- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.521
Cok haklisin canim kesinlikle ön sevismeyide atlamayin arkadaslar.bunu bi gorevmis gibi düşünmeyin.mümkün oldugu kadar sakin olun ve kendinizi iliskiye verin.yeni yenen arkadaslara tavsiyen sık sık birlikte olun ki alışabilesinizCanım ilişkiye girmeyi dayanma olarak değerlendirme, böyle düşünmen seni daha da zora sokar. Hepsini alman çok güzel, o andan sonra bırak kendini, dayanmalıyım, dayanıyorum diye düşünme, tamamen bırak, zaten zoru başarmış oluyorsun hepsini alarak. Keyif alamadığın için üzülme, zamanla, alıştıkça zevk alıyorsun, zaman tanı biraz kendine, her şey yoluna girecek tatlım.
zuzukuuuuuuuu döverim seni hergün yapamazsanda haftada 2 3 kez denemeler yapppppp...Selam kızlar
Ben herşeye ara verdim.
Ramazanda girince iyice bitti. bekliyorum işte öyle.
Umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.
Sevgiler
Kiz nerelerdesin sen nasil merak ettik seni bi bilse adanis falan hepbseni sorup duruyo nasilsin bakalim iyimisinSelam kızlar
Ben herşeye ara verdim.
Sevgiler
ilkin bende alıştırarak alıyorum ama tam geçmiyo dayanmaya çalışıyorum belki zevk alsam dahada dayanırim ama oda yok.bixim tam anlamıyla birleşme ikidir oluyor ozaman ilerdedikçe geçer inşallah. Tekrar başa dönmek istemiyorum.
Hoşbulduk çok teşekkür ederim.Hosgeldin:) ayni sende benim gibi takip etmissin.nasil cozdun arkdisim bu problemi??yardimci olurmusun bize
Teşekkür ederimo zaman acıya değil zevk almaya odaklan ama zevk alacağım diye diretme kendini.
akışına bırak rahatlat vücudunun suyun üzerinde nasıl bırakırız öyle.
bol bol dene :)
Selam kızlar
Ben herşeye ara verdim.
Sevgiler
Canım bende dilatör set almayi düşünüyorum memnunmusun? Parmak egzersizlerinde kaldım bende ama hala eşli denemeleri yapamıyorum. Birde vajinismus.com adresindenmi aldınMerhaba arkadaslar dünde yazmistim. Dilatör set aldim en kücügünü bile yapamiyorum diye. Sonra üsteledim burda yazilanlari okuyup uyguladim. Girdi hemde 3-4 defa ne sizi ne agri yoktu. Ben bir sene önce kulak cubuguyla bile yapamiyordum titriyordum bacaklarimi kapatiyodum. Simdi sorum su: nasil devam etmeliyim bi sonraki boya ne zmn gecmeliyim?? Tskler simdiden.
Dün bir bucuk saat kadar araliklarla calistim en kücük boyla. Sonra ikinci boyla denedim sadece ucu girdi ilerleyemedimCanım yarım saatten biraz fazla çalışabilirsin, tam 1 saat çalışırsan yorulursun ya da şöyle yapabilirsin bir gün yarım saat, diğer gün yarım saat çalışıp , bir boy büyük aparata da geçebilirsin. Sen bilirsin, nasıl rahat ediyorsan onu yap birtanem.
Hayir canim yurtdisindayim ben burda bi siteden siparis ettim. Iki gündür kullaniyorum daha ama memnunum. En büyük boyu gördükce korkuyorum amaCanım bende dilatör set almayi düşünüyorum memnunmusun? Parmak egzersizlerinde kaldım bende ama hala eşli denemeleri yapamıyorum. Birde vajinismus.com adresindenmi aldın
Dün bir bucuk saat kadar araliklarla calistim en kücük boyla. Sonra ikinci boyla denedim sadece ucu girdi ilerleyemedim
Cok tsk ederim cnm. Ikinci boyla denicem tekrar ins. Olur bi an önce bitsin istiyorum. 3 sene olacakTamam harika, aynı yöntemle ikinci boya devam et, derin bir nefes al, nefesini verirken ittirmeye başla, kolaylıkla girecektir, sıkma kendini canım, vajina bir boşluk, canın acımayacak. En son boyun sadece yarısını alacaksın, o seviyeye geldiğinde tekrar hatırlatacağım.
canım cinan sende başaracaksın cok az kaldı bence bir boy büyüyne geçmeden önce ilk çalıştıgın boyla bi süre çalış daha sonra bir boy büyüyüne gecmeyi dene daha kolay oluyor öyleCok tsk ederim cnm. Ikinci boyla denicem tekrar ins. Olur bi an önce bitsin istiyorum. 3 sene olacak
Tmm canim öyle deneyim birde cünkü 2. Boyun sadece ucu giriyorcanım cinan sende başaracaksın cok az kaldı bence bir boy büyüyne geçmeden önce ilk çalıştıgın boyla bi süre çalış daha sonra bir boy büyüyüne gecmeyi dene daha kolay oluyor öyle
canım birde alırken ıkın cok kolay oluyor öyledeTmm canim öyle deneyim birde cünkü 2. Boyun sadece ucu giriyor
canım benim biz kendimizi cok fazla kastıgımız için o acıyı hissediyoruz egzersiz yaparak kasmamayı ögreniyoruz acı olmadıgını beynimiz kabul ediyor tatlım egzersiz yapıycam dye düşünme bi yerden başla bende yapamam diyodum ama başlayınca devamı geliyor inan ki kendin için bi karar al zoru başar egzersiz yapmaya başla kuzumHanmlar uzun zamandır giremedim biz 2 kez denedik ilk giril oluo dio eşim ama nasl yanıyorm acıdan ölücem sanıyorum ve hiç bişide kullanmadk kuruydu orası cok zorladı ama yok olmuo ilk defa bukadarına musade ettim normlde dokununca kacıodum artk tak etti herkes cocuk soruo eşimde istıo egzerszde yapamıyorm sinir stres doldum hergün dua edıyorum aglıyorm karnıma agrılar giriıo bu nasl acıdır ya nie bzde böle bktm usandm artk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?