Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslar bnde vajinismustum 3 sene basedemedik bu sene haziran ayında yendik önce allahın izni sonrada benim inancım eşiminde sakin uyumlu olması .şimdide 2 aylık hamileyimm allahım inş bu hastalığı olan herkese yardım eder.inanın ve yapın önce insanın kendine güvenip inanması gerekiyor.korktuğumuz gibi değilmiş bunu anladım. iyi akşamlar.

çok sevindim cnm. inş bizler de hamileliği en kısa zamanda tadarız ve bebek sahibi oluruz. egzersizlerle miyendin peki cnm? bi de vajiden sonra bebek pozisyonuna geçerken sıkıntın oldu mu? alışmak zaman alıyorlar deniyor da...
senin adına çok sevindim ama inan. :)

merhba arkadaşlar. bende 6 aylık eliyim ve malesef bu sorun bendede var. yenenler bana yardım edebilir mi parmak egzersizlerinin nasıl yapıldığı e kaç gün sürdüğü ile ilgili

çok sevindim cnm. inş bizler de hamileliği en kısa zamanda tadarız ve bebek sahibi oluruz. egzersizlerle miyendin peki cnm? bi de vajiden sonra bebek pozisyonuna geçerken sıkıntın oldu mu? alışmak zaman alıyorlar deniyor da...
senin adına çok sevindim ama inan. :)

saol canımm inş sizlerde en kısa zamanda yenersiniz güzel bi duygu :) ben psikoloğa gittim eş parmağıyla egzersizlere başlattı doktor bir ayda yendik pozisyonumuz bizim hep aynıydı o pozisyonlada hamile kaldım canım diğer pozisyonları deneyemedim hiç .ben kendi parmağımdan korktum eşli çalışmak iyi oluyo dene bence allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda yenersin ve bebişiniz olur inş.

ben dün eşimle egzersiz yapmaya calıstım baslangıç olarak 3cm aparat almayı basardım bugün yine aynı şekilde çalışma yapacaktık fakat vaji. m baya bi tahriş olmuş neden acaba bilgisi olan lütfen yazsın normalmi bu yanma

merhba arkadaşlar. bende 6 aylık eliyim ve malesef bu sorun bendede var. yenenler bana yardım edebilir mi parmak egzersizlerinin nasıl yapıldığı e kaç gün sürdüğü ile ilgili

canım önce tırnaklarını kes ellerini iice yıka.sonra kayganlaştırıcı jel sür ve serçe parmağı yap.yapacağın zaman nefes egzersizi yap.kegel yap ve ıkın bu çok önemli.bi bakıyosun girmiş.
tabi öncesinde dr a gittinmi hiç fiziksel bi sıkıntı varmı die

ben dün eşimle egzersiz yapmaya calıstım baslangıç olarak 3cm aparat almayı basardım bugün yine aynı şekilde çalışma yapacaktık fakat vaji. m baya bi tahriş olmuş neden acaba bilgisi olan lütfen yazsın normalmi bu yanma

çok bi bilgim yok ama acaba kullandığın kayganlaştırıcıyla ilgili olabilir ne kullanıyosun

Merhaba facar senle ben uzun süredir buradayız ismin çok tanıdık geliyor, inşallah yenicez özelden de yazışabiliriz ultrason jeli kullanıyorsan zararı yok yanma falan da olmuyor bebe yağı bazen yanma yapıyor onu kullanıyorsan yanmış olabilir ben de çok korkuyordum ama artık korkmuyorum biraz yavaş gidiyorum sadece, şu an 8,5 cm deyim 9u denemeye uğraşıyorum işte...

Son düzenleme:
canım önce tırnaklarını kes ellerini iice yıka.sonra kayganlaştırıcı jel sür ve serçe parmağı yap.yapacağın zaman nefes egzersizi yap.kegel yap ve ıkın bu çok önemli.bi bakıyosun girmiş.

çok teşekkür ederim. evet doktora gittim. fiziksel bi sorun yokmuş. bendeki tamamen korku işte :(

Merhaba facar senle ben uzun süredir buradayız ismin çok tanıdık geliyor, inşallah yenicez özelden de yazışabiliriz ultrason jeli kullanıyorsan zararı yok yanma falan da olmuyor bebe yağı bazen yanma yapıyor onu kullanıyorsan yanmış olabilir ben de çok korkuyordum ama artık korkmuyorum biraz yavaş gidiyorum sadece, şu an 8,5 cm deyim 9u denemeye uğraşıyorum işte...

canım 8.5cm alan 9cm de rahat alır.

çok teşekkür ederim. evet doktora gittim. fiziksel bi sorun yokmuş. bendeki tamamen korku işte :(

tamam ozaman korkuyu bırakıyoruz bi kenara hemen egzersize başlıyoruz okeeey...herkes korktuğu için yapamıyo zaten ama sen burda okuduklarında hiç acıdı falan diyeni duydunmu yok.e ozaman neymiş acımıyo bak gerçekten.erteleme hemen başla.ne zaman bitireceğin sana bağlı.ben 14 günde halletmiştim ama 4 günde halledende var.tek yapman gereken istemek ve başlamak.hadi başla hemen...yarın değil şimdi

canım bende seni cok gördüm burda ben senden coook daha kötü durumdayım sen cok yaklasmıssın yenmeye masallah umarım en kısa sürede yeneriz bende görüşmek isterim tabikide özelden atarım bundan sonra

Ben daha penise geçmeye çalışıyorum iki parmağımı alabiliyorum;(( ama eşim hiççç yardımcı olmuyoo

canım eşin ne yapabilir benim eşimde ben yaparken aldırmıyodu bile.ben kendimi hazırladım egzersizlerimi yaptım ve gel deneyelim dedim.eşini boşver kendn için yapıyosun bunu

Back
X