- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.041
ama tabi şu konuda ben de sitedekilere katılıyorum.inan bana burdaki söylenenlerin yardımıyla da yenebilirsin.çünkü herkes birbirinin halinden anlıyor ve anlatıyor.bence de önce burdaki söylenenleri dene.hala çözemedim ama burayı takip ediyorum ve çözeceğim
öncelıkle hşgeldın canım. anladıgım kadarıyla sen vajınusmusun en kötü seviyesındeymışsın kı hıc bırsey yaramamıs. şuan ne durumdasın peki? nekadar zamandır yendın ve hala korkarak mı gırıosun ılıskıye
kızlar çok moralim bozuk kanda ve idrar da herşey pozitif çıktı ama bgn ultrasyona girdim gebelik kesem gözükmedi sonra alttan ultrasyona baktı gene gözükme diyarın kan testi istedi tekrar ne zaman gözükeceğini söyleyecekmiş çok umutsuzluğa düştm yaaa
keşke bilgim olsa da yardım edebilsem.inşallah iyi haberler alırsın.ama umutsuzluğa asla düşme,sen başka zorlukları da halletmişsin,bu da çözülecek .eğer kısmetinse bu bebek doğacak,olmazsa da Allah sana en doğru zamanda nasip edecek inşallah.
hoşbuldum cnm.evet ben en kötü seviyesindeydim ve dediğim gibi hiçbişey çare etmemişti bana.Şuan herşey çok güzel cnm bu olayı yeneli 1 yılı geçti herşey düzeldi kesinlikle korkulacak bişey yok aksine evliliğin ne olduğunu cinsellikle anlıyorsun(bu benim düşüncem). Bende kalan tek etkisi kadın doğum doktoruna kesinlikle alttan muayene olamıyorum cnm malesef bu kalıcı oldu ama artık bebek için onuda yenmek zorundayım çünkü bebeğimiz olmuyr
geçmiş olsun.merak ettiğim için soruyorum,bu sıkıntıyı hallettiğin halde kadın doğumcuya muayene olamamana şaşırdım.tedavi için gittiğin doktorlarda sıkıntılı ya da ağrılı mı oldu süreç ki bu seni korkutuyor?mesela ben de iki doktora gittim,ilki felaketti,çok rahatsız ediciydi,ikincisi son derece rahatlatıcıydı.vajinismus hala var bende ama ikinci doktor sayesinde korkum kalmadı mesela
Tşk.ederm cnm.Ben vajinismus tedavisi gördüğüm zaman hiç ilişkiye giremediğimden ve kız olduğum için alttan muayene hiç olmadım o yüzden ağrılı sancılı bir sürecimde olmadı fakat şimdi çocuk sahibi olmak için tedaviye başladık ve alttan muayene olamıyorum kaç doktora gittiysem yapamıyor inanılmaz derecede kasılıyorum eşimle beraber olurken hiçbir sorunum yok ama muayene olamıyorum korkuyorum nedeninide bilmiyrm açıkcası psikolojik olsa gerek o bir alet var vajinadan sokuk açtırıyolar onu görünce bile baygınlık geliyor bana((
yaseminA... çok moralim bozuk kanda 166.5 çıktı ve idrar da herşey pozitif çıktı ama bgn ultrasyona girdim gebelik kesem gözükmedi sonra alttan ultrasyona baktı gene gözükme diyarın kan testi istedi tekrar ne zaman gözükeceğini söyleyecekmiş çok umutsuzluğa düştm yaaa acaba ne oluyo anlayamıyorum HAmile değilmiyim ben yoksa
Tşk.ederm cnm.Ben vajinismus tedavisi gördüğüm zaman hiç ilişkiye giremediğimden ve kız olduğum için alttan muayene hiç olmadım o yüzden ağrılı sancılı bir sürecimde olmadı fakat şimdi çocuk sahibi olmak için tedaviye başladık ve alttan muayene olamıyorum kaç doktora gittiysem yapamıyor inanılmaz derecede kasılıyorum eşimle beraber olurken hiçbir sorunum yok ama muayene olamıyorum korkuyorum nedeninide bilmiyrm açıkcası psikolojik olsa gerek o bir alet var vajinadan sokuk açtırıyolar onu görünce bile baygınlık geliyor bana((
yaseminA... çok moralim bozuk kanda 166.5 çıktı ve idrar da herşey pozitif çıktı ama bgn ultrasyona girdim gebelik kesem gözükmedi sonra alttan ultrasyona baktı gene gözükme diyarın kan testi istedi tekrar ne zaman gözükeceğini söyleyecekmiş çok umutsuzluğa düştm yaaa acaba ne oluyo anlayamıyorum HAmile değilmiyim ben yoksa
canım, hiç bilgim yok ki bu konudagerçekten çok üzüldüm, ama moralini bozma sakın.. geç gözüktüğünü duymuştum bazı durumlarda, ama hamilelik konusunda pek bişey bildiğim söylenemez
inşallah kötü bişey yoktur
canım senınle aynııııııııııı durumdaydım :) daha nişanlyken defalarca denedık ama olmaynca heralde pskolojıktır dedım doktora gıtmeye de çekndım :):):) nikahtan snra 1 yıl kadar bi süre denedık baktım kı yoo hala durum aynı. iişte ozmn hırslandım olacak bu iş deyip bu sayfayyla tanıştım egzersiz aparat derken 4 günde yendım :) hatta 2. günde 3 parmaga geldım :):):)) nasıl oldu anlamadım valla okdr da korkuodum
o zaman sana nacizane tavsiyem,bebek beklentin için gideceksen de bu hastalığın da tedavisini yapan bir uzmana git.çünkü diğerleri yani bunun hakkında uzmanlaşmamış olanlar elbette klasik muayene yöntemlerini uygulayacaklardır.hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan benim gittiğim doktor bu konuda eminim seni de rahatlatacaktır.çünkü ben ki vajinismusu yenemedim ama o doktora muayenede hatta ultrason aletini dahi yerlerştirmede hiç sorun çıkarmadım.tabi bu hemen olmuyor.doktor seni buna yavaş yavaş hazırlıyor.yani vajinismus tedavisini bilen bir doktor dene,belki sıkıntın için çözüm olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?