Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benım de defalarca söyledıgım şey bu. eğer bır parmagınızı bıle içeri alacak cesaretınız varsa doktora hemen gıtmeyın cunku gerçekten burdakı yazılar doktordan daha buyuk cesaret verıyor... herkes bırbırnın aynısı... yenenlerle bızzat gorusme yardım alma sansın var her konuda. valla ben de henuz 1 ay once burda yendım ve herkese önerıorum. burdakı tum egzersızlerı cıddıye alın. inin geçmiştki tum yazıları okuyun. aşama aşama nasıl yenilmiş görün. kımler ne zorluklardan geçmiş ve sonucunda nasıl olmuş herşeyı bızzat görün.. ben her konuda yardmcı olablrm. açık açık herşeyı sorablrsnz. ve inşaalah tez zamanda yenersınız

kızlar çok moralim bozuk kanda ve idrar da herşey pozitif çıktı ama bgn ultrasyona girdim gebelik kesem gözükmedi sonra alttan ultrasyona baktı gene gözükme di yarın kan testi istedi tekrar ne zaman gözükeceğini söyleyecekmiş çok umutsuzluğa düştm yaaa

hoşbuldum cnm.evet ben en kötü seviyesindeydim ve dediğim gibi hiçbişey çare etmemişti bana.Şuan herşey çok güzel cnm bu olayı yeneli 1 yılı geçti herşey düzeldi kesinlikle korkulacak bişey yok aksine evliliğin ne olduğunu cinsellikle anlıyorsun(bu benim düşüncem). Bende kalan tek etkisi kadın doğum doktoruna kesinlikle alttan muayene olamıyorum cnm malesef bu kalıcı oldu ama artık bebek için onuda yenmek zorundayım çünkü bebeğimiz olmuyr

keşke bilgim olsa da yardım edebilsem.inşallah iyi haberler alırsın.ama umutsuzluğa asla düşme,sen başka zorlukları da halletmişsin,bu da çözülecek .eğer kısmetinse bu bebek doğacak,olmazsa da Allah sana en doğru zamanda nasip edecek inşallah.

sağol canım ben 7 aylık ewliyim vajinismusu denen illeti 3 ayda yendim allah herkese yardım etsin

geçmiş olsun.merak ettiğim için soruyorum,bu sıkıntıyı hallettiğin halde kadın doğumcuya muayene olamamana şaşırdım.tedavi için gittiğin doktorlarda sıkıntılı ya da ağrılı mı oldu süreç ki bu seni korkutuyor?mesela ben de iki doktora gittim,ilki felaketti,çok rahatsız ediciydi,ikincisi son derece rahatlatıcıydı.vajinismus hala var bende ama ikinci doktor sayesinde korkum kalmadı mesela

Tşk.ederm cnm.Ben vajinismus tedavisi gördüğüm zaman hiç ilişkiye giremediğimden ve kız olduğum için alttan muayene hiç olmadım o yüzden ağrılı sancılı bir sürecimde olmadı fakat şimdi çocuk sahibi olmak için tedaviye başladık ve alttan muayene olamıyorum kaç doktora gittiysem yapamıyor inanılmaz derecede kasılıyorum eşimle beraber olurken hiçbir sorunum yok ama muayene olamıyorum korkuyorum nedeninide bilmiyrm açıkcası psikolojik olsa gerek o bir alet var vajinadan sokuk açtırıyolar onu görünce bile baygınlık geliyor bana((

korkma bence bende senle aynı sorunları yaşadım ama geçti

yaseminA... çok moralim bozuk kanda 166.5 çıktı ve idrar da herşey pozitif çıktı ama bgn ultrasyona girdim gebelik kesem gözükmedi sonra alttan ultrasyona baktı gene gözükme di yarın kan testi istedi tekrar ne zaman gözükeceğini söyleyecekmiş çok umutsuzluğa düştm yaaa acaba ne oluyo anlayamıyorum HAmile değilmiyim ben yoksa

