Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin cnm inşallah. bence üzülme regl olduğuna. daha öncede söylemiştim regl dönemi bence motive olmak için çok iyi bi dönem. bu 4-5 gün boyunca tümm olumsuz fikirlerinden kurtul, kendine güvenini arttır. ve regl sonrası egzersizlere devam et. yapıcana inandır kendini ve eminim sonuç çok vakit almıcaktır. 2 parmağı yapamadım demişsin ya mesela. yine yapamıcana dair endişelerin var. işte o endişelerden kurtul. olmucak die bişi yok. tek parmak olduysa 2 de olur 3 de olur :1: ben de iki parmağı yapamıcak gibi olmuştum. tam olmuo vazgeçiym dediğim anda bi cesaret geldi ve oldu. işte o cesaret motivasyonla gelio. egzersize başlarken bi hedef koy ve o hedef olucak diye kafana yerleştir. gerçekten oluyo. :1::1::1:

canım özel msj atmıssın ama ben cvp veremıyorum malesef özelden cok cok tsk ederım telkınlerle benı rahatlattıgın ıcın suan moralım cok ii sabırsızlıkla regl mın bıtmesını beklıyorum yalnız bısı sorucam mum egzersızıne gectıgımde mumum ne kadarını sokmam gerekıyo kızlıga zarar verırmı yanı cok fazla sokmak bıde bu mumun kalınlıgı nekadar olucak strece sarsam olurmu acaba??

burdaki bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarıma benim yaptığım yöntemleri tavsiye ediyorum sayfa 5138 de anlattım yaptığım egzersizleri..ve sizde başaracaksınız emin olun buna..başaramayacak bi insan varsa o da bendim çünkü pe..s içime alınca parçalanacam zannederdim..tekrar söylüyorum bu bir hastalık değil arkadaşlar beynimizin bize uygladığı sıkıntı.Allahıma duam beni kurtardın hamd olsun Yarabbim..bütün bu sıkıntıyla uğraşanlara derman ol yarabbim..tez zamanda onlarda bu yükü beyinlerinden silsin(Amin).

canım özel msj atmıssın ama ben cvp veremıyorum malesef özelden cok cok tsk ederım telkınlerle benı rahatlattıgın ıcın suan moralım cok ii sabırsızlıkla regl mın bıtmesını beklıyorum yalnız bısı sorucam mum egzersızıne gectıgımde mumum ne kadarını sokmam gerekıyo kızlıga zarar verırmı yanı cok fazla sokmak bıde bu mumun kalınlıgı nekadar olucak strece sarsam olurmu acaba??

arkadaşım egzersizlerle vaji zaten esniyor kızlık felan. ben ilk ilişkimi dün yaşadım kanamamda olmadı.sen rahat ol yavaş yavaş yapacaksın ilk girişte pe...s de öyle yavaş olacak.

jinekoloji/251269-vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html">

bide mesajlarımın içinde bu yazı oluyor

bu nerden geliyor arkadaşlar ben yazmıyorum

Son düzenleme:
burdaki bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarıma benim yaptığım yöntemleri tavsiye ediyorum sayfa 5138 de anlattım yaptığım egzersizleri..ve sizde başaracaksınız emin olun buna..başaramayacak bi insan varsa o da bendim çünkü pe..s içime alınca parçalanacam zannederdim..tekrar söylüyorum bu bir hastalık değil arkadaşlar beynimizin bize uygladığı sıkıntı.Allahıma duam beni kurtardın hamd olsun Yarabbim..bütün bu sıkıntıyla uğraşanlara derman ol yarabbim..tez zamanda onlarda bu yükü beyinlerinden silsin(Amin).

canım tebrik ederim seni maşallah :nazar: inşallah bizlerde biran önce kurtuluruz bu beyin oyunundan... ne kdr süredir evlisin canım? bide ilk penis girerken bi acı kasılma hissettinmi ona ragmen devammı ettin yoksa hiç bi acı sızı kasılma olmadımı?

kızlarrr merhaba nasılsınızzzz? yaaa bilgisi olan varsa bana yazsın arkadaşlar vajinismusum 7 haftalık hamileyim ve kasıklarımda kasıklarım altında ağrı var ve sanki karnımda taş varmış gibi hissediyorum pek rahat değilim açıkçası bu konuda bilgisi olan varmı acep :)(

kızlarrr merhaba nasılsınızzzz? yaaa bilgisi olan varsa bana yazsın arkadaşlar vajinismusum 7 haftalık hamileyim ve kasıklarımda kasıklarım altında ağrı var ve sanki karnımda taş varmış gibi hissediyorum pek rahat değilim açıkçası bu konuda bilgisi olan varmı acep :)(

kasık ağrısı normalmiş gebelikte. zaten hamilelik belirtileri olarakta geçiyor. sanırım bebek yerleşmeye çalışıyormuş iyice tutunmaya çalışıyor o yüzden oluyormuş..
bu arada tebrik ederimm:nazar:. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah :70:
:71::71:

önemli diil cnm, vajiyi yenmenin en önemli olaylarından biri de birileri tarafından desteklenmek. bunu bizzat yaşayarak öğrendim. valla benim mum nerdeyse p... boyutundaydu cnm. etrafına peçete sarıp, streçliyip, prez... geçirip jelliyip yapmıştım. zara zarar verip vermiceni bilemiyorum, bende kanama olmadı mumda. ama zarar verse de versin cnm :) yeterki kurtul:1::1::1::D:9::9:

tebrıkler canım Rabbım baska dert vermesın :64::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46::46::46::46::46:masallah ne guzel kısa surede yenmıssın azımlıymıssın vajılı hatunlarda bıseyler tetıklemesı lazım aslında tuttugunu koparan ınsanlarız ama erteleme hastalıgı olan vajınusmus ıste

canım tebrik ederim seni maşallah :nazar: inşallah bizlerde biran önce kurtuluruz bu beyin oyunundan... ne kdr süredir evlisin canım? bide ilk penis girerken bi acı kasılma hissettinmi ona ragmen devammı ettin yoksa hiç bi acı sızı kasılma olmadımı?

inşallah sende kurtulursun arkadaşım.evliliğimin1 buçuk yıl olmasına 21 gün kala yendim Allahın izni ve forumdaki arkadaşların verdiği egzsiz sayesinde.ilk p...s girerken acı olmadı çok hafif de olsa birazcık hissettim ama hiç çıkartmadım 2 3 sn ye beklettim eşimi dur nefes alıcam biraz dedim ve ıkınınca ilerlet dedim.zaten orda p..s bekleyince onun kalınlığını alıyor vj...na hafif acı hissettiğimdede demek ki kasıyorum ben dedim kendi kendime ıkınmaya devam ettim.doğru nefes bi de ıkınınca oluyor bu iş zaten ora çekiyor kendiliğinden vakum gibi(bi arkadaşta vakumdan bahsetmişti gerçekten vakum gibi).biraz sabır ve hırs gerekli.

Back
X