- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.281
cnm eş denemesinde de mi aynı pozisyndaydn ben onda üstte olmk istyrum ama o pozsynda egzersz yapamym girmyo yatkta daha kolay oluyo sırt üstüeczaneden ultrason jeli al 4 Tl eldıven al malzemeler bukadar, eldıvenı tak bolca jeli sur hem vajınana hem serce parmağına vajınanda elını gezdırkı alısssın bur elındede ayna olsun istersen serce parmağını sokmaya çalış nefes al verırken ıkınve parmağını ıt yavaş yavaş gırdıgını göreceksin olmazsa tekrar dene pes etme inatlas yapmadan kalkma, ıster tuvallete dene ıster yatağa yat sırt ustu ayaklarını kır ve aç yanlara bana böylesi daha kolay oldu
evet canım ben ustteyken yapamadımcnm eş denemesinde de mi aynı pozisyndaydn ben onda üstte olmk istyrum ama o pozsynda egzersz yapamym girmyo yatkta daha kolay oluyo sırt üstü
Canim her kayganlasdirici kullanilmaz.Ben onun icin burda ozellikle glietglen i onerdim.Cunki tamamen su bazli ve yikandigi an akiyo.Hicbir yan etkisi yok.Bebe yagi veya krem kullanan arkadaslar var kendilerini hangisinde rahat hissediyorlarsa onu kullansinkar ama bunlar bi sure sonra vajina icini tahris edip enfeksiyon kaptiriyorlar.Bunlara ozellikle dikkat edin kizlarkızlar birde sizlere birşey sormak istiyorum kullandığımız bu kayganlaştırıcılar çoçuk olmasına engel olabiliyormuş
içindeki bir maddeden dolayı,ablamın doktoru söylemiş sizin bir bilginiz varmı bu konu hakkında
Basariya yakindin tatlim ve hirsinlar basardin.Tebrik ederim sana inancimi hic bosa cikarmadin.Arkadaslar gordugunuz gibi bir arkadasimiz daha mutlu sona ulasdi .Beraber calisip mutlu sona ulasdigim butun arkadas lar da hep ayni seyi yasadik bir yerde hep bi pes etme yanilgisina dustuler onemli olan orda tekrar ayaga kalkmalariydi ve hepside kalkdi asil basarilari oydu.Demek istedigim vazgecmeyi dusundugunuz an basarmaya en yakin oldugunuz andir.Canim senin icinde cok mutlu oldum artik biliyorumki bi kanatsiz melegimiz daha oldu burda kocamannn bi aie oldukkmerhaba hanımlar bende vajiliydim taaki dun geceye kadar .asqL arkadaşıma bir gun mesaj attım ve 14 agustosta başladık calısmalara. once kendımden bahsedeyim ıkı yıllık evlıyım ve bırde kazara bebeğimiz oldu hamdolsun onu bize bagıslayana Allahım herkese nasip etsin .gerdek gecesi kızlık zar olayı halloldu korktum bian esım geri cekıldı zaten o oldu birdahada yapamadık. sureklı denedık olmadı artık esım kendını bukadar harap etme olmasın omur boyuda olmasa ıstemem dedı hep ama bunu ben ne kendıme ne eşime yapamazdım once bır doktor buldum cok fazla fıyat verdıler ben o parayı toparlayım derken buraya denk geldım uzunca sure dısardan ızledım okudum butun sayfaları neredeyse abartısız okudum yanlız degılmısım ve burda ıyılık meleklerı varmıs ne gerek var okadar paraya dedim :) cesaretimi toplayıp ozelden mesaj attım meleğime ve basladıkonce eldıvenı gecırdım bolca ultrason jeli surdum serce parmakla basladım vajınaya degıl parmak sokmak ben dokunamıyordum afedersınız hanımlar taharetlenirken bıle içim tuhaf oluyordu sonra derın nefes