Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inş. varsa bebeğin sımsıkı tutunur sana...

inşaallah canımmmmm

işte bende ondan şüphelendim normal adet tarihimden 10 gün önce adet ağrılarım başladı benim

ah bu ağrılar şüpheler.. benmde regl günüm 2-3 gün sonra ama 10 gün önceden göğüslerim ve belim ağrıyordu 3-4 gün sürdü ama şu an bişi yok :( hemen aklıma acaba mı geldi ama nerde...zaten ameliyat olucam 2 haftaya olsa bi dert olmasa bidert aman yaa :43::43:

kuzum sana şu kadarını söliyim vajiyi tam yenmeden bebiş çoookkk zor neden dersen tamamı içimdeyken bile yarısı dışına akıyor sp...min. bu arada ameliyatına çok takılma tatlım onun ameliyatı kolay oluyormuş bana da miyom ameliyatı dedi olmadım belkide olmam benimki sezeryan gibi olacak birde :((

çok teşekkürler:54: en kısa zamanda olur canım inş... sana da geçmiş olsun... umarım hemen kurtulursun ameliyattan da vajinusmustan da

canım ben yener yenmez zaten korunmayı bıraktım...ilk ay olmadı.. 2. ay oldu ozaman hamile kaldım....hemen olmayadabiliyor kızlar.aklınızda bulunsun. ben hemen oluyor diye biliyordum.aylarca bekleyenler var

maşallh ne güzel iyi ki hemen olmuş sizin sanırım bu vajiden kurtulunca kafalar rahatlıyor ve düşünmeynce bebek olablyor stressiz olmak gerekiyormus gebe kalablmek için. belki ben acele ediyorum ama eşimi mutlu edemiyorum bi kadın olarak bari ona bir bebek vereym dedm ama sağlıklı bi ililşki olmadıgından s..mler geri çıktı hep :( en iyisi önce vajiden kurtulup kafayı fferah tutmk sanırım.

inşaallah canımmmmm

kuzum sana şu kadarını söliyim vajiyi tam yenmeden bebiş çoookkk zor neden dersen tamamı içimdeyken bile yarısı dışına akıyor sp...min. bu arada ameliyatına çok takılma tatlım onun ameliyatı kolay oluyormuş bana da miyom ameliyatı dedi olmadım belkide olmam benimki sezeryan gibi olacak birde :((

haklısın canm ama bi umut işte :( bir şeyi çok istemeyeceksin ben bunu anladım.

maşallh ne güzel iyi ki hemen olmuş sizin sanırım bu vajiden kurtulunca kafalar rahatlıyor ve düşünmeynce bebek olablyor stressiz olmak gerekiyormus gebe kalablmek için. belki ben acele ediyorum ama eşimi mutlu edemiyorum bi kadın olarak bari ona bir bebek vereym dedm ama sağlıklı bi ililşki olmadıgından s..mler geri çıktı hep :( en iyisi önce vajiden kurtulup kafayı fferah tutmk sanırım.

senin yaşın kaç ki? eğer yaşın geçmiyorsa tamamen yen tabiki o sağlıklı olanı...yalnız sana şunu söyliyim....pe..is tam olarak girmiş olsa bile o s..rmler dışarı çıkar.çünkü içeride birikeceği bir yer yok...sadece ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını tavana dikip yatman etkili olabilir...ya ben şu stres olayında daçok etkili olduğunu düşünmüyorum.Allah nasip ederse oluyor.gayet stresli bir zamanımda oldu benim çok şükür

senin yaşın kaç ki? eğer yaşın geçmiyorsa tamamen yen tabiki o sağlıklı olanı...yalnız sana şunu söyliyim....pe..is tam olarak girmiş olsa bile o s..rmler dışarı çıkar.çünkü içeride birikeceği bir yer yok...sadece ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını tavana dikip yatman etkili olabilir...ya ben şu stres olayında daçok etkili olduğunu düşünmüyorum.Allah nasip ederse oluyor.gayet stresli bir zamanımda oldu benim çok şükür

25 olacağım diğer ay yaşım erken daha biliyorum ama benm derdim farklı :( eltim olacak adi laf etmiş yok işte 8 aydır korunmuyor bebeği olmuyo ona rağmen diye çok sinirim bozuldu hem eşim çocukları çok seviyor. doğru söylüyorsunz allah ne zaman ksımet ederse o zaman olur tabi ki.

saol canım.ben 8 aylık evliyim vajinismus teşhisi koydum kndi kendime doktora gitmedm hiç burdaki kızlar sayesnde egzersize başlamaya karar verdm o gün farkettim bi gariplik oldugunu gecen hata doktora gittiğim vajina yapım yüzünden birlikte olamamışız meğer septalı hymen diye bişi varmış bölmeli yani benm vajim :( onuoperasyonladüzeltecekler. denemelerdeki kasılmam sonucunda vajinismus da olmusum yanidoktor kastın muayenede dedi :(keşke sadece vajinismus olaydı egzersizlere cok güveniyordm :(

peki illaki amaliyatmı gerekliymiş.başka bi dr da görünseydin..

