Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bu pozisyonu tam anlamadım yaa.eşiniz yerde dizlerini kırarken nasıl tam denk geliyorki.yatağın ucu derken tam anlamadımyaa.biz mesela eşimlee ben uzanıyorum yatağın sonuna geliyoruz eşim ayakta ben bacaklarımı çekiyorum kendime o şekil deniyoduk ama 2 3 cnm giriyodu gerisi olmuyoo.üstte denediğimdede aşırı yanmam oluoo.

sorma cocuk soran cok var banada:)canım parmak egzersızı var eğer parmağını sokabılırsen serce parmakla baslıosun sora dığer parmaklarını almaya calısıosun.tabı baslamdan once ellerını guzelce yıka ve bolca jel surmen lazım.zaten hemen gırıyor ıkındığın zaman ıttırceksın ınan hıc bısey yok.zamanla kalın parmaklara gecıosun 2 parmağa 3 parmağa yada parmakla yapamayanlar aparat yapıolar kendılerı mesela bır mumu peceteye sarıp prez. yerlestırıp jelleyıp denıolar tabı en ıncedne baslarsan ıyı olur kulak temızleme copu gıbı.ben sımdılık 2 parmağımı denedım sadece hemen gırdı.zamanla asıcaz cnm sen hıc vajınanı aynada ınceledınmı ıns hep bırlıkte atlatıcaz bunu ben ınanıorum

oooooooo avesra 2 parmaga geldın mıııııııı :) aferım valla helal olsun. 2 olduysa 3 yakındır:) hatta aparat egzersizi çok çok daha yakındır. bu arada herkese günaydınnnnnnnnn ben geldüüm:)

slm arkadaşlar samsun ordu trabzon da doktora gidip yenen arkadaşlar var mı ben yapamıcam yaaa egzersizleri yapıyorum ama denemelerde yapamıyorum kasılıyorum yine gidenler varsa cvp versinler lüüütfeeen çok sinir olmaya başladım....

Merhaba,ucunu inceltiyormuydun mumun,yoksa tamamını mı kalınlaştırıyordun,7 cm deniyorum ben regl oldum,bitince kalınlaştırmayı düşünüyorum da.

mrb. valla canım normalde ucunu inceltiyolarmış ama ben hıc oyle yapmadım. direk peçeteye sarıodum .pre...fe geçiriodum. 7 cm de çok iyi bir seviye. 9 cme geçeblırsın artık. 9 cm de başarılı olursa eş denemesı rahatlıkla olur. ama sen gene pskolojıne göre hareket edersın. risklyse yıne bıraz daha beklersın.

mrb cnm.o bölgede bildiğim doktor yok fakat egzersız derken neler yaptın mesela? hangı seviyeye geldın egzersızde?

oooooooo avesra 2 parmaga geldın mıııııııı :) aferım valla helal olsun. 2 olduysa 3 yakındır:) hatta aparat egzersizi çok çok daha yakındır. bu arada herkese günaydınnnnnnnnn ben geldüüm:)

hosgledın canımmmmmmmm ..ne ıkı parmağı hıc sorma hıc sormaaa:):)1 serce parmak 2 ısaret parmağı olduğum yerdeyım ıkı parmak dediğim o:):):)ama 2 parmağıda yaparımda fırsat bulamadım.su zeytınyağı olayı cok aklıma takıldı haftasonu onla denıcem sora devam edıcem egzersızlere olmazsa.

işaret ve orta parmagı küs şeklinde yapıp aldım diger parmaklar çok rahat oluyo mumla daha yeni başladım kalınlıgı fazla degil ama 5 cm falan alabiliyorum

2 parmagı bırden alabılmen hatta aparatta 5 cme geçmen gayet iyi. neden bu kadar karamsarsın kı. serçe parmagını bıle alamayan arkadaşlar var. ki onlarda bile yenenler oldu..sen gayet ıyı bı sevıyedesın. yanı tamam kılıtlenıyorum dıyosun iliişki esnasında. o ki gevşeyeemıosun ozaman egzersızlerle alışmak fayda etmıyosa egzersızlerı sık sık yap vajınanı esnet. ben de senın gibi eş denemesınde bı hallere gırıodum 2 parmagı aldıktan sonra bile. ama sürekli 7 x 24 aparatları parmak egzersızlerını yapıp bekledım evde dolaştım falan o şekılde esnetip de rahatlıkla ilikşki yaşayabldım

egzersizleden sonra 2 kere deneme yaptık ama olumsuz artık eşim bile karamsarlaştı ki en büyük destekcim eşimdi artık o bile doktora gidelim diyo((((

egzersizleden sonra 2 kere deneme yaptık ama olumsuz artık eşim bile karamsarlaştı ki en büyük destekcim eşimdi artık o bile doktora gidelim diyo((((

ama eş denemesi yapmanız için 3 parmak egzersizini beklemenız gerekıyo ki.. 3 parmaktan sonra çok rahat ilişkiye hazır sayılıyosun. doktor da bana oyle dedı hatta burdakıler de o sekılde yendı çoğu. o yuzden sız bırbırınze destek olun ve hemen karamsar olmayın. şuan gidişatn gayet iyi. aparatını da zamanla kalınlaştır. çok zor bir iş olsaydı 15 16 yaşında evlenenler hemen cocuk sahıbı olmazdı. ben hep boyle düşünmüştüm. orayı sıradan bir delık gıbı düşün hergün sık sık egzersız yap. esnet en azından vajınanı. bir süre sonra sen bıle anlamıyacaksın nasıl oldugunu :) çünkü sen orayla uğraştıkça bildiğin esniyo yanı :)

eş denemesi yapıyoz eşimde de 2 parmagı birleştryoz ya küs şeklinde onu alamıyorum eşimde aynı şeyleri diyo 15 yaşında ki kızlar bile hamile kalıyo diyo da ben kimseyle kıyaslamıyorum kendimi:)) kendimi öyle tatmin ediyorum yani:)) bide arkadaşım bu 3 parmak nasıl oluyo?

Kızlaaaaar bi yardımcı olurmusunuzzz ben sizin gibi tecrübeli değilim bana bir yol gösterin, sizce doktorlar tarafıdan verilen şu emla kremi uyuşmayı sağlayan o yardımcı olur mu ilişkiye girerkeeen deneyen var mı aranızda?

kıyasla işte kıyaslarsan yenersın :) ben o hırsla yendım :) 3 parmagı bırleştırıp vajınaya dırek yerleştırıosun işte:)

canım denk gelmesi yatağın yüksekliği ile alakalı bizim iki evimiz var bu evimizde ki yatağın yüksekliği çok değil o yüzden iki minder minderi arttırırsın denk gelene kadar. hatta eşim bazen hafif ayağa kalkar gibi oluyordu ama artık bu pozisyondan kurtulduk inş. biz.ucu dediğim sonu işte bende yatıyorum ayaklarımı kendime doğru değilde iki yana doğru açıp daha çok rahat ediyorum. ayaklarının altına bir de sandalye koyarsan yorulmaz. ama tabi sen kendine çekerek rahat olabiliyorsan yine öyle devam et. benim de bir kaç gün sadece 2 3 cm girdi. 2 3 cm girdikten sonra popoya paralel olarak itmeye çalış ve öncesinde vajinana ve p...se bol miktarda jel sürersen daha kolay olur. bende hala üstte yapamıyorum dediğin gibi yanma çok artıyor.. inşallah kısa zamanda şifa bulursun canım .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…