. almayı hatırlatmalıyım
guzeeel bı ortamda hanı bunlarla bı denesek ?
eger olmazsa....
bu sefer yaavass yavasssss adım adım egzesızlerı tek tek yaparım...
olurmu ? 1 haftada hergun hergunn uzun uzun yapsam....
5 şubat a kadar gelısme olurmu ?
acaba diyorum .... 1 hafta parmak egzersızı yapsam.......
5 şubat da emla alsam bide jel alsam.... bıde kas gevsetıcı alsam
bı deneme yapsam evlılık yıldonumuzde...
cünki bız aylardır denemıyoruz....
en son uyusturucuyla denedıgımızde esım kendı p. sını hıssetmedı bu sefer prezer. almayı hatırlatmalıyım
guzeeel bı ortamda hanı bunlarla bı denesek ?
eger olmazsa....
bu sefer yaavass yavasssss adım adım egzesızlerı tek tek yaparım...
olurmu ? 1 haftada hergun hergunn uzun uzun yapsam....
5 şubat a kadar gelısme olurmu ?
of offf bi hüzünle yazıyorum arkadaşlar dün eşimle deneme yaptık maalesef eşimin üsttündeyken eşim sertleşme sorunu yaşadı çabuk iniyordu ve mecburen altta denemeye çalıştık ben alttayken maşallah hiç sertleşme sorunu yok bana demezmi ben böyle daha çok seviyorum oldu canım sanki sen hastasın böyle daha çok seviyormuş ya sanki onun sevdiği pozs önemli benimki önemli deli etti beni bisürü bisürü kızdım ona onun yüzünden olmadı ki altta olmak benim için imkansızdı çok kızdım eşime dedim üstte olsam olacak sen suçlusun falan dedim neyse altta çok uğraştık resmen ilk gecedeki halimi yaşadım kasıldım kaldım altta asla beceremicem bu işi üstte olmam lazım oda eşim sağolsun moralim bozuldu ya alttayken eşim bi ara oldu galiba dedi dişimi sıktım resmen yastık falan ısırdımgözlerimi kapadım bıraktım oluruna o an eşim yarısı girdi dedi ama ben hisetmedim sanki işkence görüyordum aklıma dediklerinizi getiriyorum ama yok olmuyo altta ayaklarım boşlukta olduğu için deliriyorum umutsuzum mutsuzum ve daha bir çok şeyregl olmama 2 3 gün kaldı belkide ondan vucudum bi tuaftı bilemiyorum dün eşimde bende farklıydık sanki halbuki bundan önceki o denemede ben üstte oda sertleşme sorunu olmadan çok iyidik sadece zaman yoktu ah ahhh zamansız olunca bişeyler oluveriyo onada engel çıkıyo zaman olunca bu seferde olmuyo valla sinir oldum yeter sıkıldım bu durumdan çok yoruldum..
EVET AZCIK ÖYLE OLDU BU BACILAR REGLLERİNİ YENİ ATLATANLAR (YETERAAMABUKADAR) GİBİ YOKSA SEN SEHERVAKTİ VE DAYA DA VAR...heralde ben regl oldum diye beni bu isimlerin arasına yazmadın
kızlar gelişmeleri yazayım..
bugün bi arkadaşın doğum günü kutlaması için dışardaydık ama gelir gelmez oturdum egzersizin başına.. önce 1 parmak sonra iki parmak derken 8 cmlik aparat sonra 9 cm
veee sıkı durun 10 cmlik aparat oldu çok şükür... bunun ardından eşimi çağırdım eşimin orta parmağını aldıktan sonra eşimin iki parmağını deneyelim dedik
çok yavaş yavaş santim santim sokmaya çalıştık ve iki parmağı oldu biraz bekletti içerde.. ben p...s i deneyelim dedim eşim acele etmeyelim onuda yarın deneriz dedi.. çok şükür kızlar yine umudum yerine geldi yarının bütün işlerini bitirdim.. yarın hep bununla uğraşacağım inşallah.. sizin desteğiniz olmadan hiç bir şey olmaz hepinizi öpüyorum.. yine gelişmeleri yazarım..
