Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sırf gelin oldum demeni görmek için yarım saattir okuyorum geri kalmışım ben biraz:) canımmmm harikasın seni çok çok çok tebrik ederim o kadar sevindimkii senin adınaaaaa:16::16::16::16::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64: HOPEFER BU HALAYLARDA SANA OH OHHH YANDAN YANDANNN:64::64::64::64::64:

sırf gelin oldum demeni görmek için yarım saattir okuyorum geri kalmışım ben biraz:) canımmmm harikasın seni çok çok çok tebrik ederim o kadar sevindimkii senin adınaaaaa:16::16::16::16::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64: HOPEFER BU HALAYLARDA SANA OH OHHH YANDAN YANDANNN:64::64::64::64::64:

hadi canım seninle best'i bekliyoruz sizde gelin olunda size de çekelim halaylar

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZ :46::46::46::119::119::119:

çekirdeKK
pap
karamsarrr

Kızlar forumun en karamsarı karamsarrr bile yendiyse kimse kendine yenemeyecek gözüyle bakmasın :1::1::1:

Halaylar 3 gelinimize :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]18 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]21 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.pelinata_[/td]
[td]23 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.deryauner[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.mufim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.hopefor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.gurbetnazli26[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.elab[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.çekirdeKK[/td]
[td]24 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.pap[/td]
[td]25 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.karamsarrr[/td]
[td]26 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]10.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]11.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben reglden hemen sonraki gün yendim burdan duymuştum daha geniş oluyomuş o yüzden regl olursanız yada olanınız varsa bitince hemen deneyin kaçırmayın o günü :9:

ikinci deneme için apartı aldım.15 dk sonra deneyelim dedim apartı çıkardım önce wc de gibi durdum olmadı diz çöktüm olmadı bende dizlerimin altına yastık koydum.ve başladım.yarısına gelince eşime dedim şimdi yönü bulmam lazım.unutmuştum önemi eğilmem lazım gerimi gitmem lazım.öyle oynarken yavaş yavaş giriyodu en son aklıma nette baktığım resimler geldi.kadın üstteyken eşinin üzerine yatıyodu.bende eşimin üzerine doğru yatarken oluverdi:)))))))
kızlar hiiiiiiiiiiiiiiiiiç acımadı bakın ben söylüyorum.sadece dış tarafında afedersiniz soktuğumuz yerin biraz üst tarafında hafif bi yanma oldu okadar.
eşimin sevincini görmeliydiniz beraber ağladık inanamadık olduğuna.eşim sonradan söyledi beni ii tanıyo:))ben yarısını alana kadar yapacağına inanmıyodum dedi çünkü çok oldu öyle:)))
kızlar isteyin azmedin yapın inanın acı yok gerçekten o huzurla uyumak anlatılmaz yaşanır sizde yaşayın sizde hakediyosunuz.
burdan bana destek olan herkese teşekkür ediyorum isim isim yazmak istiyorum ama unuttuğum biri olur ve kırılır diye yazmıyorum.hepinizi çok seviyorum iiki varsınız.ALLAH HERKESE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN

kızzz sana nasıl sevindim nasıl sevindim ben anlatamamm hep sen aklımdaydın ya dedim bu kız bu karamsarlıkla yenerse herkez yener ve başardın öyle ışık oldunki bana anlatamam ve bak anlattığın hikayen bana birşey öğretti eşinin üstünde bacaklarını naltına yastık koyman çünkü bedne öyle denediğimde bacakboyu yetmiyordu wc gibide olmuyordu ama bu dediğin süpermiş:16: bayıldım tez zamanda bende denicem inşallah ben sendne oldu moldu acıdı şöyle oldu aman öldüm bittim gibi şeyler bekliyodum :1: e sende buakdar rahatlıkla bahsediyorsun püüü bizlereeeee çokkk çok çok tebrikediyorum seni kısa zamanda bebişinde olur inşallah öpüyorum canım..:21:

HAYIR TEDAVİ OLMUYORUM.eşim istemiyor.ama dediğim gibi üzerime düşen birşey varsa yaparım ama dr gelmem diyor.İnan bende çok şaşkınım alkol çok denedim hiç yapamamıştım.Ben sizin yardımlarınızla iyileşmek istiyorum.bunda karrlıyım.Lütven yapmam gerekenleri bana anlatın sizin gibi olmak istiyorum.Çok kötüyüm.psikolojim çok bozuk.

