Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

darısı ıns basta sana son ra ısteyen arkadaslara.D
buarada hamılelık ıle ılgılı yazıyı nasıl cıkarfıyorsunuzzzz.nasıl yapılıyor.bulamıyorum yaaaa.hamılellıgın şu haftası falan dıye gosterıyo ya o nasıl oluyo

canım ben bilmiyorum ama demin formda gezerken bulmuştum bunu :) sana kısmetmiş umarım doğrudur :34:

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

mrb 3 aylık evliyim vajinusmusla ugraşıyorum nasıl aşıcağım bu sorunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunz.

hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfadaki keğel egzzersizlerini oku ve yapmaya başla sonra diğer egzzersizlere geçersin ama güven kendine yapacağım ve başaracağım diye başla kolay gelsin

mrb 3 aylık evliyim vajinusmusla ugraşıyorum nasıl aşıcağım bu sorunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunz.

mrb cnm bende egzersiz yapıyorum şimdi regl döneminde olduğum için ara verdim tabi . Daha evliliğin yeni sayılır kesinlikle ertelemedn başla yoksa bi bakmışın yıllar geçmiş ve sen hala yerinde sayıyosun . Ben erteleye erteleye 3 yıl oldu ama artık kararlıyım bu ay aşıcam . İlk sayfada kegel egzersizlerinden bahsediyodu onu oku ve mutlaka yap çünkü parmakla çalışmaya başlayınca kegel egzersizlerinin çok faydasını görüyosun orayı kontrol edebiliyosun o zaman ve egzersiz yaparken sakin olmak çok önemli o zamn çok kolay oluyo inan . şimdiden kolay gelsin

cok tesk ederm yazdıkların için :))
bizde herseyi kolilemeye calsyrz..cok zor tasınmak..allah seninde yardımcn olsun..kolay gelsn..ins vakit bulur yapablrm..yorgn düsüyrm inan aksamları..umarm benm içinde bu yaz böyle gecmez..

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zaman da başarırsın çok zor bir sorunmuş elimden geldigince ertelemiyecegim egzersize başlayacagım parmak egzersizi çok korkutuyor beni :((

kızlar herkese merhaba tarcınakıde,violet,yaramazpısı,kemre,zealea,veracfrot,senaymemet,elvan,pusu,alexaderetta, unuttum varsada kızlar saolun allah razı olsun emınım cennette benım melek anneanem... simdi egzersız zamanı bıtsın ıstıorum abımın düğünü var esıme bu durumu yasatmak ıstemıorum basım dik eşimle dans edip halay cekıcem sahte deıl gercek bı mutluluk yasıcaz ınsallah...

Cnm merhaba tekrar başın sağolsun . Ben de kendime bi tarih belirledim :) bu ayın gelinleri arasına yazdırcam inş. ismimi , tatile vajiden kurtulup gitmek istiyorum yoksa buhran oluyo zaten . Şu reglim bitsin hemen denemelere başlıcam artık . Sen de pes etme artık hayatı kendimize zindan etmeyelim

canım peki acı oldu mu bende çok korkuyorummmm

Biraz oldu ama öyle ah vah değildi, oda kendimi halen kasıyor olmamdan kaynaklanıodu galiba, çünkü eşim kastığını ben hissediyodum dedi.

Ama kıslar işin kötü yanı mutluluğum uzun sürmedi ikinci denemem olmadı gene yapamadım içime alamadım korktum eşimde kızdı kalktı oturdum ağladım ufffff ne kadar umutlanmıştım halbuki, ilkini yaptım devamı gelir diye

canım benim yaşım 36 o yüzden beklemeye vaktim yok.istanbuldaki soylediğin iki doktoru nettenmi buldun yoksa çevrendekilerden mi.iyi bir dr a gitmek istiyorum canım.keşke kendiliğinden olsa ya reglime 5 gün var adet sancılarım başladı maalesef

kizlar merhaba....uzun zamandir yazamadim...kpss ye calisiyorum...yoklugumuda hisseden olmamis sanki:-)ya kizlar ben hala alisamadim..hala kasiyorum...aradan 2ay gecti...ben yine kaciyorum...acayip strese girip ter dokuyorum...neyapmaliyim...siz ne durumdasiniz biraz yardim edin lutfen...ayrica istegimde yok offf ya...

selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.

hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)darısı bizlerin başınaa

kizlar merhaba....uzun zamandir yazamadim...kpss ye calisiyorum...yoklugumuda hisseden olmamis sanki:-)ya kizlar ben hala alisamadim..hala kasiyorum...aradan 2ay gecti...ben yine kaciyorum...acayip strese girip ter dokuyorum...neyapmaliyim...siz ne durumdasiniz biraz yardim edin lutfen...ayrica istegimde yok offf ya...

bende tam alışamadım canım yeneli 4 ay oldu.ama çok strese girmiyorum.baştan biran kendimi kasıyorum sonra serbest bırakıyorum oluyo.isteksizlik bendede var maalesef:(

Meraba canim ben de yazamiyorum evimde degilim cunku annemlerdeyim sadece gecmisi oikuyorum.. Ben yeneli 40 gun oluyo ben de kasiyorum hala ama korkmuyorum korkum gecti sadece ilk giriste kasiliyorum o da bikac kez gitgelle geciyo. Istek dersen ne bende ne esimde var ikimiz de cok isteksiz hadi bendeki istekszlik iliskinin olmasina engel olmuyo ama esimdeki isteksizlik karsimiza sertlesme sorunu olarak cikiyor.. Yapabilecegimiz bisey yok sabretcez... Korkun neden var aci oluyo mu ondan mi korkuyosun acinin olmadigini gordun aslinda korkma canim ya olmazsa bir psikologtan yardim alabilirsin..

Meraba kizlar nasilsiniz ben uzun zamandir yazamiyodum evde degilim annemlerde de net yok ben telle girip okumaya calisiyorum insallah yazabilirsem bu sekilde yazicam buraya. Benbenceden sonra 1 kisi yenmis galiba hatirlayamiyorum nickini tebrikler.. Umut basin ssagolsun canim.. Hayalsen hamileymisin canim tebrikler..Ama bu aralar topik cok sessizlesmis eskiler giremiyo olsa bile egzersizciler surekli yazin buraya lutfen aksatmayin egzersizlerinizi... Kolay gelsin hepinize.. Elvancim sende de bi sorun olmus gecmis olsun doktora git lutfen ihmal etme kendini de zorlama fazla..

Back
X