- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.741
çok geçmiş olsun arkadaşım başına gelen olay evet çok üzücü ama arkadaşlarında söylediği gibi kolay bir çözümü olduğu için sevinmelisin, lütfen erteleme kendi sağlığın için gerekli sonuçta bu ameliyat, aynı şeyi yaşamış bir arkadaş msj yazmış onada çok sevindim bilmediğimiz bir konuda sana ne söylesek yanlış olurdu, lütfen bol bol salavat getir ameliyata girmeden önce falan çok rahatlatır seni, insanoğlunun başına neler geliyor, Allah dermansız dert vermesin inşallah, dermanı olupta imkanı olmadığından tedavi olamayan insanlarda var bunlarla teselli et kendini, çok şükür kurtulacağım çözümü varmış de, dr lar öyle iyi ki artık eskisi gibi değil tıp gerçekten çok ilerledi, kalp ameliyatını bile iki delikten robot elle yapabiliyorlar düşün yani ( gerçi şuan ülkemizde bu var mı bilmiyorum ama ben uç bir örnek verdim).eski zamanda olsa şuan derdinin ne olduğunu anlasalarda belki çözümü yok derlerdi, halimize hamdolsun diyelim.Allah yardımcın olsun inşallah.yakında kurtulursun ve hayırlısıyla bebeklerin olur inşallah.
Arkadaşlar bende yeni sayılırım bu sitede. Yeni evliyim yarım yamalak sadece ucu ile ağrılı bir şekilde ilişkiye girebiliyordum eşimle ve bekaretimi kaybettim ama devamını getiremiyordum. Geçen hafta sizlerden cesaret alarak parmak egzersizlerine başladım. Orta parmağımı neredeyse tamamını alabiliyorum aynı şekilde işaret parmağımıda. iki parmağımlada denedim ama tamamı olmasada 2 boğum kadar alabiliyorum. Hiç canımın yanmadığını görünce oturdum sizler gibi evde aparat yaptım kendime ama aparatla malesef sadece ucunu sokabiliyorum(3-4 cm kadarını yani) devamı gelmiyor. canım acımıyor ama yinede ittiremiyorum. sert olduğu için belkide bilmiyorum. Sadece parmakla bu sorunumu yenebilirmiyim?? burda daha yumuşak materyallerle aparat hazırlayanları okudum nasıl oluyor nasıl hazırlıyoruz aparatı? Sizce sadece parmakla çalışmaya devammı edeyim?
ben parmaktan sonra yaklaşık kaç cmlik aparat kullanmam gerekir?girişin rahat olması için?
çok tşk ederim desteğin için gerçekten çok zor bir durum rabbim kimseye göstermesin.. ewt çaresi olan bişey şükür ama sanırım en büyük problem bu durumu kabullenmekben henüz kabullenemedim galıba yani bu benım basıma nasıl geldi olayı :/
kabullendıgım anda kararımı verıcem sanırım.. ama şu iki gündür psikolojım öyle darmadağın ki.. evde yalnızım aılem uzakta esım calısıyo gec gelıyo bende yalnızlıktan kurdukca kuruyorum herşeye aglıyorum.. msjlarınızı okurken bıle aglıyorum inan elimde değil
bir de ameliyattan sonra vajinismus sorunu yasayanlar olmus ondan da korkuyorum yani ameliyatla bitmezse bir de endişem var ..
ama inşallah öyle bir şey olmaz ve kolayca atlatıırım.. tekrar çok tşkler canım duaların için..
inşallah zaman almaz yaa..ben hamile kalmadan cinsel hayatımı oturtmak istiyorum ama zor olacak anlaşılan.ilginç ama herkes üstte olup kendisi ilişkiyi yönlenrirince rahat eder bende tam tersi kendimi eşime bırakıyorum.parmak çalışmalarında da eş parmağında rahattım mesela.bahsettiğim boşluk şu ben üstte olduğumda istemesemde oturmuş oluyorum eşimin üzerine.dizlerimden birini kaldırırsam o zaman yolu buluyorum ama bu kez de kasılıyorum.alıştığın pozisyondan başka posisyona geç dedin ya p...si çıkarmadan mı çıkardıktan sonra mı?çıkarmadan çok denedim ama özür dilerim daha pozisyon değiştirmeden çıkıyo..
aparat kullanma canım orta parmağımın yarısını aldım dedin ya bir hafta orta parmağı bir boğum sok biraz beklet yanma geçince çıkar.sonra bu işlemi defalarca yap.doktorum işaret parmağıyla başlatmıştı ama sen istersen orta parmakla devam et yapabilirim diyosan.ikinci hafta tek parmak iki boğum.istiyosan adım adım yazayım sana??
:) Olur canım zamanla duzene girecek inşallah.. anladım boşluk olayını , o normal , eger arada boşluk olsa kaçar gider zatenhafıf dızlernn uzernde durup, elinle öyle yonlendıreceksin,,, hala kucuk kasılmalar yaşamak normal bence en zoru başardık pozisyon değiştirrken nasıl rahatsan öyle yap, çıkıyor ilk zamanlar doğruda öyle değiştirmek zorunda değilsin, önce alıştıgından başla deme sebebim kasmadan birkere yaptıktan sonra diğer pozisyonlar için yol kolay bulunuyor sanki... boyle boyle alışılıyor bence :)
Canım bende parmakla egzersiz yapıyorumda banada uygulayacağım adımları yazarsan çok memnun olurum.
yazayım tabi.bu benim terapistimin tedavi yöntemi...Unuttuğum yerler olabilir ama..ilk adım olarak ayna ile vajinanın yapısını incelemek dokunarak ve çok özür dilerim ama zevk aldığını hissederek .sonra eşle birbirinize dokunma egsersizleri var ve cd ile gevşeme egzersizleri var ama bunlar çok da şart değil bence.aşağıdadi egzersizleri terapistim sabah yarım saat akşam yarım saat demişti ama ben sadece akşam bir saat ya da kırk dk çalıştım.
