Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yap yap gelince hemen yaparsınız:34:ben apartı bekletip sonra çıkarır çıkarmaz yapmıştım çok rahat oluyo:1:

üff heyecan bastı:1: düğünümmüş gibi hisettim amannn neyse ben az uğraşıyım bakıyım canım eşim 9 da gelicek baya ilerlerim sanırım o zamana kadar inşallah öpüyorum dua etttt

üff heyecan bastı:1: düğünümmüş gibi hisettim amannn neyse ben az uğraşıyım bakıyım canım eşim 9 da gelicek baya ilerlerim sanırım o zamana kadar inşallah öpüyorum dua etttt

cecemmm bol şans tatlım inş kurtulursun bende deniyeceğim ama bir türlü denk gelmedi geç saatlerde geldik inşallah bu gece bende denemek istiyorum :16::16::16:

bak akşama misafirim var ama ben pc yi mutfağa aldım öle hazırlık yapıyorum.senden haber bekliorum çünkü.ilk halayını ben çekmek istiorum.hatta şimdiden çekeyim olcak inş sonuçta:1::64::64::64::64:

ayy canım benimmmm kız geceyi bulur bizim iş sen işine bak :1: amann heyecanlanmak istemiyorum ozaman olmuyo neyse derin nefes ve egzersiz aparat denicem içimde bekletebilirsem gelir yazarım yine:21:

cecemmm bol şans tatlım inş kurtulursun bende deniyeceğim ama bir türlü denk gelmedi geç saatlerde geldik inşallah bu gece bende denemek istiyorum :16::16::16:

hadi beraber yenelim inşallah ozaman canımmm Allah ım neyse ben az egzersiz yapıyım aparatı içime alabilirsem bekletip gelir yazarım öpüyorum:21:

as canım iyiyz sen nasılsın hayrola sesin soluğun çıkmadı nerelerdesin ne yaptın anlatttt:26:

canım deneyemedik bir türlü eşim yorgundu 2 gündür de dışarılardayız geç geldik bir türlü deneyemedik , bugün için konuştuk bakalım inşallah olur , ikimizde evdeyiz bugün yorgunluk bahanemiz de yok deneriz inşallah artık çok sıkıldım bende kurtulmak istiyorum egzersizde yapmadım vala 3 gündür saldım tamamen yane :9::9::9:

slm dostlar ben mayıs ayında bu siteyi buldum bir kaç hafta takip ettim ve egzersizleri öğrendim uygulamaya başladım ismini hatırlayamadığım ve o dönem bana yardım eden tüm arkadaşlara çok ve çok teşekkür ederim ama iş mumları içine almaya gelince başaramadım ve şevkim kırıldı bıraktım egzersizleri siteyi takip etmeyide tabiki daha sonra iki hafta önce tekrar başladım 11 cm kadar içime bir haftada aldım daha sonra eş denemesine geçtik ve ve başardım aldım içime artık bende YENDİM şükürler olsun sizlere çok ama çok teşekkürler 2.5 yıldır bu sıkıntıyla uğraşıyordum çok mutluyum

tebrik ederim canımmm halaylar sana gelsinnn yeni gördüm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım deneme öncesi mutlaka egzersiz yap çok faydasını görörsünnn 3 günde yapmamışsınyaa zaten:)))bugün çalışma günü tembellik yok:20::20::20::20: :9::9::9::9::9::9::9:

canımm hoşgeldin nasılsın ???
ya ne bilim sanki yapmadan da yenebilirim gibi geliyor bana :26::26:

iyiyin canımm çok şükür bende bebişle alakalı konulara takılıyorum arada:)))ben sana yap derimmm hemde şiddetle tavsiye ederimm ben dahil çoğumuz bunu yaptık ve rahatta ettik...çünkü vajinanın elastikiyeti artıyor ve daha rahat giriş sağlanıyor...hemde son olarak yönünüde iyice idrak etmiş olursun....eşinle değil sadece kendinde yapabilirsinn ama mutlaka yap derim...

iyiyin canımm çok şükür bende bebişle alakalı konulara takılıyorum arada:)))ben sana yap derimmm hemde şiddetle tavsiye ederimm ben dahil çoğumuz bunu yaptık ve rahatta ettik...çünkü vajinanın elastikiyeti artıyor ve daha rahat giriş sağlanıyor...hemde son olarak yönünüde iyice idrak etmiş olursun....eşinle değil sadece kendinde yapabilirsinn ama mutlaka yap derim...

nasıl gidiyor bebiş işleri bakim :26::26::26:
Hmmm tmm o zaman yapim ben egzersiz öncesinde sizler uzmansınız artık :16::16::16:

Back
X