- 21 Mayıs 2015
- 197
- 84
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.541
canım ben ıkınarak başardım diyebilirim ben ıkırak aparatı içeriye iktiriyodum aynı şekilde ıkınarakta cıkartıyordum içimden o yuzden sen ıkınma esnasında eşin ilerlemeye çalışmıyorsa ö yüzden içinden çıkıyordur tatlımben ıkınınca p.i çıkartıyormuşum eşim öyle diyor. nasıl oluyor anlamadım. ıkınmayı denemiyorum ben de ama o tarafa bakmadan havaya bakarak yapmayı deniyorum. sıcaklardan dolayı da her gece denenmiyor.
Ikiniyorum 1. Boyuyla giriyor ikinci boyuda ayni sekilde yapiyorum ama aciyor ilerlemiyor.canım birde alırken ıkın cok kolay oluyor öylede
Canim her bir sonraki boya geçişinde ilk basta biraz zorlanman normal. Ben de aparatla calisirken ilk boyunu ite ite aldim sonra ilk boya alistim rahatça yapiyordum ama ikinciyi hic itemiyordum. Doktora gittim yanima bile gelmeden yani kendisi hic müdahale etmeden karsimda durdu ben ikinciyi itemiyorun girmiyor çok yaniyor batiyor orasi kapali gibi dedim, hayir dedi birinci aldiysan bunu alamamanin imkani yok o aci beyninin bir oyunu kaslarini hissediyorsun sadece dedi, ve aparati yere paralel tut dedi ben istemiyorum dedikce itin lütfen itin lütfen diye idrar etti o aci bi sure sonra yok olacak oradaki bir noktaya geçince hicbisey hissetmiceksin dedi. Gerçekten de öyle oldu zorla acisa da ittim ama bi sure sonra o yanma geçti ve bi kere alinca artik o boyutu da rahatça yapar hale geliyorsun. Unutma bir boy ilerleyince ilk önce diğer yaptigin küçük boylarla calis hemen ardından yeni boyu dene ve biraz zorla ilk basta acisa da girmiyor gibi gelse deIkiniyorum 1. Boyuyla giriyor ikinci boyuda ayni sekilde yapiyorum ama aciyor ilerlemiyor.
canım kendini kastıgın için cok yanıyor canın aparatı vajinanın girişine yerleştir gerekirse bi süre beklet orda yavaş yavaş itmeye calış acı hissettigin yerde bekle 1 dk sonra hissizleşecek orası ıkınınca ve nefes alıp verince içerdeki kaslar acılıyor tatlım acı hissettiginde cıkarma içinden ilk girşte kaslar canım sonrası boşluk vajinanın girişi popoya dogru egilimli aparatı o sekilde itmeye calış içine beyinin seni vazgeçirmeye calışacak ama pes etme canım su an neler hissetigini o kadar iyi anlıyorum ki vazgeçmeyerek kazanıcaz unutma olurmuIkiniyorum 1. Boyuyla giriyor ikinci boyuda ayni sekilde yapiyorum ama aciyor ilerlemiyor.
