- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.361
Tatlım benim eşin dokunurken başka şeyler düşün ya da tak bir kulaklık müzik dinleBaşka şeylerle ilgilen ilk etapta Bak ne güzel p...in başını kendin almışsın niye korkuyorsun gerisinden Nefes egzersizlerini tekrarla ve sakın bırakma. Dinlen ama bırakma tatlım Sonra yavaş yavaş devam et. Derin nefes al ve verirken ittir. Herşey senin elinde bunu düşün. Böyle bir durumda p...s sana zarar verbilir mi böyle düşün tatlım Ben senden çok ümitliyim haberlerini bekliyorum ona göre
canım arkdşm sagol morel oldun bana yarın tekrR denıcem ya
Niye yarın canım bugün deneHazır gaza gelmişken ertelemek yok tamam mı
Sakın moralini bozma bu iş bugün bitecek okadar
bgun işten geç çıkıcam cnm bn ya
anacığım istek olsun diye hergün fındık-ceviz yemekten şişecem iyicene
Şaka bir yana da aslında düzenli olması gerekiyor biz de elimizden geldiğince düzenli yapmaya çalışıyoruz. Kasmadıkça istekli oldukça pek bir problem olmuyor gitgeller de
valla aynen ben incir pekmez fındık neolacak bilmiyorum
Ben yrndim ama 2. denemeyi yapamadık henüz. penisin tamamını almıştım.16 Mart
Vajinismusu yeni yenen arkadaşlarım son kullandığınız aparatınızla bir süre daha egzersize devam edin günde 20 defa sok çıkart yapın adetinizden sonraki bir 10 günde devam edin egzersize ve mutlaka hergün eş denemesi yapın daha kolay oluyor ve olucak orasının iyice alışması ve açılması gerekiyor hastalık kesinlikle tekrarlamıyor fakat ilk ay dediğim gibi çok önemli hergün egzersiz ve eş denemesi doktorun bana verdiği ödevler bunlar sizinle paylaşmak istedim..Başarmaya çalışan arkadadaşlara da tavsiyem nefes çok önemli nefes alın verirken aparatı itin eş denemesinde de aynı ben yeneli bir hafta oldu hergün aparatı 20 defa deniyorum akşam da eş denemesi yapıyorum acı yok inanın sadece kendinizi rahat bırakın omuzları ve kolları salın otomatik olarak olarak belimizdeki kasılmada yok oluyor..Ben 2 günde bitirdim bu işi o kadar umutsuz bir vakaydım ki 1 saatte 3 aparatı arka arkaya aldım 2 defa da 20 dk. içimde beklettim hızlandırılmış bir tedaviydi benimki demekki oluyormuş kızlar bu hastalık gerçekten erteleme hastalığı isterseniz kafaya koyarsınız 1 gün içinde aparatı alıp pns denemesi bile yapıp başarılı olursunuz inanın zor değil...Bu arada eş denemesinde üstte olmanız şart değil ben alttaydım herkesin bildiği pozisyonda denedik nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın belinizin altına da mutlaka yastık koyun...Allahım hepinizi tez zamanda kurtarsın
canım ben 3 parmaga kasdr alıyorum ama eşimn dokunmASına ızın vermyrm penisin başını alırkende ben kendım yaptım sonra bı korku geldı hemen çekildım
hobby canim yendigini bilmiyodum tebrike derim.nasil yendin hangi pizsyon anlatirmisin
an
canım ben eş parmağıyla yendim eşimin iki parmağını rahat aldıktan hemen sonra p...s denemesi yaptık oldu çok şükür..
bir de ben yatağın ucuna geldim popomu yatağın uç kısmına koydum eşim ayaktaydı.. belime ve popoma yastık koydum sırtüstü bacaklarımı iyice açtım.. bu şekilde oldu... önce yarısı girdi sonra yavaş yavaş tamamı girdi..
ama en rahat olan pozisyon benim için şuydu : ikimizde ayaktaydık ben eğildim eşim arkadan yavaşça p...si soktu ve ben hiç hissetmedim girdiğini.. hatta bu şekilde gel git yaptı baya.. bir çok pozisyon denedik hangisi rahat olur diye kişiye göre değişebilir tabi ama ben en çok bu pozisyonda rahattım..
sen ne aşamadasın tatlım??
yenmesi aslinda cok kolayyyyyy ama iste aciyacak korkusuu varya
an
anladim canim ben senin yendigini duyunca baya sasirdim hani :))) cok sevindim! insallah bende yenerim tez zamanda. bahsettigin ikinci pozisyonda bende cok rahatim yani cinsel temas anlaminda. bakalim bende nasil olucak
taze gelinler esas siz nasılsınız?
taze gelinler esas siz nasılsınız?
valla çok mutluyum ama biraz da endişeli...:18::18: bu akşam bi daha deneyelimdiyorum inşallah yine rahat alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?