Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk önce yaptığım egzersizleri şöyle anlatayım;
jel sürdükten sonra vajiye ve serçe parmağıma girdirmeye çalıştım 1 saat onunla uğraştım sonra bu giriyo neden işaret parmağımda girmesin dedim onunlada 1 saat uğraştım oldu..
çünkü benim sorunum arkadaşlar oraya bi şey giremez girse bile parçalanırım düşüncesi vardı bende.
sonra orta parmağımı girdirmeye çalıştım aaa şoktaydım vaji her kalınlığa göre esniyor bu olamaz dedim..ve ilk serçe parmağımı içeri aldıktan sonra sevinçten ağladım..
sonra aynı gün iki parmağımıda almaya çalıştım tabii jel ile birlikte çokkkkkk şaşırmıştım..çünkü evlendiğimden beri oraya bi şey alırsam parçalanacam,ev işi yapamıcam yada bütün greksinimlerimi yapamıcam düşüncesi vardı..
işte bu bir hastalık değli beynimizin bize oynadığ işkence zulüm.

kızlar merhaba bayagıdır giremiyorum nete işler çok yoğun sezon değiştiriyoruz egzersizlerde yavaş yavaş devam ediyor çok sinirim bozuluyor bu ara astım tetikleyip duruyor polenlerle başım dertte hala vajiliyim offf offf:26::26:

selam kızlar kişiler bayağı değişmiş yeni kişiler eklenmiş ... allah herkese yardım etsin eskilerden ve bilenler için söylüyorum 13 haftalık oldum cinsel hayatımız uzun süredir hamilelik dolayısıyla yok ara verdik .)))) bebeği erkeğe benzettiler venüsten son durum kesinleşsin haber vericem öptüm hepinizi.

tebriklerrrrrr! aferin kıss sana gizli gizli okudun başardın öylemi hadi canım o zaman bana ve benim gibi yenemeyenlere anlatırsan ayrıntısıyla herkese çok m<akbule geçer

ilk önce yaptığım egzersizleri şöyle anlatayım;
jel sürdükten sonra vajiye ve serçe parmağıma girdirmeye çalıştım 1 saat onunla uğraştım sonra bu giriyo neden işaret parmağımda girmesin dedim onunlada 1 saat uğraştım oldu..
çünkü benim sorunum arkadaşlar oraya bi şey giremez girse bile parçalanırım düşüncesi vardı bende.
sonra orta parmağımı girdirmeye çalıştım aaa şoktaydım vaji her kalınlığa göre esniyor bu olamaz dedim..ve ilk serçe parmağımı içeri aldıktan sonra sevinçten ağladım..
sonra aynı gün iki parmağımıda almaya çalıştım tabii jel ile birlikte çokkkkkk şaşırmıştım..çünkü evlendiğimden beri oraya bi şey alırsam parçalanacam,ev işi yapamıcam yada bütün greksinimlerimi yapamıcam düşüncesi vardı..
işte bu bir hastalık değli beynimizin bize oynadığ işkence zulüm.

iki parmaktan sonra da yice vajinin ağzının genişlediğini görünce çok mutlu oldum ama bunlar için bir günde tam 3 saat uğraştım orda bıraktım egzersizi çok mutlu olmuştum

2. günde ise 2 cm çapındaki 10 cm uzunluğundaki bir aparatı jelleyip ittirmeye çalştım önce girmemeye başladı sonra dedimki kendi kendime dün iki parmağınıda girdirmiştin bu gün sana ne oluyor dedim.ve burundan nefes alıp derin derin,ağızdan vererek ve aparatı ittiriken ıkınarak 1saat uğraştım 3 saat egzersize yine devam ettim.arada girmesi durduysa bile orda beklettim,bekletince genişliyor orası hep burdaki yazılanları yaptım
ama yılmadan 3 saat uğraştım uğraşmadan olmuyo maalesef

iki parmaktan sonra da yice vajinin ağzının genişlediğini görünce çok mutlu oldum ama bunlar için bir günde tam 3 saat uğraştım orda bıraktım egzersizi çok mutlu olmuştum

