Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım 2 Parmak Yaptıktan sonra tabi iyice 2 parmağa alışacaksın. Ondan sonra 3 parmağa geçicez..:10::10:

Bunlar İşaret parmağı,Orta Parmak Ve yüzük parmak yanyana sokacaksın. 3 Parmağıda rahatlıkla aldıktan sonra Penis denemesine Rahatlıkla Geçebilirsin canım.. Bende Sadece Parmak egzersizi yaparak yenmiştimm :34::34::52::52::52::52:

saol canm detayları aksam analtrm esım hastaneye kaldrlms ya sımdı aradılar serum takmslar hasatyms bn gttm

canlarım bugün buraya kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ne oldu biliyo musunuz diye gircektim ama karamsarın haberini alınca kendimi unuttum :) önce onun mutluluğuna ortak olmak istedim.

arkadaşlarım, takip edenler bilir ben 23 aralıkta yenmiştim ama hiç bişey anlamamıştım eşim oldu dedi ikinci gün de uzun uğraşlar sonucu yine olmuştu ama ben bi türlü kendime kabul ettirememiştim. ecrincim bilir :) sizler hepiniz sağolun halaylarımı çekmiştiniz ama ben kendi halayımı çekemedim şöyle rahat rahat çünkü bunu benim de hissetmem gerekiyodu. bu yüzden başarı hikayemi de yazmamıştım bugüne kadar (bu arada bu hikayeleri önemsiyorum çünkü görebilene yol gösterici olabiliyo. ben ilk yendiğimde bana zfrynkp nin kendi başarı hikayesindeki yön tarifi, penisi ilerletme tarifi çok yardımcı oldu)
ama bugün artık diyebilirim ki bu iş benim için de bitti. çünkü bu sabah tekrar birlikte olduk ve sıkı durun kocam gitgel :1: bile yaptı. Allah ım inanamadım. hem de kocam üstteydi ki ben hep üst pozisyonda aldım aparatları. Allah ım ağlamak gülmek mutluluk sevinç huzur rahatlık ... daha sayamadığım duyguların hepsini aynı anda yaşadım. bi de öncesinde alamamıştım biliyo musunuz! çok üzüldüm ağladım yine eşim kıyamadı canım benim Allah ondan sonsuz kere razı olsun, hadi bi daha deneyelim dedi ve bu kez o üstteydi ve inanamadım gitgel yaptı. o da inanamadı canım benim. kızlar gerçekten kendime ve eşime bunca yıl haksızlık etmişim bu siteyi bulduğun güne, sizleri bulduğum güne şükürler olsun:) hepinizi çoooooooook seviyorum. BEN ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HALAYIMI ÇEKMEK İSTİYORUM İZNİNİZLE. Bİ KEZ DAHA KATILIRSANIZ MUTLU OLURUM :) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

katılmazmıyız canım seve seve :) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Hopefor'umuz Halay İstemiş Çekmezmiyizz Hiççç:46::46::46::46:

Ohh Ohh Ohh yandann yandann:21::21::21::21:

Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeee:62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::71::71::71::71::71::71::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canııım çok teşekkür ederim 23 aralıkta hafif şiddetle yaşadığım mutluluğu şimdi maximum yaşıyorum :) :62: :62: :62:

arkadaşlar yeni üye oldum.bu illeti yenenleri duyunca umutlandım.Allah rızası için yardım edin.ne yapıcam.nereye yazıcamda sizden yardım alıcam.siteyi kullanmasını da hiç bilmiyorum.lütven yardım edin

arkadaşlar yeni üye oldum.bu illeti yenenleri duyunca umutlandım.Allah rızası için yardım edin.ne yapıcam.nereye yazıcamda sizden yardım alıcam.siteyi kullanmasını da hiç bilmiyorum.lütven yardım edin

hoşgeldin canım aramıza.öncelikle burayı bulduğun için çok şanslısın bu hastalığı yenmek için önemli bir adım attın.ne durumdasın takip ettinmi daha önce sayfayı?egzersiz hiç denedinmi

canım hoşgeldin. merak etme bitecek, kurtulacaksın, bi yere bişey yazmana gerek yok tatlım, bu mesajı gönderdiğin gibi durumunu ne yaptığını yazacaksın. inan bana herkes sana yardımcı olmaya çalışacak. umudunu hiç bırakma, önce ne durumdasın bi anlat ben ve herkes için aydınlatıcı olur. senin içinde yendiğin günün ilk adımı olur canım inşaallah :)

Merhaba canım..:16:

Öncelikle Doktora gidip fiziksel muayene oldunmu ?? Fiziksel Bir sorun olup olmadığını Bilmemiz lazım çünkü.

