Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zaman da başarırsın çok zor bir sorunmuş elimden geldigince ertelemiyecegim egzersize başlayacagım parmak egzersizi çok korkutuyor beni :((

merhabalar...öncelikle evliliğinin 3. ayında burayı bulman çok güzel.daha çok yenisin ve çok kısa zamanda halledebilirsin bence parmak egzersizinden de önce kararlı olmak çok önemli...önce ben bu sorunu halledicem diye kafana yerleştir...sonra parmak egzersiziyle başlayabilirsin,önce serçe parmağınla başla sonra yavaş yavaş işaret parmağı şeklinde ilerlersin.. eğer kayganlaştırıcın yoksa bir kayganlaştırıcı al böylece işin daha çok kolaylaşır..ben ultrason jeli almıştım hem çok ucuz hemde çok fazla, rahat rahat kullanıyorsun,forumu sürekli takip etmeni tavsiye ederim özellikle geçmişi mutlaka oku çok faydalı bilgiler var,başarı hikayelerini oku çok işe yarıyor,motivasyon artıyor..burda herkes sana yardımcı olmaya çalışır..ben sadece forum sayesinde yendim..hadi bakalım kolay gelsin:)

Meraba canim ben de yazamiyorum evimde degilim cunku annemlerdeyim sadece gecmisi oikuyorum.. Ben yeneli 40 gun oluyo ben de kasiyorum hala ama korkmuyorum korkum gecti sadece ilk giriste kasiliyorum o da bikac kez gitgelle geciyo. Istek dersen ne bende ne esimde var ikimiz de cok isteksiz hadi bendeki istekszlik iliskinin olmasina engel olmuyo ama esimdeki isteksizlik karsimiza sertlesme sorunu olarak cikiyor.. Yapabilecegimiz bisey yok sabretcez... Korkun neden var aci oluyo mu ondan mi korkuyosun acinin olmadigini gordun aslinda korkma canim ya olmazsa bir psikologtan yardim alabilirsin..

bende ilk giriste kasiyorum...kastigim icin o sizin hic gecmiyo..hep bi tuvalet hissi...kendimi bir turlu rahat birakamiyorum..zevk alsam belkide istegim olur...yenmisken iyice alismak istiyorum...sizde bence sk sk yapmaya calisin...kasmaktan p...f ten bile korkuyorum kullanamiyorum...ondan ilac aliom..

bende tam alışamadım canım yeneli 4 ay oldu.ama çok strese girmiyorum.baştan biran kendimi kasıyorum sonra serbest bırakıyorum oluyo.isteksizlik bendede var maalesef:(

bende oyle ilk giris beni mahvediyoo bir an once bitsin istiyorum...artik rahatca yapmak istiyorummm...zevk almayinca bu is bayana cok yuk oluyo..kendimi bir turlu tamamen rahat birakamiyorum...

tebriklerrr cnm rabbim hayırlı dogum ve hayırlı evlat nasip etsin darısı bıze ınş amiiiiiiin..... o günü yasayabılırsem eger çoooook planlarım var .... OCEANS saol cnm allah razı olsun...

hadi hayırlı haberini bekliyoruz.......................

Amin canım, inşallah ikimizin de ve isteyen herkesin bebişleri olur..

canmmmm belırtılerı goguslerım cok buyudu ve uc kısmı koyu kahve oldu.bırde sureklı kasıklrımda sancı oluyodu.ama ben adet olucam sanıyodum oyuzden bu belırtıler vardır dıyodum.ama aynı adet sancısı gıbı oluyo.hıc bısı anlamıyorsunuzzz.daha sonra baktım kı adet gunum 3 gun gecıyo.hemen eczaneden test aldım.ve 2 cızgıı cıktı yanı hamıleyım :D
dun testı yapmıstım.aksam emın olamadım acıkcası teste cok guvenemedım bugun kadın dogum a gıttım.ultrasonla baktı doktor.daha yenı dedı.4 haftalık olmus.zaten hamıle oldugumu duydum ya şok gecırdım sevıncten dondum kaldımmmm resmen.hatta doktor o halımı gorunce ne dese ıyı.dogurmayı dusunuyomusun? dedı.tabıkıde dedım .guldu.bır an mutlu deılsın gıbı anladımda dedı doktor.D halbukı sevıncten donmuştum :)))))))

Tebrik ederim canım benim...

canım benim yaşım 36 o yüzden beklemeye vaktim yok.istanbuldaki soylediğin iki doktoru nettenmi buldun yoksa çevrendekilerden mi.iyi bir dr a gitmek istiyorum canım.keşke kendiliğinden olsa ya reglime 5 gün var adet sancılarım başladı maalesef

Canım ikisi de tanıdık vasıtasıyla.... İkisine de arkadaşlar gitmişler çok memnun kalmışlar. Anadolu yakasındaysan tabi daha kolay olur o doktorlara ulaşman. Hangi yakadasın??

Son düzenleme:
neler yapıyorsun ben bahar temizligi yapıyorum 4 gündür kızım su çiçegi çıkardı hem onunla ugraşıyorum bu boşluktata temizligide aradan çıkarıyorum

Amin canım, inşallah ikimizin de ve isteyen herkesin bebişleri olur..

Tebrik ederim canım benim...

Canım ikisi de tanıdık vasıtasıyla.... İkisine de arkadaşlar gitmişler çok memnun kalmışlar. Anadolu yakasındaysan tabi daha kolay olur o doktorlara ulaşman. Hangi yakadasın??

avrupa yakasındayım canım ama farketmez.vajinismus içinde gittiğim doktor anadolu yakasındaydı.doktora giden arkadaşlar vajinismuslumuydu

tm zorlama kendini üzme parmakla olmuyosa aparata başla hadi.bende parmakla yapamıyordum bana çok itici geliyodu parmak.aparat kolay geldi.belki sanada kolay gelcek

aparat sert parmagı yapamayan aparatı nası yapsın? ben cok becerıksızım aılem yanıma gelıcek onlar gelmeden bu ay sonuna kadar basarmalıyım yoksa onlar yanımdayken asla yapamam

Back
X