Cok iyi moral veriyorsun cok tsk ederim. Sendemi dilatörle calistin peki? Ne kadar sürede yendin?canım kendini kastıgın için cok yanıyor canın aparatı vajinanın girişine yerleştir gerekirse bi süre beklet orda yavaş yavaş itmeye calış acı hissettigin yerde bekle 1 dk sonra hissizleşecek orası ıkınınca ve nefes alıp verince içerdeki kaslar acılıyor tatlım acı hissettiginde cıkarma içinden ilk girşte kaslar canım sonrası boşluk vajinanın girişi popoya dogru egilimli aparatı o sekilde itmeye calış içine beyinin seni vazgeçirmeye calışacak ama pes etme canım su an neler hissetigini o kadar iyi anlıyorum ki vazgeçmeyerek kazanıcaz unutma olurmu
canım ben ilk parmak egzersizi ile başladım (ilk parmak düşününce yapamam asla diyodum ama caresizlik benim carem oldu)bi kaç gün öyle devam ettim bir parmak iki parmak daha sonra mumdan kendime aparat yaptım onunla calışmaya başladım aparatın kalınlıgını penis boyutuna kadar kalınlaştırdım ama dilatör setle çalışmak daha kolay daha diye düşünüyorum penise daha cok benziyor calışmaya başladıktan sonra 1 ay sonra yendim canım bu süre içinde 1 hafta kadar bi aram oldu bu süre içinde eşimle hiç deneme yapmadım ben morelim cok bozuluyorsu aglama krizleri malum onları yaşamamak için denemedik en son penis boyutundaki aparatla yaklaşık 1 hafta boyunca çalıştıktan sonra kendimi hazır bile hissetmiyordum daha çalışmam lazım diye düşünüyordum ama hadi deneyelim bakalım dedik denedik ve başarmıştım benimde aparatla calışmaşarım mükemmel geçmedigi günler o kadar cok olduki yapamadıgım içime alamadıgım ama hiç ara vermeden calıştım tatlım fırsat buldukça günde kere çalışıyordum sende hiç morelini bozma yaabilirsin çalşarak başarabilirisinn tatlımCok iyi moral veriyorsun cok tsk ederim. Sendemi dilatörle calistin peki? Ne kadar sürede yendin?
Anladim cnm ins. Bende yenerim en kisa zamanda. Agustos sonu evlilik yildönümümüz. Ben günde bir defa calisabiliyorum sabah erken gidip aksamda gec geliyorum. Yanliz bugün yanma hissi var sabahtan beri. Yapsam mi bugün bilemiyorum.canım ben ilk parmak egzersizi ile başladım (ilk parmak düşününce yapamam asla diyodum ama caresizlik benim carem oldu)bi kaç gün öyle devam ettim bir parmak iki parmak daha sonra mumdan kendime aparat yaptım onunla calışmaya başladım aparatın kalınlıgını penis boyutuna kadar kalınlaştırdım ama dilatör setle çalışmak daha kolay daha diye düşünüyorum penise daha cok benziyor calışmaya başladıktan sonra 1 ay sonra yendim canım bu süre içinde 1 hafta kadar bi aram oldu bu süre içinde eşimle hiç deneme yapmadım ben morelim cok bozuluyorsu aglama krizleri malum onları yaşamamak için denemedik en son penis boyutundaki aparatla yaklaşık 1 hafta boyunca çalıştıktan sonra kendimi hazır bile hissetmiyordum daha çalışmam lazım diye düşünüyordum ama hadi deneyelim bakalım dedik denedik ve başarmıştım benimde aparatla calışmaşarım mükemmel geçmedigi günler o kadar cok olduki yapamadıgım içime alamadıgım ama hiç ara vermeden calıştım tatlım fırsat buldukça günde kere çalışıyordum sende hiç morelini bozma yaabilirsin çalşarak başarabilirisinn tatlım
Dr a gittinmi? Disparoni olabilir.Arkadaslar ben esimin p...s ini oyle boyle bi sekilde alabiliyorum ama icerdeyken cok aci cekiyorum.. Hemen bitsin istiyorum ve hiicc zevk almiyorum.. bende vaji miyim acaba sizce,..
benim de vajinamın içinde batma gibi bi his olmuştu cok rahatsız ediciydi ben o gün çalışmamıştım ara vermiştim birde penis boyutunda çalışırkan ilk içime aldıgımda yanma hissettim ama içimde bekletince geçmişti benimki ..Ben yenecegine inanıyorum sende inan evlilik yıl dönümünde yeniden evlenmiş gibi olacaksın işallahhAnladim cnm ins. Bende yenerim en kisa zamanda. Agustos sonu evlilik yildönümümüz. Ben günde bir defa calisabiliyorum sabah erken gidip aksamda gec geliyorum. Yanliz bugün yanma hissi var sabahtan beri. Yapsam mi bugün bilemiyorum.
