- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.501
kızlar aparatın eninide ölçüyomusunuz mesela 8cm uzunluk ama en olarak ölçülmüyomu ya offff
canım zaten yönde bi problem yoksa, aparatlarla çalışanlar için eni önemli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aparatın eninide ölçüyomusunuz mesela 8cm uzunluk ama en olarak ölçülmüyomu ya offff
Merhaba facar. Kızların söylediği "çapını ölçeceksin"
yani çevresi kaç cm.![]()
canım zaten yönde bi problem yoksa, aparatlarla çalışanlar için eni önemliaparatın çevresi kaç cm se egzersiz aşamanda o oluyor cnm
![]()
saol canım ya mumla yapan arkadaslar acaba hangi mumlarla yapıyolar egzersizleri sen nasıl yaptın egzersizleri canım
ben de mumla yaptım canım iki parmağı rahat yapamıyodum ben. muma geçtimbeyaz bakkal mumları var ya onlardan canım . mumu bi güzel peçeteye sarıp sreçliyosun. sonra prez. geçiriyosun
![]()
kızlar daha önceleri asırı kasılmam oluyodu simdi okadar yok ama içeri giriş olmuyo sank bi duvar var ve baskı hisediyorum dogal olarak agrım oluyo giremiyo eşim dr a gidiyorum 2. seansa gittim henüz daha baya yol kat etmemiz gerekmiş dr. umda kesinlkle cinsel ilişki denemeyn dediklerimn dısına cıkarsanz boşa gelmiş olursunuz dediğinden bu kegelede baslayamadım son zamandır.daha önceleri denemiştim eski üyeler bilirler yapamamıstım elimi dokundurdugum anda kötü oluyodum eşime bile dokundurtmuyodum simdi eskiye göre iyiyim eşime dokunduruyorum hatta sevişirken eşim parmagımı soktum ama fark etmedn bile dedi sizce napsam dr. u es geçip parmak egzersizine baslıyımmi cunkuu dr cok yavas ilerliyor su an sadece vajin girişinde tek bogum sokmadan dokunusa izin verdi ilişkiye girmeniz için yaklasık 2 ay beklemnz gerek dedi simdi deidklerini yapmazsam yaptıklarım boşa giderde cekiniyo degilim napsam bilemedim ama günden güne gelin olanları görüncede iştahım arttı oyy oyy napsamm kızlarr![]()
saol canım ya mumla yapan arkadaslar acaba hangi mumlarla yapıyolar egzersizleri sen nasıl yaptın egzersizleri canım
cadı kediii.. ne yaptın cnm normal pozisyona geçebildiinmi sen ben hala üsteki pozisyonda alabiliyorum alta geçince yine olmuyooo ben üste eşime dönük şekilde yendi m hala öyleyimm ..Canım yanma kullandığın jele göre olabilir. Emla ya da anestol kullanıyorsan çok yanman olur. Kayganlaştırıcı jel kullanıyorsan yanma olur gene ama katlanılamayacak kadar değil
Hepimiz yanma yaşadık ama katlanılamayacak kadar değildi![]()
cadı kediii.. ne yaptın cnm normal pozisyona geçebildiinmi sen ben hala üsteki pozisyonda alabiliyorum alta geçince yine olmuyooo ben üste eşime dönük şekilde yendi m hala öyleyimm ..
Merhaba yasemin. Dünden bugüne denemelere devam ettim. ve şuan 7 cm mumu çooook rahat alabiliyorum. hem de bayaa derine kadar giriyor. ama 8 cm biraz zorladı. normal midir?
eş denemesi için kaç cme kadar yapıyor olmam gerek? şimdi denesem erken gibi geliyor.. daha da esnetmem gerek değil mi? esne esne nereye kadar yahuu :)))
yardımların için çook teşekkür ederim bu arada :)
canım benim bu derdi çekmeyen bilmez o yüzden yardım etmek boynumun borcubende 8 9 da biraz zorlanmıştım aldım ama sanki 7 kadar rahat değildi
ben bi de artık hazır hissediyodum kendimi. şartlandım yılbaşına kadar diye
çok pis odaklandım o yüzden birazda
mumun çevresi 10 cmi aştığında bence penis denemesine hazrsın demektr
ama gene dediğim gbi kafada biten bişey
![]()
canımsın yaa.. bu gazlarla oluyor ne oluyorsa :))
hadi bakalım.. ocak ayında bilemedin şubatta ben de listede olurum inş. :)
canımmm benimm sen o kadar isteklisin ve azimlisinkiii başarıcağına adım kadar eminimÖncelikler herkese tekrar merhaba...