aldım yapıcam dedım sırt ustu yattım serce permagımı her nefes verıste bıraz daha bıraz daha derken ıcındeydı şok oldum agladım kalktım zıpladım oldu dıye bagırdım cok mutluydum ve gaza geldım işaret parmagımı sokmaya calıstım uzun ugras verdım on bes dakıkadan fazla surdu ve oda oldu melegıme mesaj attım ıkı parmak denememmı soyledı ve ıkı parmak calıstım aynayı aldım ıkındım kuvvetlıce nekadar acıldıgını gordum ve ıkı parmagımı yavas yavas sokmaya basladım veee ıcerdeydı mıgdem bulandı bayılacak gıbı oldum agladım cunkı bu kalın bıseydı demekkı daha kalınıda olabılıyormus ogun ıkı parmak calıstım hep .ertesı gun uc parmak denıyeyım dedım cesaret edemedım ıkı parmakla devam ettım aksamı eımın parmagını denedık tıtremeye basladım esım bacaklarımı bıtaraftan okşarken bıtaraftan benı guldurmeye calıstı ve komık bısey anlattı cok guldum derken parmak ıcerde öeger gulunce anlamamısım nasıl gırdıgını. ertesı gun uc parmakta ınatlastım ve oda oldu hamdolsun bı kacgun artık sureklı uc parmak denedım ve aksamları es denemesıne gectım bır gece p... basını alamaya calıstım hıc zorlanmadım okadar rahat oldukı ınanın acı yok ama basını bıraz gecınce yanma oluyor eh oda olsun artık degılmı yaklasık bır haftadır p... denemesı yapıyoruz bırkacgun once p... tamamını aldım ama ılerı gerı yapamıyorduk ve artıııııık dun gece onuda basardık . canlarım ıkı yıl bosuna beklemısım acı yok yanma var halada yanma oluyor ama dayanılmıcak bısey yokzaten oda bırkackez ılskıye gırdıkten sonra gececek cunkı vajına alısmaya baslıyor artık. Allahım hepınızın yardımcısı olsun ve ınankı cok kolay. melegım cok sagol Allahım ne muradın varsa versın. yardım ısteyenlere yardımcı olabılrıkm ama su sıralar netım yok oldugunda tekrar donecegım.
canım özele yazdımBasariya yakindin tatlim ve hirsinlar basardin.Tebrik ederim sana inancimi hic bosa cikarmadin.Arkadaslar gordugunuz gibi bir arkadasimiz daha mutlu sona ulasdi .Beraber calisip mutlu sona ulasdigim butun arkadas lar da hep ayni seyi yasadik bir yerde hep bi pes etme yanilgisina dustuler onemli olan orda tekrar ayaga kalkmalariydi ve hepside kalkdi asil basarilari oydu.Demek istedigim vazgecmeyi dusundugunuz an basarmaya en yakin oldugunuz andir.Canim senin icinde cok mutlu oldum artik biliyorumki bi kanatsiz melegimiz daha oldu burda kocamannn bi aie oldukk
cnm mrb yaaa ben dün mumla çk raht çalışmştım ama bugün serçe parmkla bile yaprken çk yandı girmedi fln saatte bir çalışyrm en son orta parmğm oldu neden böle başa döndm anlamadm mum bi türlü girmiyo bugünBasariya yakindin tatlim ve hirsinlar basardin.Tebrik ederim sana inancimi hic bosa cikarmadin.Arkadaslar gordugunuz gibi bir arkadasimiz daha mutlu sona ulasdi .Beraber calisip mutlu sona ulasdigim butun arkadas lar da hep ayni seyi yasadik bir yerde hep bi pes etme yanilgisina dustuler onemli olan orda tekrar ayaga kalkmalariydi ve hepside kalkdi asil basarilari oydu.Demek istedigim vazgecmeyi dusundugunuz an basarmaya en yakin oldugunuz andir.Canim senin icinde cok mutlu oldum artik biliyorumki bi kanatsiz melegimiz daha oldu burda kocamannn bi aie oldukk