Gittiysen Doktor ne dedi ??

aycaaaa orda mısıııın :) canım eğer yazamadıysan. şöyle yap, sayfanın en altında konuya cevap ver yazısı var onun üstüne tıkla açılan sayfaya anlatacaklarını yaz sonra sayfanın aşağısında cevapla yazısı var onun üstüne tıkla sonra gelir yazıların.

canım hoşgeldin. merak etme bitecek, kurtulacaksın, bi yere bişey yazmana gerek yok tatlım, bu mesajı gönderdiğin gibi durumunu ne yaptığını yazacaksın. inan bana herkes sana yardımcı olmaya çalışacak. umudunu hiç bırakma, önce ne durumdasın bi anlat ben ve herkes için aydınlatıcı olur. senin içinde yendiğin günün ilk adımı olur canım inşaallah :)

hemen anlatıyım.12 yıllık evliyim.hiç bir gelişme olmamıştı ki taki 3 gün öncesine kadar.Alkolün etkisiyle p.si iki sefer kabul ettim farketmeden ve canım acıyınca hemen kalktım.kan geldi mutluluktan ağladım.dr gittim vajinamda ve kızlık zarımda zedelenme olmuş.dr barış imzalamışsınız dedi.Fakat ondan sonra ki denemelerde hiç yapamadım =( DR mu aradım eşim tedaviye gelmek istemiyor fakat bana da çok anlayışlı yaklaşıyor.O gelmeden halletmek mümkün değil dedi.Şimdi çok çaresizim ne yapıcağımı bilmiyorum.

hemen anlatıyım.12 yıllık evliyim.hiç bir gelişme olmamıştı ki taki 3 gün öncesine kadar.Alkolün etkisiyle p.si iki sefer kabul ettim farketmeden ve canım acıyınca hemen kalktım.kan geldi mutluluktan ağladım.dr gittim vajinamda ve kızlık zarımda zedelenme olmuş.dr barış imzalamışsınız dedi.Fakat ondan sonra ki denemelerde hiç yapamadım =( DR mu aradım eşim tedaviye gelmek istemiyor fakat bana da çok anlayışlı yaklaşıyor.O gelmeden halletmek mümkün değil dedi.Şimdi çok çaresizim ne yapıcağımı bilmiyorum.

:) canım tebrikleeer öncelikle bu çok iyi bi gelişme, bu arada alkol kimsede bu etkiyi göstermemişti çok şanslısın :) anladığım kadarıyla tedavi görüyosun. burda çoğumuz ben dahil dr tedavisi olmadan yendik, ama eş desteği herşeyin başında geliyor, şimdi istersen ve eşini ikna edebilirsen dr tedavisine devam edebilirsin ya da kararın burda yenmekse ki sen kısmen de olsa bunu başarmışsın bana göre canının acıması ise kendini kasmandan kaynaklanıyo... ya da burda bizim yendiğimiz şekilde yenmeye çalışacaksın. önce buna karar ver istersen tatlım, burda herkes senin yanında olcaktır. bu arada sen penis alabildiğine göre önemli olan senin o korkuyu yenmen bunda da dediğim gibi sana yardımcı olmaya çalışırız camın

:) canım tebrikleeer öncelikle bu çok iyi bi gelişme, bu arada alkol kimsede bu etkiyi göstermemişti çok şanslısın :) anladığım kadarıyla tedavi görüyosun. burda çoğumuz ben dahil dr tedavisi olmadan yendik, ama eş desteği herşeyin başında geliyor, şimdi istersen ve eşini ikna edebilirsen dr tedavisine devam edebilirsin ya da kararın burda yenmekse ki sen kısmen de olsa bunu başarmışsın bana göre canının acıması ise kendini kasmandan kaynaklanıyo... ya da burda bizim yendiğimiz şekilde yenmeye çalışacaksın. önce buna karar ver istersen tatlım, burda herkes senin yanında olcaktır. bu arada sen penis alabildiğine göre önemli olan senin o korkuyu yenmen bunda da dediğim gibi sana yardımcı olmaya çalışırız camın

HAYIR TEDAVİ OLMUYORUM.eşim istemiyor.ama dediğim gibi üzerime düşen birşey varsa yaparım ama dr gelmem diyor.İnan bende çok şaşkınım alkol çok denedim hiç yapamamıştım.Ben sizin yardımlarınızla iyileşmek istiyorum.bunda karrlıyım.Lütven yapmam gerekenleri bana anlatın sizin gibi olmak istiyorum.Çok kötüyüm.psikolojim çok bozuk.

aycaaaa orda mısıııın :) canım eğer yazamadıysan. şöyle yap, sayfanın en altında konuya cevap ver yazısı var onun üstüne tıkla açılan sayfaya anlatacaklarını yaz sonra sayfanın aşağısında cevapla yazısı var onun üstüne tıkla sonra gelir yazıların.

canım ya ne iyisin sen öyle ne güzel de anlatmış çok hoşuma gitti :)

Back
X