- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.481
bişi sorcam arkadaşlar ben yeni yendim ama git gel yaparken şu vajinanın girşinde böyle et parçası gibi bişi war tam deliğin iç kısmına dogru git gel yaparken tek orası sızlıyor.nedendir acaba yaşayan var mı ?
bugün yine deneycm kızlar dua edin olur inşallah.
orası vajinamıza kapak görevi yapıyor canım, yani zararı yok ilişki sırasındaaslında ben de bazen farkediyorum ama bazı zamanlar da sanki yokmuş gibi, bilmem nedendir.
daha ilişkide yeni olduğun için sızlayabilir , alıştıkça hiç hissetmiceksin bile
normal doğum yaparsam tabi inşaallah ilişkiye girebilir miyim? yoksa bu problemim devam eder mi
canım ben iki günde aştım inş. sende kendini rahat bıraktığın anda olucak.. malum olmuş sana ne güzel.. asla ağlayıp kendini yıpratma denemelerde başarısız bile olsan üzülme şöyle düşün on denemede başarısız olup on birinci denemede başarılı olucanı varsaysan her bir denemesizlik senin başarılı olucağın adıma götürüyor.. egzersizler başarısızlıklar bunun bir parçası ve sen bu parçalara dahil olduğun için, boş verip bu sıkıntıyı yok saymaya çalışmadığın için mutlu olmalısın. her zaman dolu taradından bakarsak biizm için en güzeli en güzel zamanda olucak inş. Allah yardımcın olsun canım ne zaman soru sormak istersen biz hepimiz buralardayız..
Ya öle birşey ki zaten zorla alıyorum içeri git gel yapıyoruz ama tam oturmadı normalde ne kar zamanda tamamen oturur biliyormusun :)
premature bana birazcık akıl ver nolur ben parmak egzersizi yapabiliyorum 2 parmak aldım 3 alamadım eşimle deneyecekken kacıyorum olsun bu iş artık depresyona girdim galiba ağlayıp duruyorum ya da ağlayarak uyanıyorumbebek soruyor herkes hatta keyfimden sexse olan düşkünlüğümden rahatımdan çocuk yapmıyorum mu sanıyorlar her neyse artık bilmiyorlar derdimi ...hani bir şarkı varya söyleyemem derdimi kimseye diye .....şikayetim yok ama ben benden gidiyorum yavaş yavaş....
Arkadaşlar yeni başlayıp öneri isteyen varsa yardımcı olabilirim.
canım 2 parmak alman süper bişey bence , ben de 3 parmak yapamamıştım aynen senin gibi mumdan aparat hazırlayıp onunla yendim, 7 8 cm civarıydı hem de
bi de eşinle de egzersiz yaparsan o korkuların geçer, egzersizlerini eşinin yanında yap, onun parmağıyla da yap acayip rahatlarsın, güvenin gelir eşine karşı, bence sen çok yakında gelin olcaksın
Haaaaaa bide burda bi arkadaş bas bas bağırıyodu zeytinyağı bütün jellerden iyi geliyo diyodu ben içimden diyodum olmaz öyle şey yemin ederim bütün jellere beş basar en ufak bi sızı bile olmadan kaydı gitti arkadaşlar nolur zeytinyağı ile deneyin gittim zeytinyağı aldım eve ki hiç aram yoktur zeytnyağı ile :) ama işime yaradı çok
sen bol jel sür girişte, o zaman daha az zorlanırsınbi de ön sevişmede iyice rahatlamaya bak:13:
normalleşmesi bir ayı bulur tabi bu bir ayda sık sık yapmanız lazımhaftada 2 ve 3 kere yapın benim tavsiyem
8 cm lik aparata bepanthen emla sür nefes verirken ittir 3 kere tak çıkar yap içindeyken O harfi yapmaya calıs ve en büyük aparata geçince sadece tak bacaklarını kapat 5 dakika bekle ama kremleri sürmeyi unutma 5 dk bekledikten sora sadece 3 kere tak çıkar ve bitti :) hemen geçebilirsin 10 cm bence.
2 gündür 8 cm le deniyorum yanma da bitti normal alıp çıkarabiliyorum.Artık10 cm i deneyim diyorum ama bir kez kadın doğuma
gitmiştim emla vermişti bana çok kötü yaptı beni alerji yaptı ödem:)doktor bıraktırmıştı hemen ondan krem sürmekten korkuyorum.
Jelle yapıyorum.Talimatların için çok teşekkür ederim uyacağım şu 10 cm i de başarabilirsem inşallah kurtulacağım.Allah herkesin
yardımcısı olsun iyiki bu siteyi görmüşüm keşke daha önce keşfetseymişim de kurtulsaymışım.iki senedir psikolojim alt üst oldu
kızlar merhaba dün akşam ilk parmak egzersizimi bi cesaret yaptım şerçe parmağımı zorda olsa ilk boğuma kadar aldım ama çok yanmam oldu devam etmedim sizce bu normalmi yani ilk denemelerde böle yanma oluyormu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?