Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım arkdşm sagol morel oldun bana yarın tekrR denıcem ya

valla aynen ben incir pekmez fındık neolacak bilmiyorum

vay vay vayy bizim kızlara bak

Son düzenleme:
Ben yrndim ama 2. denemeyi yapamadık henüz. penisin tamamını almıştım. 16 Mart

tatlım aynı gün yenmişiz vajiyi biz de daha ikinci denemeyi yapmadık bu akşam yapalım istiyorum.. inşallah olur da bi sıkıntı olmaz:26: :26:

çok sağol tatlım tavsiyelerin çok işe yarayacak öpüldün...

canım ben 3 parmaga kasdr alıyorum ama eşimn dokunmASına ızın vermyrm penisin başını alırkende ben kendım yaptım sonra bı korku geldı hemen çekildım

aynı ben gibisin canımm.. yavaş yavaş olacak tatlım bende eşime dokundurmuyordum ama eşimle eşim sayesinde yendim.. sende yeneceksin inş az kalmış

kizlar ben bugun egzersiz yaptim.gayet basariliydi.aparati sabitlestirdim üstüne oturdum.biraz gidiklanir gibi oldum böyle uyustu gibi ama oldu yani acimadi. bide yatarak denedim. altima yastik koydum bacaklarimi da havaya diktim öylede cok kolay girdi. belki böylede denerim peniste dua edin

hobby canim yendigini bilmiyodum tebrike derim.nasil yendin hangi pizsyon anlatirmisin

canım ben eş parmağıyla yendim eşimin iki parmağını rahat aldıktan hemen sonra p...s denemesi yaptık oldu çok şükür..

bir de ben yatağın ucuna geldim popomu yatağın uç kısmına koydum eşim ayaktaydı.. belime ve popoma yastık koydum sırtüstü bacaklarımı iyice açtım.. bu şekilde oldu... önce yarısı girdi sonra yavaş yavaş tamamı girdi..

ama en rahat olan pozisyon benim için şuydu : ikimizde ayaktaydık ben eğildim eşim arkadan yavaşça p...si soktu ve ben hiç hissetmedim girdiğini.. hatta bu şekilde gel git yaptı baya.. bir çok pozisyon denedik hangisi rahat olur diye kişiye göre değişebilir tabi ama ben en çok bu pozisyonda rahattım..

sen ne aşamadasın tatlım??

an
anladim canim ben senin yendigini duyunca baya sasirdim hani :))) cok sevindim! insallah bende yenerim tez zamanda. bahsettigin ikinci pozisyonda bende cok rahatim yani cinsel temas anlaminda. bakalim bende nasil olucak

yenmesi aslinda cok kolayyyyyy ama iste aciyacak korkusuu varya

canım sana yemin ederim hiç acımıyor .. bu parmak var ya, ya da aparat daha çooook acıtıyor biliyor musun??

gerçekten ACI YOK!!!!!! penis daha elastik daha yumuşak ve kayganlaştıcı olmasa da kaygan.. Allah öyle yaratmış işte..

yani aparatları ya da parmakları yapan bi arkadaş penisi çok daha rahat alır..

tek sıkıntı bu meseleyi çözmeyi kafaya koymak lazım..

her kendinizi kasıp sıktığınızda bi yoklayın gerçekten acıyor mu diye.. acı yoksa DEVAM...

vajinismusu yendigim halde bazen yariya kadar giriyo gerisi kaliyo neden acaba oyle oluyor bnde panikliyorum bu hastalik bide allah korusun geri gelmesinn hic katlanamam artik duygusallastim birden simdi uzulmem yasak bebegimiz icin cunku hissediyo simdi ne yapayim bi fikir verin gerci doktor bi sorun olmaz arada oyle olabilir dedi ins herkes iyidirrr

an
anladim canim ben senin yendigini duyunca baya sasirdim hani :))) cok sevindim! insallah bende yenerim tez zamanda. bahsettigin ikinci pozisyonda bende cok rahatim yani cinsel temas anlaminda. bakalim bende nasil olucak

o zaman sende de çok rahat olur canım kafana koyduktan sonra kesinlikle yaparsın egzersize devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…