öyle yaptım en son mumu azcık aldım ama çk yandı baskı hissettm ve şimdi kasıklrm ağrıyo sankiher basa dondugude bastan basla sevkını kırma
canımm sakın böyle düşünme bende aynı sen gibiydim yapamıycam deme yapıcam deee tatlım bende düşünürdüm hayatda mum girmez derdim ama bak bugün mumla yapıyorum çok rahat giriyor maşallah sende başarabilirsin sakın ümitsizliğe düşme erteleme ertedikçe insanın sinirleri yıpranıyor mum 10 cm kadar giriyor bende sende yapabilirsin ıkın ıkın bol bol ıkın çok önemliöyle yaptım en son mumu azcık aldım ama çk yandı baskı hissettm ve şimdi kasıklrm ağrıyo sankineden böle oldu anlmdm ya mum bile çk zor girerrkn p.. nasıl girck çk daraldım yapamycm sanrm yaaa
öyle yaptım en son mumu azcık aldım ama çk yandı baskı hissettm ve şimdi kasıklrm ağrıyo sankineden böle oldu anlmdm ya mum bile çk zor girerrkn p.. nasıl girck çk daraldım yapamycm sanrm yaaa
öyle yaptım en son mumu azcık aldım ama çk yandı baskı hissettm ve şimdi kasıklrm ağrıyo sankineden böle oldu anlmdm ya mum bile çk zor girerrkn p.. nasıl girck çk daraldım yapamycm sanrm yaaa
ya hep başa dönyrm ara vence tekrar kulakçubuğuyla başlyrm orta parmğm çk raht griyo ama mum bi türlü olmuyo çk yanıyo alışkın olmadığı için mi acaba geçer miYapamadığın yerde ara ver ama 10 dakika sonra tekrar dene.. Ben sana zevkle yardımcı olurum sormak istediğin bir şey varsa yardımcı da olurum
canımm özelden yazıcam sanaYapamadığın yerde ara ver ama 10 dakika sonra tekrar dene.. Ben sana zevkle yardımcı olurum sormak istediğin bir şey varsa yardımcı da olurum
ya hep başa dönyrm ara vence tekrar kulakçubuğuyla başlyrm orta parmğm çk raht griyo ama mum bi türlü olmuyo çk yanıyo alışkın olmadığı için mi acaba geçer mi
tamam canımcanımm özelden yazıcam sana
yaa biliçaltım yine bedenimin önüne geçiyo sanırımParmak giriyorsa mumda girer canım..Ama ben mumla yapmadım. Tek parmak denedikten sonra iki parmak denedim. Sende öyle yap canım.. İyicene kayganlaştırıcı jel sür ondan sonra yavaş yavaş kaydır parmagını.. Bir yere kadar gelip orada takılınca derin derin nefes alıp ver veya ıkın..Kolayca açılacak canımm
Tatlım ben anladım sanırım biraz neden olmadıgını bazı arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla da sorun şu ki neyle başlarsan vajiyi onla bitirmelisin.Parmakla başlaıyorsan parmakla apratla başlıyorsun aparatla.Sen beyninde değişen cismi kabullenemiyorsun.Şimdi size şaka gelir ama itiraf etmeliyimki ben parmakla başardım.Şuan penisde çok rahatım ama mumu yapmaya hiç cesaret edemedim halen edemem:))Yani cisme duyarlısın kzum özelden yazıcam sana:)Sabahda dediğim gibi pes ettiğin an başarmaya en yakın oldugun andır.BAŞARMAN ANN MESELESİ:)yaa biliçaltım yine bedenimin önüne geçiyo sanırım20 dakika uğraştım ama orta parmğmn bir boğğumu zor girdi nefes alıp veryrum yine girmyo çk yanıyo yaaa şu an bıraktığım halde çk yanma hissedyrm akşam yine denycm daha raht olmya çalşcm umarm başarılı olurmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?