- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.381
canım hiç tedirgin olmana gerekilişkiden önce egzersiz yaparsan ozaman çok daha rahat edersin.
inşallah canımm ben de öyle düşünüyorum bakalım ne olacak?? bi de duş alayım diyorum hayırlısı...
valla çok mutluyum ama biraz da endişeli...:18::18: bu akşam bi daha deneyelimdiyorum inşallah yine rahat alırım...
vay vay vayy bizim kızlara bak
iiiivvvviiiitttt fazlamı açildık ne
açılın açılın hakkınız
Evriim canım bebiş haberini ne zaman alıcaz Allah'ın izniyle
demi ama çok bekledim çok dua ettim bugünler için 24 şubatta yendim
ama halen zafer sarhoşlugu yaşiyorum inan huzurdan mutluluktan bu açılmalarım
demi ama çok bekledim çok dua ettim bugünler için 24 şubatta yendim
ama halen zafer sarhoşlugu yaşiyorum inan huzurdan mutluluktan bu açılmalarım
ayyy baharım vallla derin derin çalışıyoruz işte inş en kıssa zamanda beraber vericez bu müjdeyi
Arkadaşım biz aynı gün yenmişiz 24 Şubat
ama ben senin taktikle ( Gözlerini kapat ve eşin ne yaparsa yapsın) taktiği ile 26 Şubatta daha rahat ilişkiye girdim diye 26 Şubat diyorum hep
inş. Inş. Inş. Inşallahhhh aynı zamandada hamile kalırız beraber büyütürüz bebişlerimizi mesela ben ikiz istiyorum
her ilişki öncesi egzersiz şart mı? bi kere olunca devamı da öyle mi gelir
çalışmalara devam sahracım beni sormussun bir iki sayfa önce
Sahracım bende hiç kanama olmadı bir damla bile gelmedi doktor zarımın çok esnek olduğunu söyledi daha sonraki pns denemelerimde de olmadı..Şimdi iyiyim gelgitlerde zorlanıyoruz yavaş yavaş olucak inşallah..İlk denemem de şöyle oldu aparatla 1 saat öncesi 20 defa sok çıkart yaptım sonra eşimle denedik 10 dk bi uğraştk aslında acıcağından değil de oraya bişey girme düşüncesi korkutuyor ama ilk deneme başarılıydı yani..Senin de zorlanmadan olmuş olabilir iyice egzersiz yap orayı gevşet açılsın cnm inan daha rahat oluyor...
Ben de dediğin gibi egzersizi uzun tutıym o zaman. İnşallah olsun artık.. İlk ilişkiden sonrası daha rahat mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?