- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.441
cok tesekkur ederim.umarim faydasi olur
merhaba
benimde vajinismus problemim var.Vajinanin yolunu bilmedigim icin parmak egzersizi yapmaktan
korkuyorum.
cuma gunu vajinal ultrasona girmem gerekiyor ve gecen hafta denedik doktorumla basaramadim.
vajinaya parmagimi sokmaya calistigimda hangi yone gitmem gerektigini bilemiyorum.
iceri ama yukarimi asagiyami yada nereye?
bana bu konularda ve egzersizler konusunda cumaya kadar yapabilecegim ne varsa yardimci olabilirmisiniz.
1 senedir var bu sorun ve ustune gitmedikce buyuyor.
simdiden tesekkurler.
Ben 11 aydır vajiniydim. Bu siteyi cewap yazmadan sessizce takip edenlerdenim. Ben sadece parmak egzersizi yaptım 5-6 cm falan yaklaşık. Doktora gitmekten başka çaremiz yok demeye başlamıştı artık eşim. Ee haklıydı belkide ama onun bu kadar karamsarlaşıgını hissettiğim anda napıyorum bu kadar mı güçsüzüm dedim kendi kendime. Sitedeki çoğu yazıda "sadece koca bi boşluk arkadaşlar korkucak hiç bir şey yok " yazıyordu. Çoğu arkadaşımla sanki benim derdim değilmiş gibi konuştum da :) hatta bir arkadaşım vajiymiş yenmiş kendini anlattı bana . Yendıkten sonraki gün işe geldim ve rengim benzim attı demişti bana çok kötü acıdı dedi . Ve ben kendi kendimi daha da korkutmuş oldum yenmeye çalışırken . Ee kız nerden bilsin aynı sorun bende de war ama ben biraz bu konuları belkide tabu olarak gördüğüden anlatamazdım. Taki bugun bu mevzuyu sizin sayenizde çözene kadar arkadaşlar. Ben sessiz takipçinizim. Sadece yazılanları okuyup desteğinizle , parmak egzersizini bi kaç kez de olsa yaparak yendim . Ama asıl yenmeme yardımcı olan " KENDİ KENDİMİN PSİKOLOĞU OLABİLMEKTİ." Doktora sakın gitmeyin demiyorum tabiki ama kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız. Sorununuz vajinusmus ise çözümü inanın çok basit. Çünkü egzersizler zaten o bölgeyi gevşettiği için nasıl oldugunu anlamadım bile. Özelden mesaj yazarsanız destek olmaya çalışırm. Ama ne ben ne doktor ( sadece vajinusmussa ) bu sorunu çözmüyor. KENDİNİZ sadece KENDİNİZİ rahatlatın. İananın ben bacaklarımı kasmaktan yaklaştıramıodum bile. Ama bu son şansımdı doktora gıtmek ıstöemıodum ve 2. Tatilimizide bu şekilde geçirmeye niyetım yoktu. Hepinize bu samimi konuşmalarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Darısı başınıza ağrı sancı falan da hikayeeeee. Zaten egzersiz yapılarak genişleyen bi bölge mantıken kasılmıyor dert etmeyın ve cesaretinizi toplayın . Ben 6cm parmak egzerisizi ile yendim. Darısı başınıza. Pes etmeyin , BOL ŞANSSS
Merhaba canım.
Öncelikle ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku ve hemen uygulamaya başla. Daha sonra kendine su bazlı kayganlaştırıcı temin et ve egzersizlere başla. Öncelikle ıkın ve ıkındıkça vajinanın açıldığını gör. Daha sonra serçe parmağını ve vajiyi jelleyerek almaya başla. Vajinanın yönü popoya doğru canım. Hafif aşağıya doğru. Parmağını aldıktan sonra içeride hareket ettirdiğin zaman yönünü daha iyi anlayacaksın zaten. Hadi egzersizlere başla ve takıldığın yerde hemen buraya yaz
kızlarrrr dün 8 cm lik aparata geçtim biraz yanma oluyor ama çok az ne kadar süre sonra geçerim 10 cm ve üstüne tahmini bilen varsa yazsın lütfen bitsin istiyorum artık bir an önce:)çocuk istiyorumm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Kızlar bi sorunum var ! Şimdi doktordan geliyorum ve vjinam enfeksiyon kapmış dedi doktor şok oldum çünkü denemelerden sonra tertemiz yaparım vajinami dedim vajina dokun hassas dedi zaten geç adet goruyorum işte enfeksiyon için fitil verdi benim durumunda yaşayanlar vardı sanırım başka onerebilecginiz birşey varmı bana arkadaşlar kafam çok karışık bu arada kimse aklından kötü birşey geçirmesinin çünkü herkesin yapısı farklı karamsarlığa düşmeyin sakin ! ! ! Bu beladan hep birlikte kurtuacagiz allahın izniyle.
