- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.541
yap yap gelince hemen yaparsınızben apartı bekletip sonra çıkarır çıkarmaz yapmıştım çok rahat oluyo
![]()
üff heyecan bastı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap yap gelince hemen yaparsınızben apartı bekletip sonra çıkarır çıkarmaz yapmıştım çok rahat oluyo
![]()
![]()
üff heyecan bastıdüğünümmüş gibi hisettim amannn neyse ben az uğraşıyım bakıyım canım eşim 9 da gelicek baya ilerlerim sanırım o zamana kadar inşallah öpüyorum dua etttt
bak akşama misafirim var ama ben pc yi mutfağa aldım öle hazırlık yapıyorum.senden haber bekliorum çünkü.ilk halayını ben çekmek istiorum.hatta şimdiden çekeyim olcak inş sonuçta![]()
Kızlarrr selamm nasılsınız ???
cecemmm bol şans tatlım inş kurtulursun bende deniyeceğim ama bir türlü denk gelmedi geç saatlerde geldik inşallah bu gece bende denemek istiyorum![]()
cecemmm bol şans tatlım inş kurtulursun bende deniyeceğim ama bir türlü denk gelmedi geç saatlerde geldik inşallah bu gece bende denemek istiyorum![]()
as canım iyiyz sen nasılsın hayrola sesin soluğun çıkmadı nerelerdesin ne yaptın anlatttt:26:
desene bu gece halay çokbi ikiniz kaldınız hadi sizde aynı akşam halledin bakalım
slm dostlar ben mayıs ayında bu siteyi buldum bir kaç hafta takip ettim ve egzersizleri öğrendim uygulamaya başladım ismini hatırlayamadığım ve o dönem bana yardım eden tüm arkadaşlara çok ve çok teşekkür ederim ama iş mumları içine almaya gelince başaramadım ve şevkim kırıldı bıraktım egzersizleri siteyi takip etmeyide tabiki daha sonra iki hafta önce tekrar başladım 11 cm kadar içime bir haftada aldım daha sonra eş denemesine geçtik ve ve başardım aldım içime artık bende YENDİM şükürler olsun sizlere çok ama çok teşekkürler 2.5 yıldır bu sıkıntıyla uğraşıyordum çok mutluyum
canım deneme öncesi mutlaka egzersiz yap çok faydasını görörsünnn 3 günde yapmamışsınyaa zaten:)))bugün çalışma günü tembellik yok![]()
![]()
hadi kızlar yapın artık da yıkalım şuu topiğiii![]()
canımm hoşgeldin nasılsın ???
ya ne bilim sanki yapmadan da yenebilirim gibi geliyor bana :26::26:
tamam yapcaz inşallah uygun ortam lazım be kuzu olmuo öle işte![]()
iyiyin canımm çok şükür bende bebişle alakalı konulara takılıyorum arada:)))ben sana yap derimmm hemde şiddetle tavsiye ederimm ben dahil çoğumuz bunu yaptık ve rahatta ettik...çünkü vajinanın elastikiyeti artıyor ve daha rahat giriş sağlanıyor...hemde son olarak yönünüde iyice idrak etmiş olursun....eşinle değil sadece kendinde yapabilirsinn ama mutlaka yap derim...
olsun canım benim şaka yapıyorum baskı hissetme üstünde sakınolsunda ne zaman olursa olsunn
![]()