Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üzme kendini ne olur yapma böyle arkadaşının senin durumundan haberi var mıydı peki?sana yaşadığım bi olayı anlatayım bende bi arkadaşıma söylemiştim vajili olduğumu sonra kendisi hamile kalmıştı bende acaba benim de çocuğum olucak mı diye ortaya bi laf atmıştım öylesine sonra oda sen önce o işi becer de çocuk yapmak o kadar kolay bişey değil falan diye lafı geçirmişti bana başkalarının yanında o kadar utandım kırıldım ki anlatamam eve gidince dediğn gibi ağlama krizim tutmuştu
o günden sonrada bu konu hakkında hiç muhabbet etmedik kendisiyle demem o ki bu konudan arkadaşın da olsa bahsetmemeni öneririm kuzum.sonra bu dert daha çok çözülmezmiş gibi geliyor insana kafanda daha çok büyütüyosun hiç gerek yok
ben en son 8 cm çapında 5-6 cm uzunluğunda aparatla egzersiz yapabilmiştim bu yaşadığım olay sonrası cesaret gelmişti ve de o günün evlilik yıldönümüm olması itibariyle bol zeytinyağlı bi eş denemesi yaptım ve bi baktım ki p.yi içime almışım gerçi henüz devamı gelmedi ama olsun eşimle küsüsüz 2 3 gündür bi türlü tekrar deneme yapılamadı anlicaan
sana tavsiyem cesaret et ve p.yi aparat gibi düşün kafanda ve bol z.yağı sürerek eş denemesi yap inan ağrı acı sıfır kayıp gitmişti nasıl olduğunu bile anlamadan ve günde 1 fincan adaçayı ya da rezene çayı içmeni öneririm kuzum

ah cnm benm herkesin ortasın öle bi laf eden o kızın saçlarını o an eline vermemekle ne kötü etmişsin. ay nası kızdm şuan ya.hadsiz

ah cnm benm herkesin ortasın öle bi laf eden o kızın saçlarını o an eline vermemekle ne kötü etmişsin. ay nası kızdm şuan ya.hadsiz

valla canım yaa bende çok sinirlenmiştim ve de gözlerim dolmuştu ama şunu öğrendim ki arkadaş ortamında her aklıma gelen lafı konuşmamam gerekiyormuş ben iyi niyetli bi şekilde söylemiştim onun şöyle demesi gerekmez miydi sence ''Allah gönlüne göre versin ya da Allah isteyen herkese versin ''diye; ben olsam öyle derdim yani

dur dur tamam biraz dinlen bende uzaklaşmıştım bir ara egzersizi başaramayınca ama şimdi böyle ayrılma.biraz sakinleş biz yine burda olalım.

ben de sana özelden cevap yazdım canım.kkaderim sende aklımdasın.hotmailden geri döncem.inşallah yanlış şeyler yapmıyorum

amaa avesra zaten düzenli yapmadım halbuki kendime gün vermiştim beceremedim.şu an 7 cm kalınlıkta 8 cm uzunluğunda en son salı günü almıştım.eşimin serçe parmağını zar zor ellerini bırakamadan aldım.ya ben yanlış mı yapıyorum.hiçbirşeye yoğunlaşamıyorum.motive olamıyorum.gece de uyayamadım.sıkıntımdan.dua okuyorum korktum iyice.inşallah sağlıklı düşünebilirim ne yaptığımı bilmiyorum.
RABBİM daha kötüsünden korusun hepimizi....

bılmem farkındamısın 7 cm alabıldını soluyosun suanda 10 cme 3 cm kalmıs durmak yok devam edıceksın tamam es parmaı denemden yenen cok arkadasımız var es parmağı deneme kımı gun gelır 10 cnm alır etsı gun gelır 1 cmı alamazsın arada olucak oyle bıraz sakın ol bende kendı kendının yardımcısı olman gerekırken sen kendını kotuye ıtııosun egzersızlerıne devam et ve 10 cm snrasında es dnemesıne gec