ASLINDA BİR ÇOK KİŞİ VAR DA BU BACILAR ARTIK BU HAFTAAA KESİNKEZZ BİTİRME MODUNDA OLUCAK KİŞİLER... SENDE İNŞLH 15 TATİLİ EN İYİ DEĞERLENDİREN ÖĞRETMENLERDEN OLUCAN HAYALCİM...seherrrvakti
Beni unuttunuz kizlar...en eski benim! 3 parmak aliyorum yarin deneme yapicaz.dua edin bana bu hafta gelin olayim DEDİĞİM GİBİ İSMİNİ YAZDIĞIM YAZAMADIĞIM BİR ÇOK BACI VAR YOKSAA UNUTULMASSIN SEN BU HAFTA SONUNA KALMASSIN AMA EN GEÇ ÇARŞMBA BİTER İNŞLH
VE DAYA DA ARTIK REGL SONRASI İNŞLH HALLEDECEKTİRRRRRR
tekrar merhaba kızlar. nasılsınız bugün?
ben biraz durgun ve mutsuzum...
hatırlarsanız vajiyi yenenlerdenim.. sadece bir kere yapabildik işlerin yoğunluğundan, sonra da zaten regl oldum. dün bitti reglim. öncesinde egzersiz yapmadan akşam sevişmeye başladık. ne de olsa yendim ya, hemen olcak zannettim. yine kapıya gelince nefes alışlarım hızlandı, hayır aciicak demeye başladı beynim.halbuki daha önce yaptık. eşimin parmağını da aldım içime.. hatta kaç cmleri aldım da hiç acımadı...
öncesinde egzersiz yapmadım ondan mı öyle oldu bilmiyorum ama sanırım regl araya girdiği içinee, hani reglden sonra genişliyordu orası?
mutsuzum.. baştan mı başliicaz şimdi? bi yardım
ya kızlar aöf sınavına giren varmı aranızda
evet canım bencede yapmalısınız, böyle güzel bi duygudan mahrum bırakma kendinide eşini de..bu bana yetti bile. Okadar ıyı gelıyorkı yazdıklarınızı okumak .
Tamam işden cıkar cıkmaz bu aksam baslıyorum .
ne aliyim eczaneden ?
tam olarak yazarmısınız ?
eve gıderken alırım
evet hala ırenc gelıyor oraya parmak....
ama önemlı olan artık yettiii !!!
1 senee olucak 5 şubat da ve artık YETER !
okadar ıyı okadar her aşk dolu evımız... benı bıkre bıle kırmadı eşim...
onun ıcın yapmalıyım bunu artık !!!!!!!!!!!!!!
hatırlarsanız vajiyi yenenlerdenim.. sadece bir kere yapabildik işlerin yoğunluğundan, sonra da zaten regl oldum. dün bitti reglim. öncesinde egzersiz yapmadan akşam sevişmeye başladık. ne de olsa yendim ya, hemen olcak zannettim. yine kapıya gelince nefes alışlarım hızlandı, hayır aciicak demeye başladı beynim.halbuki daha önce yaptık. eşimin parmağını da aldım içime.. hatta kaç cmleri aldım da hiç acımadı...
öncesinde egzersiz yapmadım ondan mı öyle oldu bilmiyorum ama sanırım regl araya girdiği içinee, hani reglden sonra genişliyordu orası?
hayır canım baştan başlamıcaksın merak etme, psikolojik olarak kasmışın kendini sen. bi kere yaptığınız için bi daha olurmu endişesine kapılmışsın.. ben reglden sonra yendim ve daha 8 cmdeyken penis aldım. istersen son aparatınla tekrar egzersiz yap. sonra geç penis denemesine
canım bozma moralini bende regl bi kaç gün önce yenmiştim bendede aynı sıkıntılar olmuştu ama geri adım atma.bilmiyorum hangi pozisyondasın.üstte al yine başta ilk seferki gibi olacak sonra normale dönüyo.bu arada bende reglden hemen sonra genişleyecek die düşünmüştüm demekki kişiye göre değişiyo yada psikolojik bilemiyorum.sakin ol sen yendin yine yaparsın öle değilmi
olmazmı bende herşey hertel var bacımmm
Merhaba sevgili vajidaşım aca bir hafta parmak egzersizi yapsam demişsin yaa
sen 1 hafta her gün 1 saat boyunca parmak egzersizi yapsan ilk gün 1 parmak 2. gün 2 parmak 3. gün 3 parmak yapsan 5 şubata gelin olursun zaten.. önemli olan gerçekten istemek ve egzersizleri hiç aksatmadan doğru şekilde yapmak.
unutma acı kanama ağrı yok sadece kendini kastığın için canın yanıyor o kadar
kendini rahat bırakır sıkmazsan 1 hafta egzerszi ile yenersin. 3 günde yenenler var unutma
ama kendini hazır hissetmen lazım istediğin kadar egzersiz yap 3 parmağı da al vajiye eğer beynin de bitirmezsen olmaz unutma
emla bazılarında yanma yapıyor sen de nasıl etki gösterir bilmiyorum ,
daha hafif bir uyuşturucu anestol pomad al birde bepathol krem al.. bunları egzersiz yaparkende eş denemesindede kullan tabii ki bolca jelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?