25 olacağım diğer ay yaşım erken daha biliyorum ama benm derdim farklı :( eltim olacak adi laf etmiş yok işte 8 aydır korunmuyor bebeği olmuyo ona rağmen diye çok sinirim bozuldu hem eşim çocukları çok seviyor. doğru söylüyorsunz allah ne zaman ksımet ederse o zaman olur tabi ki.

ahh kıyamam ya:29: üzülme boşuna.hepimizin başında... benimle de uğraşanlar oldu.. bu noktada yapacağın tek şey...onlara çocuk istemediğini söylemek...mesela istiyordum ama borca girdik vazgeçtim taaa ozamanlar de.. ya da bunun gibi bişeyler uydur ki düşüncesiz beyinler bir müddet sussun bir zahmet.yaşın küçük gerçekten dert etme...olucaktır herşey kısmet

peki illaki amaliyatmı gerekliymiş.başka bi dr da görünseydin..

araştırdım aynı gün 2 doktora göründüm cnm ilkine inanmayıp ikiside aynı şeyi söyledi ilişkiye girmen imkansız değil ama çok zor dediler ayrıca ikiside biz yapamayız bunu yeni evlisin deyip profesör adı verdiler univ.de çalısıyorlarmış. ikiside anlaşmış olamazlar diye düşünüp tmm dedim :) 10 dk sürüyormuş operasyon en fazla ama işte yine de korkuyorum genel anesteziyle olcakmış falan filan :S kadınların
%1 inde olan bir zar türüymüş hep beni bulur zaten..

araştırdım aynı gün 2 doktora göründüm cnm ilkine inanmayıp ikiside aynı şeyi söyledi ilişkiye girmen imkansız değil ama çok zor dediler ayrıca ikiside biz yapamayız bunu yeni evlisin deyip profesör adı verdiler univ.de çalısıyorlarmış. ikiside anlaşmış olamazlar diye düşünüp tmm dedim :) 10 dk sürüyormuş operasyon en fazla ama işte yine de korkuyorum genel anesteziyle olcakmış falan filan :S kadınların
%1 inde olan bir zar türüymüş hep beni bulur zaten..

için rahatladıysa ol tabi canım.işte 10 dk sürecekmiş korcak bişey yok canım.bide anestezi altında anlamıcaksın bile...
geçmiş olsun,rabbim şifanı versin.tüm sıkıntılarından kurtulursun inş.

merhaba arkadaşım öncelikle bu dertten kurtulduğun için tebrik ederim... ALLAH ım başka dert yaşatmasın size... ben daha kurtulamadığım için bilemiyorum ama arkadaşların çoğu aynı şeyi söylüyordu biraz alışma süreci oluyormuş... süresi kişiden kişiye değişir tatlım... ama bir zaman sonra sanki hiç vajili olmamış gibi hem çok normal ilişki yaşanabiliyormuş hemde zevk alınabiliyormuş... birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu...

ilgilndgn için tşkkrler cnnm. yenen arkadşlrdn msj bekliorum ynede

arkadaşlar herkese günaydınlar..
ben bu site sayesinde yendim vajiyi..çok zor günlerm oldu..ama yendim eş parmagıyla yendm hemde..ama dha yeni yeni rahat olmaya başladı..tek sorunum zevk alamıyorum eşim zevk alman için herşei yapıo ama mlsf. sorum oluck yenen arkadaşlara bnm gbi olan var mı??? şimdden tşkler..:44:

bende eş parmağıyla yenmiştim canım..evet bende aynıyım malesef... aslında çoğu kadının sorunu ki bu.vajinal orgazm zamanla olan bir şey galiba... daha çok sürtünerek zevk alıyor kadınlar.kritoral orgazm yani... sende de böyledr büyük ihtimalle..ayrıca uzmanlar sek...sin de spor gibi olduğunu söylüyor.yaptıkça vücut alışıp öğreniyormuş

insallah masallah ama yok işte yapamıyorum yapamıcam yapamıcam ben bu işi olmuyo ileri gdemiyorum zaten bi bogumda giriomiki bılmıom sadece kayboluyo ama tarcınakıde cok ugrasıon benle ama ben yapamıorum özür dilerim :14::14:

Back
X