yok hacico yaa beni arkadaşım da üzmedi halbuki o anlattıkça ben dinledim konu hep bebek olunca gizliden doldum galiba.o gidince aniden ağladım böyle çaresiz hissettim kendimi.saatlerce birlikteydik bana ders veriyordu.zaten öncesinde beni eşimin arkadaşı o kadar üzmüştü ki onun üstüne kimse üzemez zaten.annemin önünde yerin dibine girdim ağlayark uyuya kalmışım.sabah da eşim uyandırdı yine ağlayarak uyandım.neler çekiyorum.kimseyle görüşmüyorum doğru dürüst.herşeyi içime atıyorum.o kadar zor ki karşındakinin gözlerine bakarak üzülmüyormuş gibi davranmak.ve ben yenmiş gibi bir başkasına da yardım ediyorum bıktım rol yapmaktan bu kişi benim ablam((( ablam beni affetsin onu çok seviyorum inşallah oda yenip kurtulur.dualarınza çok ihitiyacımm var arkadaşlar..
çaylar cinselik içinmi.?rahatlarım biraz inşallah.çok sağol canım.dün kitaplardan da bahsedilmişti.belki farklı şeylerde yapmam gerekiyor.

canım bakk senin bu hissettiklerinin aynını bizlerde hissettik emin ol. okdr ağladımki bende... dediğin gibi başlarına mutlu gibi görünmek okdr zorki.... şuan sen arkdşlarını anneni ablanı hepsini unut..çıkar aklından... 7 cmden bahsediyorsun yolun sonuna gelmişsin farkında değilsin.. kafanı boşalt eski günlerini düşünme cnm.... kendini motive et ve OLACAĞINDAN EMİN OL. toparlan artık cnm hepimiz senden bunu istiyoruz

kendime biraz zaman versem daha iyi olmaz mı.eşim evde bugünde dışarı çıkalım diyor.enerjim yok hava alırsam iyi hissederim kendimi.akşam yine uğraşcam.canım inşallah daha da yıpranmadan yenerim.bunun normal olduğunu bazen idrak edemiyorum ben.

bende size güzel haberler vermek istiyorum.işin içine başka şeyler girmeden.keşke eş denemesi yapılıp bitse bir anda.ağlamak kadar kolay olsa..kendime gelince deniycem.eş denemesi de beni hayal kırıklığın auğratır mı henüz erken mi.kısa yoldan bitse bii.

kafanı boşalt bu panik halini at üstündenn.... bak 7 cm desin sende böle üzülüosan ohoooo :)
10 cm e gelmeden yapma eş denemesi moral bozuluyor ister istemez çünkü.
ya hiç olmazsa psikolojisi gtmio insanın üstünden biliorm ama herkes sırayla yapıo bende yapıcam de . ki ben 7 cme kdr helen birisinin yapamama ihtimalinin oldğnu düşünmüorm cnmm yapma böle

Az kaldı değil mi.??? herşey bende başlıyor.sizi de uğraştırmak kendimi de üzmek istemiyorum.ben bugün 7 cm ve 10 cmi de denesem olabilir inşallah.şimdi yapamam ama yeneceğimi biliyorum siznle birlikte.ayrıca ekimin ilk haftası randevum var bakırköyde inşallah hiç gerek kalmaz.

hemde çok az kaldı cnm. sen yeterki yen bizi uğraştrmıyorsun öle düşünme sakın. bende aparatla yenmiştm. bak 7 cme gelmişsn ne güzel. kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun. ben aparatıma prezervatf geçiriodm bana çok yardımcı oldu bilgin olsun

inşallah canımcım... zeytinyağıyla yapıyorum kayganlaştırıcıda var ama evde prezervatif yok aldırayım eşime.onla deneyememştim.akşam güzel haberlerle dönerim inşallah.dünkü gibi bir yanlışa düşmem.

ve kendinı sık sakın ağlama . ağlayınca hiç yapamıo insan.
kayganlaştırıcıyı prezrvatfn üstüne sür ben çok kolay almıştm o şekilde birde öle cnm. bak böle sana kolay gelen yöntemi bulacaksn deneye deney bizde neler denedik sonuçta :)

girişte sıkıntı yok orayı giriyoruz yarıdan fazla bir tık daha ilerledik ama sonrasında duvara tosluyor gibi oluyoruz ilerlemeye çalışıp ittirince gitmiyor daha çok itince de yanma mı diyeyim acı mı diyeyim yani tarifini şu an bilemiyorum ama dediğin gibi yanma da olabilir
öyle bir şey çıkıyor karşımıza.aparatı deniyorum hemen oluyor o anda ama p.. de yok duvara tosluyoruz.yönümü tutturamıyoruz diyorum
biraz biraz ileri geri yaptırarak gittiğimizde bir tık daha açıldı ama sonrası hala bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…