Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

110cm mi? yanlis yazdin herhalde :) ya cok korkuyorum aciyacak diye bisey yerlestiresim gelmiyor. ama bugun egzersize baslayacam öglen olsun da bi.

evet 10 cm dedim gözün korkmasın tatlım evet itiraf ediyim ilk başlarda birazcık zor oluyo ama bi kere yapınca o kadar çok seviniyorsun ki bi daha bi daha diye bırakasın gelmiyor elinden :52::52: mum sert gelebilir kulak çubuğundan aparat yap inceden kalına doğru 10cm öyle merdane gibi bişey degil :9::9: korma 2 parmaktan biraz daha kalın

peki kulak cubugunu pamukla sarmak gerekir mi? tam olarak nasil hazirlamaliyim?

tabi yenenlerin sana daha çok faydası olur ama
canım 2 gün egzersiz yapmasam küçük parmağımı bile zorla alıyorum ben.. bence egzersiz yapmalısın.. :41: emin ol kimsenin hoşuna gitmiyor baştan ama zorluyoruz tatlım..
bi de ben ara verince canım hiç istemiyor .. lütfen zorla kendini hep birlikte yenelim.. at kafandan herşeyi sen tanı orayı önce... sonra eşine tanıt o da tanısın gerekirse eş parmağını dene..

:46::46::46: başka da bişey demiyorum :9::9:

açabilirsin canım ama hopeforun dediği gibi hepsine yetişebilir miyiz orası sohbet alanı ya çenemiz düşer şimdi :52::52:yetiş yetişebilirsen:9::9:

inş canım denerim sağol canım eminim ki yollayabilsen yollarsın ben senin tariflen yaparım canım:16:

bilmemki iki sekme aynı anda açık olursa eğer yetişebiliriz bence :9::9::9:

peki kulak cubugunu pamukla sarmak gerekir mi? tam olarak nasil hazirlamaliyim?

1 tane kulak çubuğuna 2 kat peçete sar , üstüne bir tane havlu kağıt sar enine, sıkıca sardıktan sonra stretch filme sar üstüne prezarvatif geçir egzersiz yaparken de kayganlaştırıcı jel kullan. bunların kalınlığını kendine göre ayarla canım inceden kaline gidersen daha rahat ilerlersin ama sen kendine göre ayarla. ayrıca anlattığım şekli pamukla da yapabilirsin ama sıkı sar ve s. filme ve pre. geçir mutlaka. ondan sonra da bizi sevindir :))

[sıze=3][/sıze]
canım ben link falan koymayım yaa valla hiç rahat edemem elab pro luğu farkedip sormasaydı haberiniz olmayacaktı :)

:30::30::30: Utandım valla, hem de gözlerim doldu çok teşekkür ederim sizi gerçekten çok seviyorum

ayrıca ilk sayfada diğğer çorbalar da var bakın hoşunuza giden çorbalar olursa onları oylayın kızlar valla çok samimiyim :16::16::16:

canım ben link falan bulamıyorrum arkadaşlar bi gönderin bana

canım bunun için arama yapmış olman bile yeter :16::16: sen ne durumdasın, adetmi olmuştun en son sen yoksa başka biriyle mi karıştırıyorum :9: kızlar öbür topic de ben kim var diye bi bakıyım dedim

canım buldum oyum sana verdim inş. kazanırsın çorban çok ğüzel görünü ellerine saglık ben bügün mens oldum mens bittikten sonra iyice açılıyormuş bitişi bekliyorum olacak inş. buarada :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 10 cm rahat alabiliyorum

canım buldum oyum sana verdim inş. kazanırsın çorban çok ğüzel görünü ellerine saglık ben bügün mens oldum mens bittikten sonra iyice açılıyormuş bitişi bekliyorum olacak inş. buarada :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 10 cm rahat alabiliyorum

canım teşekkür ederim :16:

yeter diyorum izninle :9: yeter bu süper :52::52: 10cm rahat oluyoksan reğl bittikten sonra bitiyor bu işi:52::52::52: neden mi çünkü ben de regl olmadan önce 10cm alıyordum ama penis olmuyordu ilk defa bittiği gün aldım :9::9::9: evett normalden daha geniş oluyo ve rahat oluyo. hadi hayırlısı bakalım bir hafta sonra düğünümüz var kızlaaaaaaaaaaar :52::52::52::52::52::52::52:

az önce egzersiz yaptim ama serce parmagimi bile zor aldim. cok gerilemisim ama bundan böyle daha ski calisicam

hani apaarat yapmadın mı sen

slm arkadaşlar..
benim reglim gecikti, regli olcam zaman gögüslerim şişer ağrırdı şişlik ve agrı var fakat reglim gecikti??
hamile olabilir miyim ??

Tatlım Olabilirsinde Olmayadabilirsin.
Benim Geçen ay tam 10 Gün gecikti adetim ama hamile değildim.Hava değişikliğinden oluyo bazen.:16::16:
Bunu Öğrenebilmen İçin adet gününden 4-5 gün geçsin. Ondan sonra sağlık ocağına git.Orda Bir kan testi yaptır. Herşey Belli olur o zaman:34::34::34:

Hopefor Kuzum sendemi Yarışmaya Katıldın. ayy Hiç haberim yoktu:16::16:

Ben seni Hiç görmedim:50::50: O yüzden Oyumu başka arkadaşıma verdim:5::5: Kusura Bakma lütfen. Seni görseydim oyum tabiki sanaydı.:30::30::30::30:

Bu arada KK Pro Üyeliğinde Hayırlı Uğurlu olsun tatlımm:16::16::16:

canım benim hiç önemli değil ben kimseye bişey dememiştim zaten :9: elab pro olduğumu farkedip sorunca çıktı ortaya :9::9: ben öyle bi geçerken uğradım yarışma bahane dostlarımı yanımda görmek şahaneeee:52::52::52:

sağol canım en çok beklemeden özel mesaj atabilmeye sevindim başka ne avantajı var inceleyemedim best linkini atmıştı ama vakit bulup giremedim

Back
X