Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla çok mutluyum ama biraz da endişeli...:18::18: bu akşam bi daha deneyelim diyorum inşallah yine rahat alırım...

hiççç endişelenme canım artık birincisi oldu mu diğerleri peş peşe geliyo hatta ilerledikçe ilk başta girmeyen şey nasıl da hemen kendi yolunu bulunuyo şaşıp kalıyosun çünkü artık rahat oluyosun

demi ama çok bekledim çok dua ettim bugünler için 24 şubatta yendim

ama halen zafer sarhoşlugu yaşiyorum inan huzurdan mutluluktan bu açılmalarım

Arkadaşım biz aynı gün yenmişiz 24 Şubat

ama ben senin taktikle ( Gözlerini kapat ve eşin ne yaparsa yapsın) taktiği ile 26 Şubatta daha rahat ilişkiye girdim diye 26 Şubat diyorum hep

Arkadaşım biz aynı gün yenmişiz 24 Şubat

ama ben senin taktikle ( Gözlerini kapat ve eşin ne yaparsa yapsın) taktiği ile 26 Şubatta daha rahat ilişkiye girdim diye 26 Şubat diyorum hep

iNŞ. İNŞ. İNŞ. İNŞALLAHHHH AYNI ZAMANDADA HAMİLE KALIRIZ BERABER BÜYÜTÜRÜZ BEBİŞLERİMİZİ MESELA BEN İKİZ İSTİYORUM

inş. Inş. Inş. Inşallahhhh aynı zamandada hamile kalırız beraber büyütürüz bebişlerimizi mesela ben ikiz istiyorum

[ı]ben çevremdekilerle dalga geçiyordum bu saatten sonra beni ikiz paklar ya da seri üretime geçerim diye [/ı]

bacım allah gönlüne göre versin inş Ama bende deli olunca ikizle başa çıkamam bakırköyde bulursunuz beni

Ben de dediğin gibi egzersizi uzun tutıym o zaman. İnşallah olsun artık.. İlk ilişkiden sonrası daha rahat mı?

Ben de dediğin gibi egzersizi uzun tutıym o zaman. İnşallah olsun artık.. İlk ilişkiden sonrası daha rahat mı?

Evet daha rahat cnm her yeni bir gün daha az acı veriyor alışıyosun çünkü 1 hafta da bile bu kadar rahatlık gösterebiliyorum 1 ay sonra herşey daha yoluna girer umarım..Bu arada murat ulusoya gelen bir arkadaş vardı onun da zar yırtılması olmuş doktor biraz ara vermiş denemelerine bepanten krem kullan cnm eşinle veya aparat denemelerinde tahrişi önler doktor hem jel hemde bepanten verdi bana ikisinide kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…