- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.721
canım ben çıkıyorum şimdilik grsrz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çıkıyorum şimdilik grsrz
memur musunuz canım. taşınmaya başladık bizde. hafta sonu ew bakıcaz.
cnm daha 3 gün var bu üç günüdeğerlendirsen olmaz mı bakarsın gitmeden yenersin.
zaten insan hiç ummadığı anda yeniyo. ben çalışmaya başlamıştım daha yenmeden. 2 hafta sonra yendm. hiç beklemediğim bi anda
tamam cnm öptüm bende cıkımda uğraşım şu parmakla(
canım henüz memur olamadım sınavdan sonra ins..:))
bir yandan evi toplamak ve egzersiz havanın sıcak olması hersey aleyhime..aynı zamanda biran önce yapmam lazm ay sonu tatile gidiyoruz allah nasip ederse..sana da kolay gelsin..cok zor iş ev tasımak..ama kafam hiç rahat değil..o kadar bos vaktm vardı keske daha cok egzersiz yapsaydım smdi rahat ederdm..
selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.
selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.
selammmm kızlar....
canım evet senbi mucize yarattın kurtuldun ben halen yerimde sayıyorum ya saol destegin için egzersizlerde takıldım kaldım napim elimde degil denıyorum inan ama basaramadım daha insallah kurtulurum tez zamanda
canım henüz memur olamadım sınavdan sonra ins..:))
bir yandan evi toplamak ve egzersiz havanın sıcak olması hersey aleyhime..aynı zamanda biran önce yapmam lazm ay sonu tatile gidiyoruz allah nasip ederse..sana da kolay gelsin..cok zor iş ev tasımak..ama kafam hiç rahat değil..o kadar bos vaktm vardı keske daha cok egzersiz yapsaydım smdi rahat ederdm..
selammmm kızlar....
allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh :)
Allah tamamına erdirsin.....................[/QU
saol canmmmmm
canmmmm belırtılerı goguslerım cok buyudu ve uc kısmı koyu kahve oldu.bırde sureklı kasıklrımda sancı oluyodu.ama ben adet olucam sanıyodum oyuzden bu belırtıler vardır dıyodum.ama aynı adet sancısı gıbı oluyo.hıc bısı anlamıyorsunuzzz.daha sonra baktım kı adet gunum 3 gun gecıyo.hemen eczaneden test aldım.ve 2 cızgıı cıktı yanı hamıleyım
dun testı yapmıstım.aksam emın olamadım acıkcası teste cok guvenemedım bugun kadın dogum a gıttım.ultrasonla baktı doktor.daha yenı dedı.4 haftalık olmus.zaten hamıle oldugumu duydum ya şok gecırdım sevıncten dondum kaldımmmm resmen.hatta doktor o halımı gorunce ne dese ıyı.dogurmayı dusunuyomusun? dedı.tabıkıde dedım .guldu.bır an mutlu deılsın gıbı anladımda dedı doktor.D halbukı sevıncten donmuştum :)))))))
ayy ne güzel ya maşallahdarısı tüm isteyenlere inşallah farklı bi duygudur eminim bizlerde tadarız sen de hayırlı bi doğum yaparsın inşallah canım.anneli babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.