Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparat sert parmagı yapamayan aparatı nası yapsın? ben cok becerıksızım aılem yanıma gelıcek onlar gelmeden bu ay sonuna kadar basarmalıyım yoksa onlar yanımdayken asla yapamam

belli olmaz canım belki aparat daha kolay gelcektir.ben doktorun verdiği aparatları yapmama rağmen o dönem mantar oldum ılacı parmağımla sürmem lazımdı içeri ama cok itemiyodum parmak bana daha zor geliyodu.öyle düşünme kimine parmak kimine aparat kolay geliyo

aparat sert parmagı yapamayan aparatı nası yapsın? ben cok becerıksızım aılem yanıma gelıcek onlar gelmeden bu ay sonuna kadar basarmalıyım yoksa onlar yanımdayken asla yapamam

belli olmaz canım belki aparat daha kolay gelcektir.ben doktorun verdiği aparatları yapmama rağmen o dönem mantar oldum ılacı parmağımla sürmem lazımdı içeri ama cok itemiyodum parmak bana daha zor geliyodu.öyle düşünme kimine parmak kimine aparat kolay geliyo

belli olmaz canım.ben aparatla yaptığım dönemde mantar olmuştum içeri parmağımla ilaç sürmem gerekiyodu aparatla yaptığım halde parmağımın hepsini sokamıyodum.kimine aparat kimine parmak kolay geliyo.belki sanada aparat kolay gelcektir

bogum felan dıyolar hala onu cozmus degılılm parmak ta o neykı?anlamadım gıttı

Tesekkurler ins amin cumlesi kurtulsun bu derdi cekenlerin hasta olan kisinin hasta oldugu icin suclandigi tek hastalik bu cunku rabbim bize yardim etsin..

Arkadaşlar ben yeni başlıcam parmak egzersizlerine.İnş sizler gibi çabuk ilerleyip atlatırım bu illeti.Ama bir sorum var.Parmak egzersizlerini yaparken nasıl bir pozisyonda duruyorsunuz.Ben ne kadar uğraşsamda bacaklarımı açamıyorum bir türlü.Kaskatı kesiliyorlar.Ne tavsiye edersiniz başlangıç için ?

Ela bak cnm bende ilk nerde bu delik hani falan diodum sonra comeldim ikindigimda deligi gordum ben bu sekilde yapmaya clisiom ama uzanip hafif kalkikik yapanlarda var ben ole goremiom cnm ama beliki sen yaparsin oturup bacaklarini acarakta yapan var cnm

Ela bak cnm bende ilk nerde bu delik hani falan diodum sonra comeldim ikindigimda deligi gordum ben bu sekilde yapmaya clisiom ama uzanip hafif kalkikik yapanlarda var ben ole goremiom cnm ama beliki sen yaparsin oturup bacaklarini acarakta yapan var cnm

Bacaklarımı açarak yapma düşüncesi bile beni çok korkutuyo,o yüzden sordum aslında başka nasıl yapabilirim diye.Biliyorum eninde sonunda bu olaya alışmam gerekercek ama şimdi çok korkuyorum.Bacaklar kapalıyken olmaz herhalde bu egzersizler değil mi?

Bacaklarımı açarak yapma düşüncesi bile beni çok korkutuyo,o yüzden sordum aslında başka nasıl yapabilirim diye.Biliyorum eninde sonunda bu olaya alışmam gerekercek ama şimdi çok korkuyorum.Bacaklar kapalıyken olmaz herhalde bu egzersizler değil mi?

elacığım,sanki tuvalete oturur gibi otur,ben öyle çalıştım,rahat oldu,ilk egzersizinse önce kulak çubuğunu dene hemen giriyor,kendine güvenin gelecek.

Arkadaşlar ben yeni başlıcam parmak egzersizlerine.İnş sizler gibi çabuk ilerleyip atlatırım bu illeti.Ama bir sorum var.Parmak egzersizlerini yaparken nasıl bir pozisyonda duruyorsunuz.Ben ne kadar uğraşsamda bacaklarımı açamıyorum bir türlü.Kaskatı kesiliyorlar.Ne tavsiye edersiniz başlangıç için ?

merhaba..tuvalete oturur gibi de deneyebilirsin ben öyle yapmıştım kolay olmuştu:)

Kiz bacaklarin kapali nasi yapican olurmu bak burda biri bacaklarinizi acip uyuyun demisti yatarken sonuna kadar ac bacaklarini cnm alissin

aslında kendimizi şartladığımız içinde kasıyoruz..kızma kendine bir daha denersin olmadı bir daha...sen kafana koymuşsun:) gerisi gelir

canım iki parmak çok rahat olmaya başladı gitgelde yapabiliyorum,orayı iyice esnettim.deneme için herşey hazırdı,bu gece ya olacak ya olacak diyordum kendime,ama olmadı kastım yine,gitti halkaya takıldı kaldı.

Back
X