Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bişi sorcam arkadaşlar ben yeni yendim ama git gel yaparken şu vajinanın girşinde böyle et parçası gibi bişi war tam deliğin iç kısmına dogru git gel yaparken tek orası sızlıyor.nedendir acaba yaşayan var mı ?

orası vajinamıza kapak görevi yapıyor canım, yani zararı yok ilişki sırasında aslında ben de bazen farkediyorum ama bazı zamanlar da sanki yokmuş gibi, bilmem nedendir.
daha ilişkide yeni olduğun için sızlayabilir , alıştıkça hiç hissetmiceksin bile

Son düzenleme:

Ya öle birşey ki zaten zorla alıyorum içeri git gel yapıyoruz ama tam oturmadı normalde ne kar zamanda tamamen oturur biliyormusun :)

premature bana birazcık akıl ver nolur ben parmak egzersizi yapabiliyorum 2 parmak aldım 3 alamadım eşimle deneyecekken kacıyorum olsun bu iş artık depresyona girdim galiba ağlayıp duruyorum ya da ağlayarak uyanıyorum bebek soruyor herkes hatta keyfimden sexse olan düşkünlüğümden rahatımdan çocuk yapmıyorum mu sanıyorlar her neyse artık bilmiyorlar derdimi ...hani bir şarkı varya söyleyemem derdimi kimseye diye .....şikayetim yok ama ben benden gidiyorum yavaş yavaş....

Ya öle birşey ki zaten zorla alıyorum içeri git gel yapıyoruz ama tam oturmadı normalde ne kar zamanda tamamen oturur biliyormusun :)

sen bol jel sür girişte, o zaman daha az zorlanırsın bi de ön sevişmede iyice rahatlamaya bak:13:
normalleşmesi bir ayı bulur tabi bu bir ayda sık sık yapmanız lazım haftada 2 ve 3 kere yapın benim tavsiyem

canım 2 parmak alman süper bişey bence , ben de 3 parmak yapamamıştım aynen senin gibi mumdan aparat hazırlayıp onunla yendim, 7 8 cm civarıydı hem de
bi de eşinle de egzersiz yaparsan o korkuların geçer, egzersizlerini eşinin yanında yap, onun parmağıyla da yap acayip rahatlarsın, güvenin gelir eşine karşı, bence sen çok yakında gelin olcaksın

Arkadaşlar yeni başlayıp öneri isteyen varsa yardımcı olabilirim.

ben varım çook uzun yıllardır bu benim de sorunum. işin uzmanı olduğunu söyleyen psikologa da gittim hipnoterapiste de... hepsi yarıda kaldı. kadın doğuma gittim kızlık zarın çok zorlamaz seni dedi. parmak egzersizlerine başlamıştım ama bir türlü devam edemedim. kafam da bir sürü sorular, kaç parmakta kızlık zarı yırtılacak? ya da egzersizlerde yırtılacak mı? tek parmak 3 boğum yapabiliyordum ama iki parmak ve ötesi korkutucu geliyordu hep, zaten yıllar öncede kaldı hepsi
nereden ve nasıl başlayacağım onu da bilemiyorum. bir an içimdeki sesi duyup da bana yardım eli uzatmışsınız gibi geldi, özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan yazdım size...

sağol yasemincim Allah razı olsun bana moral veriyorsunuz :) Allah burada yorum yapıp yardımcı olmak isteyen herkesin ne muradı varsa versin ....bu arada artık aramızda ayıp gayıp kalmadı az önce deneme yaptım 3 parmağı da aldım sıra pe..se geldi hayırlısı inşallah artık

Haaaaaa bide burda bi arkadaş bas bas bağırıyodu zeytinyağı bütün jellerden iyi geliyo diyodu ben içimden diyodum olmaz öyle şey yemin ederim bütün jellere beş basar en ufak bi sızı bile olmadan kaydı gitti arkadaşlar nolur zeytinyağı ile deneyin gittim zeytinyağı aldım eve ki hiç aram yoktur zeytnyağı ile :) ama işime yaradı çok

konuyla ilgili ilk mesajı atabildiğime göre artık kendimi aştım birileriyle paylaştım. yılların tembelliğini bırakıp çalışma yoluna girdim inşallah. zeytinyağını da listeme ekledim. teşekkürler.

sen bol jel sür girişte, o zaman daha az zorlanırsın bi de ön sevişmede iyice rahatlamaya bak:13:
normalleşmesi bir ayı bulur tabi bu bir ayda sık sık yapmanız lazım haftada 2 ve 3 kere yapın benim tavsiyem

Ay ne zor iş yenene kadar aynı dert Yenince ayrı dert umarımherkesin işi yolunda gider.süreklide yapılmamıyor insanın hergün canı istemesi lazım yani :)

2 gündür 8 cm le deniyorum yanma da bitti normal alıp çıkarabiliyorum.Artık10 cm i deneyim diyorum ama bir kez kadın doğuma
gitmiştim emla vermişti bana çok kötü yaptı beni alerji yaptı ödem:)doktor bıraktırmıştı hemen ondan krem sürmekten korkuyorum.
Jelle yapıyorum.Talimatların için çok teşekkür ederim uyacağım şu 10 cm i de başarabilirsem inşallah kurtulacağım.Allah herkesin
yardımcısı olsun iyiki bu siteyi görmüşüm keşke daha önce keşfetseymişim de kurtulsaymışım.iki senedir psikolojim alt üst oldu

Canm bnm ne demek 8 cm i yapabiliyorsan emla ya çok ta gerek yok tahriş olmaması adına bepanthen sürüp deneyebilirsin zaten emin ol 10 cm bikaç kez tak çıkar o 5 dk dediğim gibi beklet rahatça p.nisi alabileceksin ben bu şeklde yendim daha 4 gün oldu :)

kızlar gunaydınnnn...dun aksamm bıraz calıstım egzersızlere.ben ısaret parmağım ve serce parmağımı denemıstım gecenelrde olmustu.araya regl donemım gırınce kaldı dun aksam 20 dakika calıstım.orta parmağımı sonuna kadar alabıldım hemde yine jelsız hıc bırsey surmeden.sonra aparat yaptım kendıme 4 cm kalınlığında onuda alabıldımm hatta cok sasırdım kızlar o gırınce daha once aparatla hıc denememıstım.kendımı saldımmı dırek gırıomus zatenn.aparatıda jelsız aldım ben ne bı acı ne bı zorlama oldu tamamen ıkınmayla ılgılı sanırım.yarın aksam yenıden denıcem ama busefer aparatımı kalınlastırarak ıns halederım su ısı.allah hepımızın yardımıcısı olsun ıns

kızlar merhaba dün akşam ilk parmak egzersizimi bi cesaret yaptım şerçe parmağımı zorda olsa ilk boğuma kadar aldım ama çok yanmam oldu devam etmedim sizce bu normalmi yani ilk denemelerde böle yanma oluyormu :18:

Hepimizde oldu o yanma hiç kafana takma vajina yabancı cisme alışma evresi ve kendini kasıyorsan hafif yanma yapar.uavas yavaş yaptıkları o da geçecektir zaten.sen aynen devam et jel falan sür daha kolay girer ve yanma çok olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…