anlaştık o zaman, ben dilim döndüğünce sana anlatmaya çalışırım. eminim ki diğer kızlar da destek verecektir:) madem dr zedelenme var dedi bi kaç gün rahat bırak derim ben ki biraz toparlansın vajinan. o süre geçtikten sonra istersen parmakla istersen de aparatlarla egzersize başlarsın. hangisinde rahat hissedersen kendini onla başlarsın. ben ilk orta parmak almıştım 2 parmaktan sonra aparata geçmiştim. ama parmakla başlıcaksan en başından başlayalım ki sağlam olsun dimi :) ilk serçe parmakla daha sonra yavaş yavaş diğer parmaklarla devam edersin canım. en son ilişkiye ne zaman girdiniz? zedelenmiş dedin ya onun için soruyorum. ya da dr bekleyin bi kaç gün yapmayın dedi mi? eğer bekleme süren geçtiyse hemen şimdi başlayabilirsin egzersize biz de ayrıntılarıyla anlatırız. bir de tavsiyem topic in başındaki yazıyı oku canım orda egzersizler ayrıntısıyla anlatılıyor

ben biraz umutsuzlandım ama genede yılbaşında bi umut var:1::1: olmassada üzülmicem sonuçta eninde sonunda olcak:33:

canım niye umutsuzlandın sen şimdi ya sen egzersizde ilerlemiştin yanlış hatırlamıyosam hemde galiba şuan reglisin bence reglden hemen sonra dene olcak bak ben çok egzersizde yapmadım ama oldu evet canım eninde sonunda olcak ama erteleme eşine yılbaşı hediyesi ver :9:

hopeforum halay ister de ben çekmez miyim hiççççççççççççççççççççççççç :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tlililililililililili :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:118::118::118::118::118::118:

ben biraz umutsuzlandım ama genede yılbaşında bi umut var:1::1: olmassada üzülmicem sonuçta eninde sonunda olcak:33:

ahh yasemin ahhh
sen çok tembellik yaptın kızıyorum sana sonra regl olucam dedin kaç gün olamadın karnım ağrıyo dedin egzersizde yapmadın hep snei takip ediyordum yaniii dikkatli ol :20::20::20::20::20:
şimdide reglsin sanırım inş. yılbaşına kadar biterde yeni yıl gelini olursun sende ama sakın reglden sonra tembellik yapma bak kaç kişi yendiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
tamam mı şekerim :16::16::16::16::16:

canım ya ne iyisin sen öyle ne güzel de anlatmış çok hoşuma gitti :)

:) canım teşekkür ederim :17: napıyım ben çektim başkası çekmesin herkes kurtulsun istiyorum. elimden ne gelirse yapmak istiyorum, ilk zamanlar cevap gelince deli olurdum sevinçten. bunun çaresizliği çok başka Allah ım herkesi kurtarsın

canlarım bugün buraya kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ne oldu biliyo musunuz diye gircektim ama karamsarın haberini alınca kendimi unuttum :) önce onun mutluluğuna ortak olmak istedim.

arkadaşlarım, takip edenler bilir ben 23 aralıkta yenmiştim ama hiç bişey anlamamıştım eşim oldu dedi ikinci gün de uzun uğraşlar sonucu yine olmuştu ama ben bi türlü kendime kabul ettirememiştim. ecrincim bilir :) sizler hepiniz sağolun halaylarımı çekmiştiniz ama ben kendi halayımı çekemedim şöyle rahat rahat çünkü bunu benim de hissetmem gerekiyodu. bu yüzden başarı hikayemi de yazmamıştım bugüne kadar (bu arada bu hikayeleri önemsiyorum çünkü görebilene yol gösterici olabiliyo. ben ilk yendiğimde bana zfrynkp nin kendi başarı hikayesindeki yön tarifi, penisi ilerletme tarifi çok yardımcı oldu)
ama bugün artık diyebilirim ki bu iş benim için de bitti. çünkü bu sabah tekrar birlikte olduk ve sıkı durun kocam gitgel :1: bile yaptı. Allah ım inanamadım. hem de kocam üstteydi ki ben hep üst pozisyonda aldım aparatları. Allah ım ağlamak gülmek mutluluk sevinç huzur rahatlık ... daha sayamadığım duyguların hepsini aynı anda yaşadım. bi de öncesinde alamamıştım biliyo musunuz! çok üzüldüm ağladım yine eşim kıyamadı canım benim Allah ondan sonsuz kere razı olsun, hadi bi daha deneyelim dedi ve bu kez o üstteydi ve inanamadım gitgel yaptı. o da inanamadı canım benim. kızlar gerçekten kendime ve eşime bunca yıl haksızlık etmişim bu siteyi bulduğun güne, sizleri bulduğum güne şükürler olsun:) hepinizi çoooooooook seviyorum. BEN ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HALAYIMI ÇEKMEK İSTİYORUM İZNİNİZLE. Bİ KEZ DAHA KATILIRSANIZ MUTLU OLURUM :) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

katılmazmıyız yaa tebrikelr canımm çok doğru söylemişsin bu başarı hikayaleri bizlere çok iyi geliyor canım Allah herkezden razı olsun gerçekten bu site bize çokkkk iyi geliyorrrrrr hadi bakalım süper halaylara devaammm hem senin için hem karamsarr hanım için :1::64::64::64::64::64::64::64::64::64::71::71::71::71::71::65::65::65::65::124::124::124::124::124::124::124:

