Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlattıgım sekıl dogru dımı canımcım :16: tamam dınlıorum..

tabiki doğru canım....ben sok yazmışım ya neden öyle yazmışım dedim sadece( açık yazmışım biraz)...diğerleri doğru. parmak aşağı gibi olacak...sana doğru değil... bu arada parmağın gitmiyorsa...takılıyorsan... bekle orada ve kuvvetlice ıkın....ıkındıkçaaa çok rahat kendi kendine bile ilerler parmak...bu bence işine yarayacakk. sonra diğer bir şeyde şu...derin nefes alacaksın nefesini verirken iticeksin parmağını... bunları dene bakalım... sonra rapor bekliyorum:54: bu taktikleri doğru yaparsan çok ilerlersin... 1 boğum bile olsa çok iyi olur

Son düzenleme:
tabiki doğru canım....ben sok yazmışım ya neden öyle yazmışım dedim sadee...diğerleri doğru. parmak aşağı gibi olacak...sana doğru değil... bu arada parmağın gitmiyorsa...takılıyorsan... bekle orada ve kuvvetlice ıkın....ıkındıkçaaa çok rahat kendi kendine bile ilerler parmak...bu bence işine yarayacakk. sonra diğer bir şeyde şu...derin nefes alacaksın nefesini verirken iticeksin parmağını... bunları dene bakalım... sonra rapor bekliyorum:54: bu taktikleri doğru yaparsan çok ilerlersin... 1 boğum bile olsa çok iyi olur
tamam cnm denıcem malum su ögle vakti gecsın anlatmıstımya sana öğle durumlarını:16:

neden oyle dıosun burda 16 seneden sonra yenen arkadaslar var canım oyle deme eveet dınlıorum......

canım malesef benimde 11 yıl oldu.

ben yapıorum herkes yapıo sen nıe yapamıon canım böyle karamsar olma bu sadece kendımıze zarar ınan baskasına deıl sende yaparsın sen

evet aynen öyle kendimize zarar...egzersiz yapıyorum canım.

mesajımı aldınmı

aldım canım.hakkında hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş.egzersiz yapıyorum cnm.

ne varki öğle durumunda bende öğreneyim...

:16: canım yaaa bse yok ben öğlene kadar yemklerımı yapıorum ögle yemegıne esım gelıo benım bde kayınpederde ögle yemegnı es gecmez hıc yanı vaktım ancak ögleden sonra oluyo:16: ahhhhh canım 11 yıl evet bak tarcınakıdenın yazdıklarını sende takıp et seb hangı asamadasın..

arkadaşlar herkese günaydınlar..
ben bu site sayesinde yendim vajiyi..çok zor günlerm oldu..ama yendim eş parmagıyla yendm hemde..ama dha yeni yeni rahat olmaya başladı..tek sorunum zevk alamıyorum eşim zevk alman için herşei yapıo ama mlsf. sorum oluck yenen arkadaşlara bnm gbi olan var mı??? şimdden tşkler..:44:

merhaba arkadaşım öncelikle bu dertten kurtulduğun için tebrik ederim... ALLAH ım başka dert yaşatmasın size... ben daha kurtulamadığım için bilemiyorum ama arkadaşların çoğu aynı şeyi söylüyordu biraz alışma süreci oluyormuş... süresi kişiden kişiye değişir tatlım... ama bir zaman sonra sanki hiç vajili olmamış gibi hem çok normal ilişki yaşanabiliyormuş hemde zevk alınabiliyormuş... birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu...

arkadaşlar biraz gecikmeli olarak günaydınlar diliyorum hepinize... günümüz mutluluk neşe sevinç dolsun inşaallah... yine benim net te sorun vardı giremedim bir türlü ALLAH ımın izniyle inşaallah bundan sonra girerim diye umuyorum...benim şu listeyi ben yokken yapan arkadaşlar varmı bilmiyorum eski sayfalara bakamadım... şimdi kızlar eminim listemiz kabarmıştır... bana yardım edermisiniz hemen güncelleyeyim listeyi... yenenlerin isimleri aklında olanlar bana söyleyebilirmi?

Tarcinakide tatlım yeni gördüm hayırlı uğurlu olssun bebeğiniz... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... hayırlı sağlıklı ve mutlu bir ömrü olur inşaallah...
darısı başımıza :52:

canım kucağınada alırsın inş. darısı bizlere..benim için hayal gibi ama :43:

hayıııııır hayal deıl bızımde olucak oğlusumuz kızımız ben bunun hayalıyle nefes alıyorum cnm ona dunyanın en güzel elbiselerini giydirip elinden tutup gezdırmenın babasının omzuna vermenın babasıyla aramıza alıp uyumanın mutluluk taşan resimler çektirmenın hatta aş ermenin bi ton sey sayabılırım senınde olucak benımde ve herkesın rabbım duyuyo bızı ama zamanı var ben buna ınanıorum inşallah amiiiiiiiiiiiim...

sen naptın cnm okumustum sanırım septalı hymen dın dımı cnm operasyon ne zaman

evet canım malesef :( reglim başlayacak 1-2 güne bittikten sonra operasyon yani 2 haftaya bitmiş olcak inş. ama doktor muayenede kastın kendini dedi birde vaji olmuş olabilirim yani bu yüzden :5: canım çok sıkılıyor ya bebek soruyor herkes bende cok istiyorum cok bunaldım çok :(

kızlar gebelik testi yaptırdım değerim negatif ama negatiften yüksek garip bir durum olunca doktorum dinlen...vs bir sürü şey yazdı. dün başka bir doktorda düşüyordur demişti kafam karıştı Allah büyük belki değerleri yükselir teyzeleri anladığım kadarı ile şu an için gitmeyle kalma arasında bebeğim. dua edin kızlar adet ağrılarımda başladı ama git git diyorum gitmiyor:43:

kızlar gebelik testi yaptırdım değerim negatif ama negatiften yüksek garip bir durum olunca doktorum dinlen...vs bir sürü şey yazdı. dün başka bir doktorda düşüyordur demişti kafam karıştı Allah büyük belki değerleri yükselir teyzeleri anladığım kadarı ile şu an için gitmeyle kalma arasında bebeğim. dua edin kızlar adet ağrılarımda başladı ama git git diyorum gitmiyor:43:

hamile miydin canım sen ? durum nedir bilmiyorum ama allah hakkında her şeyin hayırlısını versin

Back
X