Sen kac gun beklemistin guzelm ve o tahris sorunundan sonra ne yaptinda tahris olmadi jeli nasil kullaniosunuz onu mu az kullaniyorum acaba[/QUO
canımmmmmmmmm sen nezaman başladın egzersizlereeeeeeee? birde bende orta parmağımı aldım ama ookadar darki ama hissede hissede yönünü buluyorum ama aparatın sadece bi parmağın iilk boğumu kadar girdi dahada ilerlemiyo
parmağımla hissettiğim için yönünü buluyorduma ama bu aparatlada bulamıyorumkiiii
Cnm benim biraz problemli gittiginden yavas ilerliyorum ben pArmagimi iki gun yaptim aparata gectim hatta aparati olcmeden yaptim egzersizden sonra olctum9 cm mis sonra yanmam oldu dr ilac verdi derken kesintiye ugeadi ana bu benle alakali bise bende ilk soktugumda ilk bogum kadar girdi bekledim bir iki befes aldim ikinarak ittirdim ama popoya dogru baktim gitmio acisini ona gore ayarladim duz itince gitmio zorluosun gitmiosa popoya ittir az daha zorlayinca hooop die gidioooo. Icerde aci yok zaten emin ol bir haftadan fazladir yapamiodum bugun direk 9 cmle baslayip 11 cm gectim yandada yapcam dedim ama dedigim gibi yanma benle alakali herkesde olmuyo cunku