öncelikle hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda yenersinşimdi altta gördüğün resimleri iyice incele ve parmağını ya da aparatını alırken popo yönüne ittirmeye gayret et, vajinamız dümdüz bi yapı değil, hafif eğimli resimlerde daha net görceksin Eki Görüntüle 717576 Eki Görüntüle 717577 Eki Görüntüle 717579
ben cok tesekkur ederim Bahar3432
umarim faydasi olur biraz kisinin kendisi ile ilgili sanirim
bende biraz yanmada oldu ultrason cihazini doktor denemeye calisirken
bunun sebebide kendimi kasmammi?
bahar ,gelincik nasılsınız kızlar
şimdi çıkcam aceleyle girdim akşama gircem öpüyorum hepinizi
Ben 11 aydır vajiniydim. Bu siteyi cewap yazmadan sessizce takip edenlerdenim. Ben sadece parmak egzersizi yaptım 5-6 cm falan yaklaşık. Doktora gitmekten başka çaremiz yok demeye başlamıştı artık eşim. Ee haklıydı belkide ama onun bu kadar karamsarlaşıgını hissettiğim anda napıyorum bu kadar mı güçsüzüm dedim kendi kendime. Sitedeki çoğu yazıda "sadece koca bi boşluk arkadaşlar korkucak hiç bir şey yok " yazıyordu. Çoğu arkadaşımla sanki benim derdim değilmiş gibi konuştum da :) hatta bir arkadaşım vajiymiş yenmiş kendini anlattı bana . Yendıkten sonraki gün işe geldim ve rengim benzim attı demişti bana çok kötü acıdı dedi . Ve ben kendi kendimi daha da korkutmuş oldum yenmeye çalışırken . Ee kız nerden bilsin aynı sorun bende de war ama ben biraz bu konuları belkide tabu olarak gördüğüden anlatamazdım. Taki bugun bu mevzuyu sizin sayenizde çözene kadar arkadaşlar. Ben sessiz takipçinizim. Sadece yazılanları okuyup desteğinizle , parmak egzersizini bi kaç kez de olsa yaparak yendim . Ama asıl yenmeme yardımcı olan " KENDİ KENDİMİN PSİKOLOĞU OLABİLMEKTİ." Doktora sakın gitmeyin demiyorum tabiki ama kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız. Sorununuz vajinusmus ise çözümü inanın çok basit. Çünkü egzersizler zaten o bölgeyi gevşettiği için nasıl oldugunu anlamadım bile. Özelden mesaj yazarsanız destek olmaya çalışırm. Ama ne ben ne doktor ( sadece vajinusmussa ) bu sorunu çözmüyor. KENDİNİZ sadece KENDİNİZİ rahatlatın. İananın ben bacaklarımı kasmaktan yaklaştıramıodum bile. Ama bu son şansımdı doktora gıtmek ıstöemıodum ve 2. Tatilimizide bu şekilde geçirmeye niyetım yoktu. Hepinize bu samimi konuşmalarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Darısı başınıza ağrı sancı falan da hikayeeeee. Zaten egzersiz yapılarak genişleyen bi bölge mantıken kasılmıyor dert etmeyın ve cesaretinizi toplayın . Ben 6cm parmak egzerisizi ile yendim. Darısı başınıza. Pes etmeyin , BOL ŞANSSS
Merhaba canım hoşgeldin.
Rabbim sağlıklı-sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
Bizden nasıl bir yardım bekliyorsun canım anlayamadım. Hamile iken vajiyi yenmek mi istiyorsun açıklar mısın?
bahar ,gelincik nasılsınız kızlar
şimdi çıkcam aceleyle girdim akşama gircem öpüyorum hepinizi
elab , seni de gördümmm çok öptümmm,özledim seni iki lafın belini kıramadık ne zamandır
aminnn çok teşekkür ederim. evet hamile iken bu problemimi yenmek istiyorum.
öncelikle hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda yenersinşimdi altta gördüğün resimleri iyice incele ve parmağını ya da aparatını alırken popo yönüne ittirmeye gayret et, vajinamız dümdüz bi yapı değil, hafif eğimli resimlerde daha net görceksin Eki Görüntüle 717576 Eki Görüntüle 717577 Eki Görüntüle 717579
bahar sen nasılsın canım umarım daha iyisindir
diyar kız hiç yazmaz oldun bir iki bişey yazdım sana görmedin galiba nasıl gidiyor alıştın mı
Merhaba canım hoşgeldin.
Rabbim sağlıklı-sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
Bizden nasıl bir yardım bekliyorsun canım anlayamadım. Hamile iken vajiyi yenmek mi istiyorsun açıklar mısın?
canım görmedim ya alıştım alışmasınada en son ki denemem çok kötüydü acayip ağrım oldu reglim yaklaşmıştı bide ilk defa prezarvatifle denemiştik ondanmı dedim bilemedim şimdi regli oldum bakalım bitince nasıl olacak sen nasılsın nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?