2. günde ise 2 cm çapındaki 10 cm uzunluğundaki bir aparatı jelleyip ittirmeye çalştım önce girmemeye başladı sonra dedimki kendi kendime dün iki parmağınıda girdirmiştin bu gün sana ne oluyor dedim.ve burundan nefes alıp derin derin,ağızdan vererek ve aparatı ittiriken ıkınarak 1saat uğraştım 3 saat egzersize yine devam ettim.arada girmesi durduysa bile orda beklettim,bekletince genişliyor orası hep burdaki yazılanları yaptım

canım tebrik ederim :64::64::64::64::64:allah başka dert vermesin darısı bizim başımıza artık

2. Günde ise 2 cm çapındaki 10 cm uzunluğundaki bir aparatı jelleyip ittirmeye çalştım önce girmemeye başladı sonra dedimki kendi kendime dün iki parmağınıda girdirmiştin bu gün sana ne oluyor dedim.ve burundan nefes alıp derin derin,ağızdan vererek ve aparatı ittiriken ıkınarak 1saat uğraştım 3 saat egzersize yine devam ettim.arada girmesi durduysa bile orda beklettim,bekletince genişliyor orası hep burdaki yazılanları yaptım

iyiakşamlar meleklerim

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:

öncelikle çok tebrik ederim.allah bundan sonra daha mutlu bi hayat nasip eder inşallah.darısı bizlere olor umarım.kaç günde yendin yani ne kadar sürelik bi egzersiz sonunda oldu.çünkü ben de mumla yapıyorum ama ilişki sırasında tam açılmıyor.kayıyor p... sen bütün bunları nasıl aştın.paylaşırsan çok sevinirim

arkadaşım ben yeni üye olduğum için özel mesajları cevaplayamıyorum maalesef.vajinismus hiç ilişkiye girememe oluyor.

eğer acı v.s oluyorsa ilişkide benim yaptığım egz..leri yapman yararlı olacaktır vaji ağzı genişliği için..bi de tabiikide kasmamak rahat olmak.
eğer daha da acı sızı devam ediyorsa bir jinekologa gitmenizi tavsiye ederim bi sıkıntı var mı diye mantar v.s

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:

Çok tebriik ederimm canımm:nazar: Rabbim mutluluğunu daim etsin başka dert vermesin inşallah :71::71:
:64::64::64::64::64::64:

öncelikle çok tebrik ederim.allah bundan sonra daha mutlu bi hayat nasip eder inşallah.darısı bizlere olor umarım.kaç günde yendin yani ne kadar sürelik bi egzersiz sonunda oldu.çünkü ben de mumla yapıyorum ama ilişki sırasında tam açılmıyor.kayıyor p... sen bütün bunları nasıl aştın.paylaşırsan çok sevinirim

geçen hafta perşembe günü başladım 3 saat egzersizle 3 gün devamlı yaptım sonra pe..s denemesine geçince benimkide kaydı jel olunca kayıyo maalesf kayınca eşim sinirlendi tabii bende o gün olmadı kendimi çok hazır hissetmiştim çok kızdım eşime hep senin yüzünden oldu diye çünkü çok hazırlanmıştım..sonra2 gün daha sinirim geçmedi ceza verdim eşime senin anlayışlı olman lazım diyerekten..sonra ise dün yani 6.gün kaydığı için pe...s başı elimle tuttum baş kısmı girene kadar bu önemli yoksa kayıyor.bide eşim olmayınca hemen yumuşuyodu sinirden onada anestol sürdüm hafif yumuşamaması için .ama baş kısmını elinle tutman lazım bi de o zaman kendine güven geliyor.girdikten sonra baş kısmı zaten elini çekiyosun eşin ittirmeye çalışıyor senin kontrollerinle

:69::69::69::69::69::69::69:
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizin sayesinde..sizde yaşadığınız anları buraya yazmasaydınız ben de başaramazdım.çok çok sağolun..sizleri çokkkkkkkk :71: seviyorummm:71:

gerçekten helal olsun diyorumm tek kelime ile harikasın :nazar::nazar::nazar:
bir haftada yenmişsin. azmine hayran kaldım. maşallah canım..

azmin sonu selamettir :65:

buraya gelip bahsettiğin için asıll bizim sana tşk etmemiz lazımm. canımm tekrar tebriikleer :70:

:71::71::71:

Back
X