anlaştık o zaman, ben dilim döndüğünce sana anlatmaya çalışırım. eminim ki diğer kızlar da destek verecektir:) madem dr zedelenme var dedi bi kaç gün rahat bırak derim ben ki biraz toparlansın vajinan. o süre geçtikten sonra istersen parmakla istersen de aparatlarla egzersize başlarsın. hangisinde rahat hissedersen kendini onla başlarsın. ben ilk orta parmak almıştım 2 parmaktan sonra aparata geçmiştim. ama parmakla başlıcaksan en başından başlayalım ki sağlam olsun dimi :) ilk serçe parmakla daha sonra yavaş yavaş diğer parmaklarla devam edersin canım. en son ilişkiye ne zaman girdiniz? zedelenmiş dedin ya onun için soruyorum. ya da dr bekleyin bi kaç gün yapmayın dedi mi? eğer bekleme süren geçtiyse hemen şimdi başlayabilirsin egzersize biz de ayrıntılarıyla anlatırız. bir de tavsiyem topic in başındaki yazıyı oku canım orda egzersizler ayrıntısıyla anlatılıyor

nergis allah senden bin defa razı olsun.Çok tecrübesiz ve şaşkınım.Senin samimiyetine dayanarak ve daha fazla senide yazmakla zorlamamk için telefonda görüşmemiz mümkün mü.ben özelden sana mesaj gönderemiyorum yeni üye olduğum için.Tabi ki diğer arkadaşlarında yardımı bana çok iyi gelecektir ama öncelikle nasıl yola çıkıcağımın detaylarını senin tatlı dilinle ilerlemek isterim.lütven yardım et =)

canım niye umutsuzlandın sen şimdi ya sen egzersizde ilerlemiştin yanlış hatırlamıyosam hemde galiba şuan reglisin bence reglden hemen sonra dene olcak bak ben çok egzersizde yapmadım ama oldu evet canım eninde sonunda olcak ama erteleme eşine yılbaşı hediyesi ver :9:

evet canım reglim şu an 2 gün sonra bitcek:1::1: merak etme bi bitsin başlıcam hemen:) ben en son eşimin iki parmağıyla mumu bikaç cm kalınlaştırarak almıştım:1: o yüzden rahatımda yılbaşında yapamassam diye umutsuzlandım. eşim de çok heveslendi bekliyoruz yanii o günü dört gözle:52::52:

Kızlar bugün de aranızda olamayacağım malesef ütü masamı ablama vermiştim ütüler birikti, dün ütü masası aldık eşim bilgisayara takılma ütüleri yap dedi, katlancak çamaşılar da var, bulaşıklar da duruyor, anlayacağınız çok işim var. Yarın da ablamın sevgilisiyle yüzük alışverişine çıkcam, akşam da izmire gitcez, izmire gidersek de yeni yıla kadar yazamayabilirim şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım. Tabii kaçak göçek girerim belki ama giremezsem hepinizi bol bol öpüyorum, mutlaka misafir olarak takip ederim :34:

ahh yasemin ahhh
sen çok tembellik yaptın kızıyorum sana sonra regl olucam dedin kaç gün olamadın karnım ağrıyo dedin egzersizde yapmadın hep snei takip ediyordum yaniii dikkatli ol :20::20::20::20::20:
şimdide reglsin sanırım inş. yılbaşına kadar biterde yeni yıl gelini olursun sende ama sakın reglden sonra tembellik yapma bak kaç kişi yendiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
tamam mı şekerim :16::16::16::16::16:

çok hoşuma gitti bana kızman:1::1: canım pek tembellik değildi geç oldum biraz şaşırdım o yüzden tam bugün olcam dedim olmamıştım öyle öyle geçti dört gün neyssee demek beni takip ediyosun kesin yapmam lazım artık:18::18::18::18::18::18::18::18:

büyük avmlerden veya büyük marketlerden rahatlıkla alabilirsin diye düşünüyorum :17::17::17::17::17:
hijyen açısından önemli çünkü :20::20::20:

havlu peçeteden rulo yapr gibi yapacaksın aparatı mum şeklinde işte :34::34::34:

canım biz zaten çocuk düşünmüyoruz denemerde prezr çok lazım e bu zamanda prezervatif de durmadan almak çok zor pahalı ben dr eldivenini iyice yıkayıp öyle kullanıyorum mecburen tmm çok güzel demişsin şartladım kendimi demişsinde ama herkez öyle olmuyor işte ben bayadır deniyorum eş denemerinde bile sırf bitmesin diye dikakt ediyoruz pahalı çünkü baya asgari ücret alan biri için inanılmaz pahalı hemde :( inş. sorun olmaz bence iyice yıkadıkdan sonra dr eldivenide gayet mantıklı diye düşünüyorum tabiki hijyenn çokkkkkk önemli haklısın dikkat etmek lazım :)

evet canım reglim şu an 2 gün sonra bitcek:1::1: merak etme bi bitsin başlıcam hemen:) ben en son eşimin iki parmağıyla mumu bikaç cm kalınlaştırarak almıştım:1: o yüzden rahatımda yılbaşında yapamassam diye umutsuzlandım. eşim de çok heveslendi bekliyoruz yanii o günü dört gözle:52::52:

yaparsın canım yeter ki kafana koy ben eşimin iki parmağını aldım yaptığım gece ondan önceleride çok bişey yapmamıştım okumuşsundur belki yani sen hayli hayli yaparsın hele ki reglden sonraki günü hiçç kaçırma derim olacak inş sende yılbaşında gelin olursun inşş

Back
X