Esim tahris olabilir diyo. Insallah ya o kücük boyu bile almak cesaretlendirdi beni.benim de vajinamın içinde batma gibi bi his olmuştu cok rahatsız ediciydi ben o gün çalışmamıştım ara vermiştim birde penis boyutunda çalışırkan ilk içime aldıgımda yanma hissettim ama içimde bekletince geçmişti benimki ..Ben yenecegine inanıyorum sende inan evlilik yıl dönümünde yeniden evlenmiş gibi olacaksın işallahh
onu alabilmek bile cok büyük bi adım tatlım her egzersizde kendine güvenin daha cok gelecek bir boy büyüye geçebilmek için insan daha cok hevesleniyor sen yeterki bu süre içinde pes etmeEsim tahris olabilir diyo. Insallah ya o kücük boyu bile almak cesaretlendirdi beni.
Anladim cnm ins. Bende yenerim en kisa zamanda. Agustos sonu evlilik yildönümümüz. Ben günde bir defa calisabiliyorum sabah erken gidip aksamda gec geliyorum. Yanliz bugün yanma hissi var sabahtan beri. Yapsam mi bugün bilemiyorum.
Tsk ederim canim. Bugün bütün gün bir yanma hissi vardi. Tahris olamilirmi? Bepanthen kullanmis bikac kisi burda. Nette arastirdim tavsiye edilmiyor vajina icin. Enfeksiyon fln kapmayim birdeCanım aslında aparatın kalınlığı, inceliğinin bir önemi yok, tek bir kulak çubuğunu sadece bir kere almayı başaran biri, tüm boy aparatları rahatlıkla alabilir, haa demek ki vajinaya bir cisim acısız, sızısız girebiliyor der ve beyin yavaş yavaş bunu algılamaya, kabul etmeye başlar. Aparatı kalınlaştırmamızın sebebi ise, p..s kalınlığında bir cismin de sorunsuz girebildiğine şahit olmak, bunu kendi gözlerimizle görmek. Güven kendine, sen zoru başarıp ilk boyun tamamını aldın, ikincisini, hatta üçüncüsünü bile kolaylıkla alabilirsin, inan bana. Ben her gün bir boyunu aldım ve 3. günün sonunda çok şükür başardım, sen de bunu yapabilirsin, ilki nasıl girdiyse bir sonrakilerde girer, korkma birtanem, cesaretle devam et, kayganlaştırıcını hem aparatına hem vajinaya bol bol sürmeyi ihmal etme, nefesini verirken ittirmeye çalış, aklında hiçbir olumsuz düşünce olmasın.
Tsk ederim canim. Bugün bütün gün bir yanma hissi vardi. Tahris olamilirmi? Bepanthen kullanmis bikac kisi burda. Nette arastirdim tavsiye edilmiyor vajina icin. Enfeksiyon fln kapmayim birde
Bepanthen pomad olurmu evde var evet tam benlik bi nick ama bundan sonra pesimist olmak yokBen bepanthen kullandım, hiçbir sorun da yaşamadım. Aksine bepanthen kremin iyileştirici etkisi var, bebek yağı kullanmak ondan daha vahim. Tabii tahriş etmiş olabilirsin, lütfen günlük çalışmaların yarım saati geçmesin, en fazla 40 dakika aralıklarla günde birkaç kez çalışabilirsin canım benim.
Bu arada nickindeki tezatlığa bayıldım
Ikinci boy olmuyo kizlar tek ucu giriyo ikiniyorum derin nefes alip veriyorum. Popoya egimli ittiriyorum olmuyo takiliyo birdeBepanthen pomad olurmu evde var evet tam benlik bi nick ama bundan sonra pesimist olmak yok
Insallah yenersin canim.Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum hatta denemeye başladım parmak egzersiZi ile 1 yıl olacak ilk Başlarda ayaklarımı dahi açamıyordum sonra onu yendim ama şuan p .... Az giriyor ama ben artık yoruldum olsun istiyorum yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?