- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.481
hadi bakalım canım inş. olacak daha fazlasıda olacak yeterki sabırlı ol istekli ol başarıcaksın sen bunu![]()
canım yarın halay çekiyoruz değilmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım canım inş. olacak daha fazlasıda olacak yeterki sabırlı ol istekli ol başarıcaksın sen bunu![]()
canım yarın halay çekiyoruz değilmi![]()
inşallah canımmm yaa özledim seni nerdesin sen bugün hıı uyumuyonmu dersmi çalışıyon aferin![]()
canım bende özledim ya akşam misafirliğe gitmiştik.şimdide ders çalışmaya çalışıyodumsen ne yapıyosun.hadi ben ders çalışıyorumda yatmıyorum sen nie yatmıyon:44:ah sınavım olmicak hemen yatarım
![]()
şimdi yatmaya gidiyordum baktım online olmuşsun az daha bekledim ne bileyim uyku tutmadı ama şimdi acaip uykum geldi sen fazla yorma kendini uyu artık Allah hakkında hayırlısını versin canım yarın sınavın iyi geçer inş. seninde benimdeehadi hayırlı geceler öpüyorummm kocaman
![]()
canım mumu alırsan penis aşamasına gelmen daha kolay oluyo bence. parmak egzersizinin bana göre tek amacı giriş ve yönü bulmak ondan sonra iş sadece genişletmeye kalıyoonun içinde penise benzeyen aparatlar kullanmamız lazım
ben mumu peçeteye sararak hazırlamıştım. bazı arkadaşlar 3 mum alıp boy boy hazırlıyolar. ince mum, orta kalınlıkta bi mum, sonrada penis kalınlığında bi mum hazırlayabilirsin. peçeteyle mumu sarıp sıkılaştrmak için streçle sonra prezervatif geçir bol jel sür
çok kolay oluyo inan bi aparatla denemek
![]()
herkese merhabalar;
yeni üye oldum bu siteye ama paylaşımlarınızı takip edeli uzunca bir süre oluyor.ben de 7 aylık evliyim ve 7 aydan beri bu sorunu yaşıyorum.bu site yani sizlerin sayesinde çok şey öğrendim.şu anda yüzük parmağımın ilk boğumuna kadar alabiliyorum ve elime et parçaları takılıyor.2 gün önce mesajlarda popoya doğru ittirilmesini okudum ama parmağımı oraya iterken aşırı bir şekilde yanma oluyor ve geri çekmek zorunda kalıyorum, yanma yüzünden ileriki aşamalara geçemiyorum.ne yapmalıyım bir yol gösterin(
canım fiziksel bi sorun varmı gittinmi dra
doktora gitmedim henüz, kendim halledebilirim diye düşündüm hep, muayeneden de korktum açıkçası bir aparatla bakmaya çalışır diye.doktora gitmeden çaresi olamaz mı??
canım önce fizikselmi psikolojikmi onu öğrenmen lazım ona göre egzersize başlaman lazım yarın git baktır.dıştan bakıyo bişey olmuyo merak etme![]()
doktora gitmedim henüz, kendim halledebilirim diye düşündüm hep, muayeneden de korktum açıkçası bir aparatla bakmaya çalışır diye.doktora gitmeden çaresi olamaz mı??
hayatım boyunca her konuda doktora gitmeyi ertelemişimdir.biraz da o yüzden bu siteye üye oldum, bakıyorum birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz, yeri geliyor çıkışıyorsunuz.öğretmenim ben, ara tatile kadar çok yoğun olacak ama eğer ara tatile kadar da bu işi bitiremezsem o zaman doktor düşünüyorum.inşallah halledebilirim.peki yanmayla ilgili ben bir şey okumadım ya da gözden kaçırdım. hiç mi yanmadan dolayı şikayeti olan yok burada?
OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
seloccan aparatını 9,5 cm yaparak 6. sıradaki yerini 4. sıraya taşıdı
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seloccan[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.azygosvein[/td]
[td]8 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN![]()
EKİM: 16 GELİN![]()
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN
Canım yanma kullandığın jele göre olabilir. Emla ya da anestol kullanıyorsan çok yanman olur. Kayganlaştırıcı jel kullanıyorsan yanma olur gene ama katlanılamayacak kadar değil
Hepimiz yanma yaşadık ama katlanılamayacak kadar değildi![]()
kızlar aparatın eninide ölçüyomusunuz mesela 8cm uzunluk ama en olarak ölçülmüyomu ya offff