- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.621
iiyiz canım bende seni online görünce halay çekecez sandım![]()
gece yeni başlıyor karamsarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iiyiz canım bende seni online görünce halay çekecez sandım![]()
gece yeni başlıyor karamsarrrbakarsın gelirim yazarım
![]()
inş bakalım sabah uyanınca görürüz![]()
kızlarrrr ay bende gelin oldum demeyi çok isterdim ama olmadıı yaaaaaaaaane güzel hazırlanmıştım dün aksilik eşim mesai kaldı vucut temizliğimi yaptım duşumu aldım güzel kokularımı sürdüm eşim beni görünce bi hoşuna gittiki sormayın ilk defa çok istiyorum lütfen olsun dedi içim yandı oyy garibim benim ya çok tuaf eşim bana dokunduğu an beni acaip bi gıdıklanma tuttu öyle böyle değil karnıma eli değse kahkaha atıyordum
gögüslerime değse aynı şekilde ya bi uyarılamadım bu neden olmuş olabilir bol jel sürdüm vajiye ona bile gülmemek için dişimi ısırdım inanılmaz bir gıdıklanma vardı vucudumda bi türlü hazırlanamadım normal değildim
neyse 1 saat geçti az kendime geldim eşim üstümde kasılmalarım devam etti ama ben üstteyken hiç kasılmadım üst pozisyonda yenebilirim bunu biliyorum ama ay ondada deliği bulamadım ya niye bulamadım bu deliği parmaklarımı sokuyorum cuupp giriyor cekiyorum pnsi koyucam delikk yok buldum gibi oluyo itekliyorum kendimi gitmiyor okadarda rahattımki benim vaji sol kenarda ceviz büyüklüğünde bartholin kisti var parmaklarımla acaip hisediyorum onu hatta girişi baya darlaştırıyor acaba ondanmı girmiyor
doktor bişiy olmaz hamilelikde gider o dedi ama e ilişkimi engelliyo bu ya kocaman bişiy ay ben bişiy anlamadım üst pozisyonda oakdar rahattımki itekliyorum kendimi ıkınıyorum kist olan yere değiyor hissediyorum ama girmiyor ay sinir oldummmm tekrarmı doktora gitsem engelmi oluyo desem yada bu kist den sizlerden birinde olan varmı engel oluyormu dotkor sorun olmaz dedi ama oluyormu acaba hoş ben deliği bile bulamadım ya neyse denemelere devam edicem tabiki pes etmiyorum parmaklarım koolay giriyor sonuçta belkide pns de deliği tutturamıyorumdur ay bişiyler deyin bana sizi seviyorum
![]()
kızlarrrr ay bende gelin oldum demeyi çok isterdim ama olmadıı yaaaaaaaaane güzel hazırlanmıştım dün aksilik eşim mesai kaldı vucut temizliğimi yaptım duşumu aldım güzel kokularımı sürdüm eşim beni görünce bi hoşuna gittiki sormayın ilk defa çok istiyorum lütfen olsun dedi içim yandı oyy garibim benim ya çok tuaf eşim bana dokunduğu an beni acaip bi gıdıklanma tuttu öyle böyle değil karnıma eli değse kahkaha atıyordum
gögüslerime değse aynı şekilde ya bi uyarılamadım bu neden olmuş olabilir bol jel sürdüm vajiye ona bile gülmemek için dişimi ısırdım inanılmaz bir gıdıklanma vardı vucudumda bi türlü hazırlanamadım normal değildim
neyse 1 saat geçti az kendime geldim eşim üstümde kasılmalarım devam etti ama ben üstteyken hiç kasılmadım üst pozisyonda yenebilirim bunu biliyorum ama ay ondada deliği bulamadım ya niye bulamadım bu deliği parmaklarımı sokuyorum cuupp giriyor cekiyorum pnsi koyucam delikk yok buldum gibi oluyo itekliyorum kendimi gitmiyor okadarda rahattımki benim vaji sol kenarda ceviz büyüklüğünde bartholin kisti var parmaklarımla acaip hisediyorum onu hatta girişi baya darlaştırıyor acaba ondanmı girmiyor
doktor bişiy olmaz hamilelikde gider o dedi ama e ilişkimi engelliyo bu ya kocaman bişiy ay ben bişiy anlamadım üst pozisyonda oakdar rahattımki itekliyorum kendimi ıkınıyorum kist olan yere değiyor hissediyorum ama girmiyor ay sinir oldummmm tekrarmı doktora gitsem engelmi oluyo desem yada bu kist den sizlerden birinde olan varmı engel oluyormu dotkor sorun olmaz dedi ama oluyormu acaba hoş ben deliği bile bulamadım ya neyse denemelere devam edicem tabiki pes etmiyorum parmaklarım koolay giriyor sonuçta belkide pns de deliği tutturamıyorumdur ay bişiyler deyin bana sizi seviyorum
![]()
elab günaydın canım, sen de ddurumlar nasıl. sıkıntı oldumu hiç sonraki denemelerde. bi de bişey sorcam hiç egzersiz yaptın mı yendikten sonra?
