Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok tesekkur ederim.umarim faydasi olur

Bizlerde bu egzersizlerle yendik canım Sırası ile serçe parmak ve diğer parmaklarını almaya çalış. Zorlandığın yerde nefes egzersizi yap. Burundan derin nefes al ve ağızdan verirken parmağını ittir. Ikındığın zaman da vajinanın içi açılıyor ve daha kolay alabiliyorsun parmağını. Daha sonra iki parmağını birden küs şeklinde almaya çalış.

öncelikle hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda yenersin şimdi altta gördüğün resimleri iyice incele ve parmağını ya da aparatını alırken popo yönüne ittirmeye gayret et, vajinamız dümdüz bi yapı değil, hafif eğimli resimlerde daha net görceksinEki Görüntüle 717576 Eki Görüntüle 717579

tebrik ederim canım, Allah başka dert vermesin, halaylar sana gelsin

ben cok tesekkur ederim Bahar3432
umarim faydasi olur biraz kisinin kendisi ile ilgili sanirim
bende biraz yanmada oldu ultrason cihazini doktor denemeye calisirken
bunun sebebide kendimi kasmammi?

canım yaa maşaallah sende baayaa ılerlemeler var :) çok sevındım... 8 cmye geldysen 9 ve 10a çok rahat geçeblrsn ama tam anlamıyla ıcıne alablıo musun.??? biraz da cesaretıne baglı. 8 cmyı almak da ciddi bi güven verio.. 8i yaparsam 9u da yaparım 10u da yaparım demısıtm ben ve aynı gün 9u denedım o da oldu ve zzaten direk eş denemesıne hazır hıssetmısıtm :) hatta eş denemesını başarmısıtk ama burda 14 cm alanları gorunce meraktan onu da denemıstım o da olmstu çünkü vajına girişi oyle bişey ki neyi içine alırsa ona göre şekıl alıo :) hatta bi süre sonra oyle bı esneme oldguunu hıssedeceksın kı.. bıde benden tavsıye ; parmaklarınla vajınanın giriş kısmı varya yuvarlak parmaklarınla esnet orayı. resmen elinle aç bırak aç bırak. hatta oyle bi esnek oldugunu goreceksın kı açtıgında gör bak o ufacık yuvarlak delik kocaman oluyo.çok buyuk faydası oluyo...

bu konuda hiç bilgim yok canım, geçmiş olsun. Benim Allah şükür öyle bi sorunum olmadı ama demek ki gerçekten hijyene dikkat etmek lazım tabi dediğin gibi vajina yapısı ile de alakalı, inşallah iyileşirsin kısa zamanda

ben cok tesekkur ederim Bahar3432
umarim faydasi olur biraz kisinin kendisi ile ilgili sanirim
bende biraz yanmada oldu ultrason cihazini doktor denemeye calisirken
bunun sebebide kendimi kasmammi?

Canım yanmaların sebebi hem kendimizi kasmamız hem de oraya ilk defa yabancı bir cismin girmesi. Egzersizlerini yaparken sakin olmaya ve kendini kasmamaya çalış. Müzik dinle veya konsantrasyonunu dağıtabileceğin başka şeylerle ilgilen canım.

bahar ,gelincik nasılsınız kızlar
şimdi çıkcam aceleyle girdim akşama gircem öpüyorum hepinizi

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın

canımmmmmm tebrik ederimmmmmmm çok güzel anlatmışsınnnn. ve çok güzel bi yere değinmişsin ki ciddi anlamda korksan ble eş denemesınde artık egzersız sonucu oyle bır esneme oluyo kı kendılıgınden p...s girio... ve herkes kendini bilr demssn ya gerçekten oyle.. doktora gıttıgınde de yıne sana aynı şeylerı dıyecek ve sonuç olrak yıne senın onun dedıklerını yapacak pskolojıyı bulman gerekecek...isteyince oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr .. bu işin tek çözümü bu ''İstemeek''

bahar sen nasılsın canım umarım daha iyisindir

diyar kız hiç yazmaz oldun bir iki bişey yazdım sana görmedin galiba nasıl gidiyor alıştın mı

bişi sorcam yasmınnnnnnnnnnn :) ben gülersınz dıe sormamıstım daha once şimdi tam emın oldum :) yaw bak bu 2. resımde 3 tane top varya valla bak ben parmak egzersızı yaptıgım zamanlarda elim ona değmişti ve ödüm kopmuştuuu :) :) :) o ne oluyo yaaa? aynen büyüklüğü de okadardı

bahar sen nasılsın canım umarım daha iyisindir

diyar kız hiç yazmaz oldun bir iki bişey yazdım sana görmedin galiba nasıl gidiyor alıştın mı

canım görmedim ya alıştım alışmasınada en son ki denemem çok kötüydü acayip ağrım oldu reglim yaklaşmıştı bide ilk defa prezarvatifle denemiştik ondanmı dedim bilemedim şimdi regli oldum bakalım bitince nasıl olacak sen nasılsın nasıl gidiyo

aminn çok teşekkür ederim. evet hamile iken bu problemimi yenmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum

regl dönemin yaklaştığı için olabilir canım merak etme reglin bitse de bişey olmaz sen artık vaji değilsin bitti o günler gün gelecek sen bile şaşıracaksın nasıl kolay olduğuna bende iyiyim işte canım iş güç uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…