- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.021
o zaman bende bi mumu peçeteye güzelce sarıp yerleştirip geziyim :) benim o kadar vaktim yok çalışıyorum. Cts pzr ep dolu geçiyor.mum kırılırsa size sorarım :) ya içimde kalırsa :)
bebe yağı kanallarda tıkanıklık yapıyor diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama yinede bebe yağıda olsa tam bitkisel değil size kalmış ama.
o zaman bende bi mumu peçeteye güzelce sarıp yerleştirip geziyim :) benim o kadar vaktim yok çalışıyorum. Cts pzr ep dolu geçiyor.mum kırılırsa size sorarım :) ya içimde kalırsa :)
peçete parçacıkları kalırsa zarar vermez mi orayanamaz kılarken akıntı için öylesine peçete koyulduğunda bile parçaları kaçınca kaşıntı falan yapıyor
canım bende doktor tavsiyesiyle yaptım vajinismus doktoru ama ilk senden duydum :/
Mum peçeteye sarılıyor sonrasında prezerv. sarılıyor. yani peçeteyi denemiş olmuyorsun üzerinde prez. oluyor ben denemedim ama deneyenlerden öğreniyorum :) :) Kas gevşeticilerde işe yarıyor ben denedim pamuk gibiydim. he eşim pek deneyemedi uzun sürdüremedi sıkıldı ama ben çok rahattım :)
Benim anladığım kadar peşeteyi muma sarıyor en sonunda peçeteli mumu prez. geçiriyoruz sonrasında denemeye başlıyoruz... He mumu peçeteye sarmadan önce ucunu inceltebilirmişiz... Oral mı yapalım ben yapamam.
dinde birşey yasaksa mutlaka sağlıkla da alakalıdır.bir yandan dua edip bir yandan yasak olan hemde sağlıksız şeyi yapmak ne kadar mantıklı olabilir ki? herkesin kendi tercihi
bu arada bebe yağının içindede zeytinyağı var ve bununla beraber başka kimyasallar var.o da mutlaka işe yarar ama bizim amacımız bu vaji den kurtulmak olmasın sadece kendimize fiziksel ve duygusal zarar vermeden kurtulmak olsun arkadaşlar bunu genel olarak kullandığınız herşey için söylüyorum.
Arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk msjım ,forumu kullanmayı bile blimiyorum. Benim de sorunum vajinismus, 4 aylık evliyim ve eşimle birlikte olamadımtek başıma yenebiliceğimden de ümidi kestim artık. bi an önce çözmek istiyorum bu sorunu internette araştırırken YEŞİM YERÇOK adlı bi dr buldum. aranızda giden tavsiye eden var mı??? tabi ki maddi boyutu beni en cok düşündüren yanı,dr u bu kadar araştırmam da ( tek başıma çözmek için uğraştım ama artık uzun süreler harcama lüksüm yok gibi evliliğimin sağlığı açısından yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba demek isterim.Siteye yeni üye oldum ve buda ilk mesajım yardımcı olabilmek tecrübelerimi anlatabilmek adına yazıyorum.Ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve bu vajinismus denen hastalık evliliğimin en güzel zamanlarını cehenneme çevirdi.Çok büyük bir aşk yaşadım ben eşimle ve evlendim ama ilk 8 ay birlikte olamadık.Gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı.Önce jeller,zeytinyağı,bebeyağı vs. birsürü uyuşturucu kremler hiçbiri işe yaramadı.Daha sonra terapi gördüm hatta benimle aynı sorunu yaşayan çiftlerle bir terapiye girdim ama yok ne yaptıysam boşa.Allahtan eşim çok anlayışlıydı beni hiç zorlamadı ama ben kendimi hep eksik gördüm eşim bana her yaklaştığında sonu hüsran oluyordu aradan 6-7 ay geçti eşimde artık kendinde sorun aramaya başladı bu ise beni en çok yıpratan olaydı.Ağlıyordum kendimi evime eşime adayamıyordum.Nerde dalında uzman doktor ben onun yanında soluğu alıyordum artık 8 ay geçmişti ve biz birlikte olamıyorduk.Ve bu olayı aşmam doktor yardımıyla olmadı evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyrdumm.En sonunda bir gün eşim iş yerindeydi akşam 5 gibi alkol almaya başladım(normalde sevmem) eşim geç geldi eve ve ben kör kütük sarhoştum kendimi kasmaya gücümde yoktu zaten ve olan o gece oldu tek kötü yanı ben pek bişey hatırlamıyorum ilk gecemize dair ama olsun sonunda kurtulmuştum o vajinismus denen illetten...Evet belki sizlere saçma gelicek ama tüm olan biten bu ben vajinusmusu yendim üzerinden çok zaman geçti ama o günler aklıma geldikçe hala çıldıracak gibi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?