1.hafta: bir bir hafta bir boğum (işaret parmağı)
2.hafta:bir parmak iki boğum
3.hafta:iki parmak bir boğum
4.hafta:eş parmağında aynı adımlar tekrarlanacak.
5.hafta:kendi parmağınla iki parmak bir boğumda makas hareketi yani parmağını makas gibi açıyosun girişin genişlemesini sağlıyo.zaten önemli olan giriş kısmı.bu arada eş parmağına da devam.
bu işlemler esnasında birleşme yasak ama sevişmeyi özellikle tavsiye etti.
ben baya ilerlemişim ozaman sadece eş denemesi yapmadık onda biraz stres olabilirim gibi geliyor eşimin parmağıyla yani. çok teşekkür ederim canım.
bence yap canım ben eş parmağında daha rahattım mesela o yüzden çok faydasını gördüm.sende daha rahat olursun belki..bir de her şeyi tamı tamına yap ki sürecin sonuna gelince olmazsa yıkılabilirsin egzersizle bile olmuyo diye beynine kazınır Allah göstermesin...
sen harika gidiyosun.ben yendim ama hiçbir zaman rahat sokamadım parmağımı sen zorlanmadım diyosun.ben zorlandığımı belirttiğim halde doktorum beni hep bir sonraki aşamaya geçirmişti.birde şunu söyleyim benim doktorum 3 parmağa karşıydı 3 parmak p..s ten daha zor derdi bunun yerine son aşamada 2 parmak bir boğumda makas çalışması vermişti yani iki parmağın içerdeyken makas gibi açıyosun.3 parmakta boşuna zorlama kendini.
aparat kullanma canım orta parmağımın yarısını aldım dedin ya bir hafta orta parmağı bir boğum sok biraz beklet yanma geçince çıkar.sonra bu işlemi defalarca yap.doktorum işaret parmağıyla başlatmıştı ama sen istersen orta parmakla devam et yapabilirim diyosan.ikinci hafta tek parmak iki boğum.istiyosan adım adım yazayım sana??
Arkadaşım dediklerini denedim dün her pozisyonda denedim yarıdan bir tık daha ilerleyebildim ya başlarda girişte olan kasılma içeride oluyor anlamıyorum aparatta her şey iyi ama ilerletemiyorum acıyor ,ıkınıyorum da gitmiyor yön de doğru acıya rağmen itelim mi acaba
ne diyorsun?
bırakma gibi bi lüksüm yok artık.2 parmak egzersizi yapabiliyodum bi de tek eş parmağı.dahada ilerleyemedim.çok kasıyorum açamıyorum bacaklarımı.eskidende giridiğim için bu sayfaya hemen hemen bu yazdıklarınızın çoğunu okumuş durumdayım ama gelin görünki bana çok imkansız görünüyo
öylemi dersin bi yuvayı buldum mu iş çözülecek inş değilmi?şuan sorunum orda zaten.ilk etapta mümkün değil o ufacık yere serçe parmak giremez düşüncesini çözdüm ama ilerletemediğim için eş denemesinede geçemiyorum çünkü çok hayal kırıklığına uğruycam yine olmazsa
kızlar kafam çok karışık buraya girmesem galiba bir süre iyi olacak benim için.herkes hakkını helal etsin.teşekkür ederim herkese.inşallah herkes kurtulur bu durumdan bende birgün yendiğimi yazarım inşallah(
KIZLAR birşey sormak istiyorum en son dün akşam egzersiz yapmıştım.biraz sıkıntılı geçti açıkçası.bugün yapmadığım halde ağlama nöbeti gibi birşey geçirdim 3 4 saat sürdü ne olduğunu anlayamadım eşimi aradım hemen çıkıp geldi ama yine geçmedi.kafana çok takıyorsun diyor.yatıp kalkıp onu düşünüyorum.halbuki günüm güzel geçmişti.sevdiğim arkadaşım yanımdaydı hamileydi kouşmalar hep hamilelik bebek üzerine oldu netten ona birşeyler baktık.normaldi herşey ama o gidince beni bir anda ağlama krizi tuttu elimde olmadan.ayakta duramaz oldum nefes alamıyordum sanki ...kendime yeni yeni geliyorum...acaba bu yaşadığım şey normal mi?[/QUO
özel mesajına bak lütfen
KIZLAR birşey sormak istiyorum en son dün akşam egzersiz yapmıştım.biraz sıkıntılı geçti açıkçası.bugün yapmadığım halde ağlama nöbeti gibi birşey geçirdim 3 4 saat sürdü ne olduğunu anlayamadım eşimi aradım hemen çıkıp geldi ama yine geçmedi.kafana çok takıyorsun diyor.yatıp kalkıp onu düşünüyorum.halbuki günüm güzel geçmişti.sevdiğim arkadaşım yanımdaydı hamileydi kouşmalar hep hamilelik bebek üzerine oldu netten ona birşeyler baktık.normaldi herşey ama o gidince beni bir anda ağlama krizi tuttu elimde olmadan.ayakta duramaz oldum nefes alamıyordum sanki ...kendime yeni yeni geliyorum...acaba bu yaşadığım şey normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?