Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm eş denemesinde de mi aynı pozisyndaydn ben onda üstte olmk istyrum ama o pozsynda egzersz yapamym girmyo yatkta daha kolay oluyo sırt üstü

Canim her kayganlasdirici kullanilmaz.Ben onun icin burda ozellikle glietglen i onerdim.Cunki tamamen su bazli ve yikandigi an akiyo.Hicbir yan etkisi yok.Bebe yagi veya krem kullanan arkadaslar var kendilerini hangisinde rahat hissediyorlarsa onu kullansinkar ama bunlar bi sure sonra vajina icini tahris edip enfeksiyon kaptiriyorlar.Bunlara ozellikle dikkat edin kizlar

Basariya yakindin tatlim ve hirsinlar basardin.Tebrik ederim sana inancimi hic bosa cikarmadin.Arkadaslar gordugunuz gibi bir arkadasimiz daha mutlu sona ulasdi .Beraber calisip mutlu sona ulasdigim butun arkadas lar da hep ayni seyi yasadik bir yerde hep bi pes etme yanilgisina dustuler onemli olan orda tekrar ayaga kalkmalariydi ve hepside kalkdi asil basarilari oydu.Demek istedigim vazgecmeyi dusundugunuz an basarmaya en yakin oldugunuz andir.Canim senin icinde cok mutlu oldum artik biliyorumki bi kanatsiz melegimiz daha oldu burda kocamannn bi aie oldukk

canım özele yazdım

cnm mrb yaaa ben dün mumla çk raht çalışmştım ama bugün serçe parmkla bile yaprken çk yandı girmedi fln saatte bir çalışyrm en son orta parmğm oldu neden böle başa döndm anlamadm mum bi türlü girmiyo bugün

öyle yaptım en son mumu azcık aldım ama çk yandı baskı hissettm ve şimdi kasıklrm ağrıyo sanki neden böle oldu anlmdm ya mum bile çk zor girerrkn p.. nasıl girck çk daraldım yapamycm sanrm yaaa
canımm sakın böyle düşünme bende aynı sen gibiydim yapamıycam deme yapıcam deee tatlım bende düşünürdüm hayatda mum girmez derdim ama bak bugün mumla yapıyorum çok rahat giriyor maşallah sende başarabilirsin sakın ümitsizliğe düşme erteleme ertedikçe insanın sinirleri yıpranıyor mum 10 cm kadar giriyor bende sende yapabilirsin ıkın ıkın bol bol ıkın çok önemli

öyle yaptım en son mumu azcık aldım ama çk yandı baskı hissettm ve şimdi kasıklrm ağrıyo sanki neden böle oldu anlmdm ya mum bile çk zor girerrkn p.. nasıl girck çk daraldım yapamycm sanrm yaaa

Canım olumsuz düşünme farkında olmadan kendını kasıyorsun demek ki, Bak güzelim içine alıyorsun acı olmuyor ama içindeyken kasıyorsun ki yanma oluyor.. Derın derin nefes alıp ver.. Yapamayacağım diye düşünme olumlu ve pozitif ol.. Yapacaksın canım.. Oradan bebek çıkıyor penis mi giremiyecek allah aşkına? Yoruldugun yerde bırak canım ama ne olur yapamayacağını düşünme.. Ben 5 sene sonra yendim bu illeti sende yapabilirsin ve sağlıklı bir hayat için yapacaksın :)

Yapamadığın yerde ara ver ama 10 dakika sonra tekrar dene.. Ben sana zevkle yardımcı olurum sormak istediğin bir şey varsa yardımcı da olurum

Yapamadığın yerde ara ver ama 10 dakika sonra tekrar dene.. Ben sana zevkle yardımcı olurum sormak istediğin bir şey varsa yardımcı da olurum
ya hep başa dönyrm ara vence tekrar kulakçubuğuyla başlyrm orta parmğm çk raht griyo ama mum bi türlü olmuyo çk yanıyo alışkın olmadığı için mi acaba geçer mi

ya hep başa dönyrm ara vence tekrar kulakçubuğuyla başlyrm orta parmğm çk raht griyo ama mum bi türlü olmuyo çk yanıyo alışkın olmadığı için mi acaba geçer mi

Parmak giriyorsa mumda girer canım..Ama ben mumla yapmadım. Tek parmak denedikten sonra iki parmak denedim. Sende öyle yap canım.. İyicene kayganlaştırıcı jel sür ondan sonra yavaş yavaş kaydır parmagını.. Bir yere kadar gelip orada takılınca derin derin nefes alıp ver veya ıkın..Kolayca açılacak canımm

yaa biliçaltım yine bedenimin önüne geçiyo sanırım 20 dakika uğraştım ama orta parmğmn bir boğğumu zor girdi nefes alıp veryrum yine girmyo çk yanıyo yaaa şu an bıraktığım halde çk yanma hissedyrm akşam yine denycm daha raht olmya çalşcm umarm başarılı olurmm

Tatlım ben anladım sanırım biraz neden olmadıgını bazı arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla da sorun şu ki neyle başlarsan vajiyi onla bitirmelisin.Parmakla başlaıyorsan parmakla apratla başlıyorsun aparatla.Sen beyninde değişen cismi kabullenemiyorsun.Şimdi size şaka gelir ama itiraf etmeliyimki ben parmakla başardım.Şuan penisde çok rahatım ama mumu yapmaya hiç cesaret edemedim halen edemem:))Yani cisme duyarlısın kzum özelden yazıcam sana:)Sabahda dediğim gibi pes ettiğin an başarmaya en yakın oldugun andır.BAŞARMAN ANN MESELESİ:)

benide eklermisiniz cnm bende 5senelik evlilikten sonra subat ayinda kendim yendim :) darisi diger arkadaslarimin basina insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…