- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.081
ben burdan bir arkadşın tavsiyesiyle şu pozisyonda denedim ilişkiyi ve oldu hala da bu pozisyonda devam ediyorum ama git gel yaptığında canım acıyor sadece umarım yakında bu da geçecek. yatağın ucuna geliyorum ben eşim içinde yere iki tane minder koyuyoruz üst üste, eşim dizlerini bu minderin üzerine koyuyor ve ben ayaklarımın altına sandalye koyup iki yana açıyorum. jeli de pen.se sürüyoruz biz..
bende yeni buldun siteyi okudum biraz eksersizleride burda duydum.dr bana demedi bu egzersizler nasıl yapılıyor mumla yada parmakla onu anlatabilirmisin .ben yeneceğimi sanmıyorum bu durumu ben bıktım .birde bebek soruyorlar borçlarımız cok çalışmamız gerek diyorum ama bu durumda gerginlik yararttı
sorma cocuk soran cok var banada:)canım parmak egzersızı var eğer parmağını sokabılırsen serce parmakla baslıosun sora dığer parmaklarını almaya calısıosun.tabı baslamdan once ellerını guzelce yıka ve bolca jel surmen lazım.zaten hemen gırıyor ıkındığın zaman ıttırceksın ınan hıc bısey yok.zamanla kalın parmaklara gecıosun 2 parmağa 3 parmağa yada parmakla yapamayanlar aparat yapıolar kendılerı mesela bır mumu peceteye sarıp prez. yerlestırıp jelleyıp denıolar tabı en ıncedne baslarsan ıyı olur kulak temızleme copu gıbı.ben sımdılık 2 parmağımı denedım sadece hemen gırdı.zamanla asıcaz cnm sen hıc vajınanı aynada ınceledınmı ıns hep bırlıkte atlatıcaz bunu ben ınanıorum
Merhaba,ucunu inceltiyormuydun mumun,yoksa tamamını mı kalınlaştırıyordun,7 cm deniyorum ben regl oldum,bitince kalınlaştırmayı düşünüyorum da.
slm arkadaşlar samsun ordu trabzon da doktora gidip yenen arkadaşlar var mı ben yapamıcam yaaa egzersizleri yapıyorum ama denemelerde yapamıyorum kasılıyorum yine gidenler varsa cvp versinler lüüütfeeen çok sinir olmaya başladım....
oooooooo avesra 2 parmaga geldın mıııııııı :) aferım valla helal olsun. 2 olduysa 3 yakındır:) hatta aparat egzersizi çok çok daha yakındır.bu arada herkese günaydınnnnnnnnn ben geldüüm:)
mrb cnm.o bölgede bildiğim doktor yok fakat egzersız derken neler yaptın mesela? hangı seviyeye geldın egzersızde?
parmak egzersizlerini yapıyorum rahatlıkla şimdi mumla kendime aparat yaptım onunla devam ediyorum
gayet iyi canım. kaç parmak alablıosun? ve aparatın kaç cm?
işaret ve orta parmagı küs şeklinde yapıp aldım diger parmaklar çok rahat oluyo mumla daha yeni başladım kalınlıgı fazla degil ama 5 cm falan alabiliyorum[/QUOTEbide bişey sorcam 3 parmak nasıl oluyo yorumlar da görmştm ama anlayamadım
işaret ve orta parmagı küs şeklinde yapıp aldım diger parmaklar çok rahat oluyo mumla daha yeni başladım kalınlıgı fazla degil ama 5 cm falan alabiliyorum
2 parmagı bırden alabılmen hatta aparatta 5 cme geçmen gayet iyi. neden bu kadar karamsarsın kı. serçe parmagını bıle alamayan arkadaşlar var. ki onlarda bile yenenler oldu..sen gayet ıyı bı sevıyedesın. yanı tamam kılıtlenıyorum dıyosun iliişki esnasında. o ki gevşeyeemıosun ozaman egzersızlerle alışmak fayda etmıyosa egzersızlerı sık sık yap vajınanı esnet. ben de senın gibi eş denemesınde bı hallere gırıodum 2 parmagı aldıktan sonra bile. ama sürekli 7 x 24 aparatları parmak egzersızlerını yapıp bekledım evde dolaştım falan o şekılde esnetip de rahatlıkla ilikşki yaşayabldım
egzersizleden sonra 2 kere deneme yaptık ama olumsuz artık eşim bile karamsarlaştı ki en büyük destekcim eşimdi artık o bile doktora gidelim diyo((((
eş denemesi yapıyoz eşimde de 2 parmagı birleştryoz ya küs şeklinde onu alamıyorum eşimde aynı şeyleri diyo 15 yaşında ki kızlar bile hamile kalıyo diyo da ben kimseyle kıyaslamıyorum kendimi:)) kendimi öyle tatmin ediyorum yani:)) bide arkadaşım bu 3 parmak nasıl oluyo?ama eş denemesi yapmanız için 3 parmak egzersizini beklemenız gerekıyo ki.. 3 parmaktan sonra çok rahat ilişkiye hazır sayılıyosun. doktor da bana oyle dedı hatta burdakıler de o sekılde yendı çoğu. o yuzden sız bırbırınze destek olun ve hemen karamsar olmayın. şuan gidişatn gayet iyi. aparatını da zamanla kalınlaştır. çok zor bir iş olsaydı 15 16 yaşında evlenenler hemen cocuk sahıbı olmazdı. ben hep boyle düşünmüştüm. orayı sıradan bir delık gıbı düşünhergün sık sık egzersız yap. esnet en azından vajınanı. bir süre sonra sen bıle anlamıyacaksın nasıl oldugunu :) çünkü sen orayla uğraştıkça bildiğin esniyo yanı :)
eş denemesi yapıyoz eşimde de 2 parmagı birleştryoz ya küs şeklinde onu alamıyorum eşimde aynı şeyleri diyo 15 yaşında ki kızlar bile hamile kalıyo diyo da ben kimseyle kıyaslamıyorum kendimi:)) kendimi öyle tatmin ediyorum yani:)) bide arkadaşım bu 3 parmak nasıl oluyo?
Kızlaaaaar bi yardımcı olurmusunuzzz ben sizin gibi tecrübeli değilim bana bir yol gösterin, sizce doktorlar tarafıdan verilen şu emla kremi uyuşmayı sağlayan o yardımcı olur mu ilişkiye girerkeeen deneyen var mı aranızda?
kızlar bu pozisyonu tam anlamadım yaa.eşiniz yerde dizlerini kırarken nasıl tam denk geliyorki.yatağın ucu derken tam anlamadımyaa.biz mesela eşimlee ben uzanıyorum yatağın sonuna geliyoruz eşim ayakta ben bacaklarımı çekiyorum kendime o şekil deniyoduk ama 2 3 cnm giriyodu gerisi olmuyoo.üstte denediğimdede aşırı yanmam oluoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?