YaseminA arkadaşımmmm canımmmmm çok teşekkür ediyorum sana desteğin için.
Öncelikle YaseminA'nın bana verdiği ilk ödev olan serçe parmak tek boğumu aldım. Sonra eşime nasıl egzersiz yaptığımı anlattım, o da hadi birlikte bakalım dedi. Ve biraz incelerken birden onun serçe parmağının tamamını aldım. Hiçbir acı, yanma vs hissetmedim tabii ki. Eşimle yaparken jel ya da krem de kullanmadık. Zaten yapma amacımız yoktu sadece yerini tam öğrenelim diye inceliyorduk :) Eşim de şok oldu o gece. Biz yanlış yere deniyoruz, bu yüzden canın yanıyor senin dedi. Eş parmağını herkese tavsiye ediyorum, kendi parmağınızdan daha kolay. Çok yakın zamanda yeneceğime inanıyorum.Şu an regl dönemim ama biter bitmez kaldığımız yerden eşimle devam edeceğiz.
herkese bir tavsiyem var: burdan bir koç bulsunlar. o koçun verdiği ödevleri günü gününe yapsınlar. Burayı okumak çok güzel, insan çok şey öğreniyor. Ama bazen karışıklık oluyor ve insan karamsarlığa kapılabiliyor.
ödevlerinizi yapın....
Merhabalar cadikedi :) ben daha yeniyim gerçi sitede ama beni de listeye ekler misin.. bir haftalık denemeyle 3 parmak 1,5 boğum. baktım o zor geliyor, kızların da desteğiyle muma başladım. 7 cm çok kolay geliyor. ama 8 cm i almak çok zorkaç cm e gelince eş denemesi yapabilirim cnm??
bebe yağı kullanıyorum şu anda, emlaya cesaret edemedim ve uyuşsun istemiyorum, çünkü tek seferlik çözüm bulmak değil kalıcı bir çözüm arıyorum.ama gerçekten popoya doğru parmağımı yönlendirdiğimde çok yanıyor, mantar sorunum da yok ayrıca.hep erteledim ama çözümün ilk adımı doktordan geçiyor galiba :) şimdilik çok teşekkür ederim, gelişmelerle aranızda olucam :) inşallah iyi gelişmelerle.
insan nasıl ve neler başardığını kendi fark edemiyor. düşünürsek eskiden kendim bile içime sokamazken parmağımı, şimdi eşimin parmağı tamam! kendi 2 parmağım tamam! geldik 3 e.. geçmesi güç ama geçilecek elbet. bu aşamaya kadar olanlar da güçtü ilk başta. nefes egzersizi hiç yapmadım ben. şimdi onunla birlikte deneyeceğim, sırada o var.
egzersize hiç başlamamış oln arkadaşlar bile bir adım önce aslında burayı okuyarak. benim için de herşey bu forumu okuyarak başladı. insan neler başarabileceğini görüyor başka hikayeler sayesinde.
hiç sıkılmayın, yavaş yavaş hepsi oluyormuş. denedim gördüm :)
biri alan ikiyi de alır.. ikiyi alan 3 ü... doğanın kanunu bu sonuçta. orası penis için yaratılmadı mı... o halde girecek arkadaş oraya :))) (fena gaza geldim sanırım)
şimdi çıkmalıyım ama telefondan yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim.
çooook sağolun kızlar. özellikle de yasemin :) öptüm seni :*
cadı kediii.. ne yaptın cnm normal pozisyona geçebildiinmi sen ben hala üsteki pozisyonda alabiliyorum alta geçince yine olmuyooo ben üste eşime dönük şekilde yendi m hala öyleyimm ..