2 gündür giremiyordum pek dün eşimden müsade istedim. bi arkadaşa bakcam diye sırf senin yendiiiiiiiiiiiiiiim haberini görmek icin yoktu.ama olsun bi dahakine olur tatlım benim. şimdide kocam uyuyor ben uyanddım onu uyandırmayayım diye geldim buraya girdim seni gördüm. havaya girememen normal. bende de olmuştu bi kac sefer kendimi toplamakta zorlandım hatta zorlaya zorlaya havaya girdim o zamanlarda. o şundan oluyo kendimizi ister istemez şartlıyoruz olcak diye bu sefer o şartlanma derinlerden isteksizlik olarak çıkıyor gün yüzüne, kendini psikolojik olarak serbest bırakmaya çalış. şartlanma yapmamaya çalış bak o zaman görceksin ki o isteksizlik hali son bulacak. hazırlanmanı çok iyi anlıyorum canım özel olsun istiyorsun ama normalden çoook farklı bişey yapma ki beynin de şartlanmasın akışına bırak bak o zaman daha rahat olcak. özel hazırlanmayı yendikten sonraki ilk denemede ya da kendini artık tamamen yenmiş hissettiğinde yap ki böyle aksilikler çıkmasın sana da tadını çıkarmak kalsın
kist konusuna gelince onun hakkında bişey diyemem ama aparat ya da parmaklarını alırken engel olmuyosa penisi alırken de engel olmaması lazım. o kendini bilmeden sıktığın için gidemiyordur. ama kafan rahatlasın istersen bi danış dr. a yine de. deliği bulmak için de şöyle bişey yapabilirsin. penisi hemen almaya çalışmadan önce deliğin etrafında gezdir biraz deliği ararmış gibi bu arada uyarılmışolursun ve delik genişler biraz böylece deliği bulman kolaylasır. tatlım benim
sıkma canını canım olur ya ilk deneme de olacak diye bişey yok bende bulamıyodum öncelerde ama sonradan buldum yerini ıkın birde o sırada delik açılıyo
günaydın canım iyiye gidiyor galiba daha farkına varamadım bir oluyor bir kasılıyom geçer inş canım ben zaten egzersiz yapmadım pek sadece bir defa aynı gün içinde kendi parmakları mı almıştım sonra devam etmedim yendiğim gece de eşimin iki parmağını aldım o kadar buna egzersiz denir mi bilmem neden sordun?
bi ara kolay olmadığı ya da sıkıntılı olduğundan şikayet ettiğini hatırlıyorum da ondan sordum. bi de ben yendikten sonra hic egzersiz yapmadım da acaba yapmak lazımmı diye fikir almak için sordum gerek yokmuş gibi geliyo bana ama eski günlere dönmek o günleri yaşamak asla istemem
tatlı kızlaar been çıkıyorum kocam uyandı. cecemmcim olcak Allah ın izniyle yeterki umut et ve kendine olan inancını kaybetme öpüyorum hepinizi görüşmek üzre :)))))))))))))
evet canım halen bazı denemelerde kastığım için galiba oluyo o sıkıntılar bazen rahat bazen zor olabiliyo o da zamanla geçer inş daha yeniyim bende dediğim gibi egzersiz pek yapmadığım için bilemiyom bende o günlere dönmek istemem
Allah a emanet ol görüşürüz inş. umudumu kaybetmiyorum tabikide inancımda tam olcak inş. çok sağol sizler duanızı eksik etmeyin yeterki hoşçakal
canım yendin ya hemde egzersiz olmadan maşallah valla önemli olan o ilki başarmak ne mutlu size inş. bizlerde o duyguyu yaşarız![]()
merhaba arkadaslar bnde vajinismustum 3 sene basedemedik bu sene haziran ayında yendik önce allahın izni sonrada benim inancım eşiminde sakin uyumlu olması .şimdide 2 aylık hamileyimm allahım inş bu hastalığı olan herkese yardım eder.inanın ve yapın önce insanın kendine güvenip inanması gerekiyor.korktuğumuz gibi değilmiş bunu anladım. iyi akşamlar.
canım dr a gittim alttan ultrasonla baktı çok şükür temiz dedi...eğer bu ay tutmazsa adetin 3. günü gidip kan testi yaptırıcam hormonlara bakıolar...kesinlikle git doktora ve bunları yaptır önce..sana şuan baktığım sitenin linkini veriyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lelik-isteyen-herkesin-paylasim-alani-24.html belki faydalanırsınnn....Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin inşaallahh
![]()