- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.801
umut86, bencebence, pusu yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.İnş en kısa zamanda iyi gelişmelerle döncem.Şimdilik iyi geceler herkese...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iki parmak çok rahat olmaya başladı gitgelde yapabiliyorum,orayı iyice esnettim.deneme için herşey hazırdı,bu gece ya olacak ya olacak diyordum kendime,ama olmadı kastım yine,gitti halkaya takıldı kaldı.
Korkmadın mı o şekilde? Ben daha başında olduğum için mi korkuyorum böyle anlamıyorumki.
canım,çok tebrik ediyorum,sağlıklı hayırlı bir evlat versin........
daha basit yaz demişsin..nasılanlatılırki...şimdi işaret parmağına geçir preze...fi ... sonra kayganlaştırıcı sür..yatağa otur bu arada sırtını yasla.. ayaklarını arala..parmağını vajinana sok...zaten 1 boğum yapabilmiştin...bir boğum sonra parmağının ucu kendini göstermeyecek şekilde ittireceksin.aradan baktığında parmağının ucu yatağı işaret ediyor olacak.pararlel değil yani... ancak böyle anlatabiliyorum canım..dümdüz ilerlemeyecek aşağı doğru... başka takıldığın yer olursa haber verirsin şekerim.kolay gelsin
kac senelık evlısın sen yas kac pekı egzersız yapıomusun cnm bahsetsene braz
canım sen nasıl egzersize başlayabildinmi ?
yok ben anlatıpta içinizi karartmıyayım.....![]()
yaaaani sayılır sadece ısret parmagımın bı bogumunu alıom cnm bende cok cesur deılım bu konuda bellı bı sure daha denıcem olmazsa benım sonum doktor daha bekleyemem
evet yaa niye öyle demişim ki
başka püf noktalarda var şekerim... onları da yazıyım istersen... bugün deneee bakalım
yaparsın canım burdaki çoğu kişi yapabiliyor...sende yaparsın..dr gitsende yine egzersiz yapıcaksın,bundan kaçış yok canım.