canım, hiç bilgim yok ki bu konuda gerçekten çok üzüldüm, ama moralini bozma sakın.. geç gözüktüğünü duymuştum bazı durumlarda, ama hamilelik konusunda pek bişey bildiğim söylenemez
inşallah kötü bişey yoktur

o zaman sana nacizane tavsiyem,bebek beklentin için gideceksen de bu hastalığın da tedavisini yapan bir uzmana git.çünkü diğerleri yani bunun hakkında uzmanlaşmamış olanlar elbette klasik muayene yöntemlerini uygulayacaklardır.hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan benim gittiğim doktor bu konuda eminim seni de rahatlatacaktır.çünkü ben ki vajinismusu yenemedim ama o doktora muayenede hatta ultrason aletini dahi yerlerştirmede hiç sorun çıkarmadım.tabi bu hemen olmuyor.doktor seni buna yavaş yavaş hazırlıyor.yani vajinismus tedavisini bilen bir doktor dene,belki sıkıntın için çözüm olur.

Canım kan tahlilini regl tarihin geçtikten sonra mı yaptırdın ?

Ben ilk doktora gittiğimde kesem 4 haftalıktı doktorum görünmeyebilir ama yine de bakalım demişti. Eğer geç döllenme olmuşsa görünmeyebilir.

inşallah çıkmazz hiç bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştım allah hayırlısını versin ((

eğer kısmet olur da yenersem bu durumu ve bebek düşüncem olursa ben de böyle bir doktor tercih edeceğim sanırım.çünkü ilki benim için berbattı,bir daha öyle bodoslama bir durumla karşılaşmak istemem.

keşke nişanlıyken çekinmeyip gitseymişim doktora şimdi düşünüyorum çekincek ne var yani şuanda böyle olmazdı ama inşallah bende senin gibi hemen yenerimm

kızlar ben yazamadım sıze ben basardım ılıskıye gırmneyı tam anlamıyla daha once zar sorunlarımızı yazmıstım baska bı doktor kalın ama bu problem deıl dıyıp parmak sokmustu vajınısmussun dedı neyse ben beyınde bıtırdım hallettım ve bılemıyorum ama sacma gelcek belkı ama hamıleymısım gıbı hıssedıyorum ya gercekten dun gece mıde bulantım oldu asırı vajınal akıntı uyku ıstegı ıstah artısı kasıklarımın altında dolgunluk bukadar erken belırtı vermez belkı sacma ama ole gıbı hıssedıorum sanırım ıstedıgımden

dün başladım egzersizlere işaret parmağını alıyorum tamamen bakalım daha kalın aparatlara nasıl geçeceğim heyecanla bekliyorum bu illetten kurtulmayı :)

yok cnm Samsundayımm ve burda araştırıcam iyi bir doktor bulmam lazım.Önceden İzmitdeydim ve ordaki doktorum vajinismusdan kurtarmşdı beni.

kızlar yazılanları her gün okuyorum. yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :) Allah en yakın zamanda derdinize derman versin inşallah. bende başta egzersizlerde çok zorlandım sonra bıraktım bir iki ay baktım kendi kendine iyileşmeyeceğim ve doktorun da istediği benden egzersiz ara da bir egzersiz yapıyordum derken bu siteyle karşılaştım iki gün egzersizleri düzenli yaptım iki parmağı aldıktan sonra aparat yaptım evde ama aparata ısınamadım ince de olmasına rağmen alamadım aparatı attım pe..s denemesine geçtim ve çok şükür hepsini aldım. şimdi bu hastalığı yenen insanların yazılarını okuyorum bakıyorum insanlar pe..si aldıktan sonra bir ağrı sızıyla karşılaşmamış. ama ben hala ağrı mı desem acı mı desem yanma mı desem baskı mı desem ne desem bilemediğim o duyguyu yaşıyorum. üstelik girişte hissetmiyorum tamamen girdikçe ve içeride hareket etmeye başladıkça acıyor. git gellere müsaade edemiyorum .. bir çoğu girdikten sonra sorun yokmuş gibi yazmış bu durumu benim gibi yaşayan başka insanların olmaması karşısın da da bende başka bir sorun da mı var sorusunu yaşatıor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…