Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cozeceksiniz tabiki zorlayin kizlar ben inat etmustim zorlaya zorlaya yaptim o baski ve yanmadan kimse olmuyo:) spnradinda onlarda gececek ve alisacagim eminim. O yuzden zorlayabildiginiz kadar zorlayin lutfen !!!!!!!

tamam canım saol bende fışş diye kayıyor deyince bende olmuyor nedense bu durum diye sızlanıyodum demeke o yanma ve baskı herkeste oluyomus bi yere kadar dayanmak lazım demek. tesekkür ederim

ilişki yaşamadan vajinusmus belli olurmu?

canım bazen oluyo ben hastanede çalışıyorum mikrop kapmışdım jinokolojik muayene olmuşdum doktora elletmedim doktorum vajınusmus olabilirsin çok kasıyorsun demişdi bide kesinlikle hamilelere bakamıyordum yanlarında yemek yiyemiyordum içim bi hoş oluyordu

ciddiye almadığınız için teşekkür ederim

canım neden ciddiye almayalım yorumları okuya okuya ilerliyoruz ilişkiye giremediğimiz için zaten vajinşsmus oldugumuzu biliyoruz tabi önce jinekoloa gittim 2-3 defa biyolojik bi sorun yok psikolojik dedi vajinismus oldugumu ondan ilişkiye giremediğimi söyledi.sen ilişkiye girdinmi yoksa giriyosun sorunmu yasıyorsun

arkadaşlar merhaba,

5 aylık evliyim. hepinizde sıkıntısından bende var.kendim çözemiyorum doktorların istediği fiyatlar çok uçuk geldi bir şekilde kendim başarmalıydım ama nasıl diye düşünürken 3 gün önce bu siteye üye oldum.her sayfayı okudum.saatlerce okudum.başarı hikayeleri,başarısızlık nedenleri hepsini kafama yazdım.daha 6 saat önce bu siteden parmak egzersizi şart mı yapmasak bana çok uzak gelio demiştim.ama bunu derken yapmam gerektiğine şartlandırdım kendimi..ve biri yorum yapmıştı her gün bir parmak zorlamadan diye.daha 6 saat önce bunu nasıl yapacağımı sorgularken internetten çıktım duş aldım kendimi kapattım odaya.bir prezarvatif çıkardım önce serçe parmağımla denedim oldu.sonra işaret parmağımla denedim oldu.en son orta parmağıma taktım bir boğum iki boğum derken parmağımı komple soktum çıkardım..:)) bu arada inanamadım aynaya dikkatli bakarak bir daha denedim yine oldu.hatta git gel bile yaptım.tabi en büyük etken ıkınmak derin nefes..bunları anlattım çünkü ilk kez kendime dokundum.ilk kez..!! daha 6 saat önce böyle bişi yapamam diyordum. kafana kazıyınca oluyormuş demekki..bunları anlattım 3 gün içinde bu sayfanın bana nasıl katkı sağladığını bilin diye,bunları anlattım bu insanların nasıl cesaret verdiğini yardımcı olduğunu bilin diye...bunu ilk denemede yaptıysam devamı gelir diye düşünüyorum.bugün çok mutluyum yaa kendime inandım güvendim daha çok...teşekkür ederim sizlere çok.inşallah en kısa zamanda oldu diye haber vericem size.. şimdi yorumlarınızı bekliyorum...sizce bu egzersiz devam etsin mi? yoksa penis denemesi yapayım mı? içimizde tecrübeli bayanlara sorarım bu kadar mutluyken hata yapmak istemem hayal kırıklığı yaşamak istemem..
teşekkür ederimm iyiki warsınız...!

Son düzenleme:
OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Ocak ayı uğurlu gelmiş vallaha tüm ayları solladı Ocak gelinleri :) En çok gelin Ocak ayından çıktı :32:

Bu arada Şubat ayı vajinismus listesinde Ocak ayı vajinismus listesinde ismini gördüğünüz bazı arkadaşlarımız olmayacak. Uzun süre siteye girip egzersiz durumlarını haber vermeyenler listeden çıkarılacak.

Ayrıca cecemm cim sen artık uzatmalı vajili oldun. Ve egzersiz durumunda hiçbir ilerleme yok. :20:

İlerliyorsun da bizim mi haberimiz yok yoksa kaç aydır hala 2 parmakta mısın?

Gözüm üzerinde haberin olsun:47:

:5: yaa deme öyleee ilerleme olmazmı halen 2 parmaktayım ama eşli denemelerim oldu kafamda rahatlık yönünden çok yol ilerledim ama daha yenemedim ama üzüldümm benn :5:
2 parmak ötesine gidemedim aparat denemelerim oldu ama oda başarısız oldu bisürü aksilik hastalık yakamı bırakmadı e haliyle hep aynı modda olamıyosun yoruluyorsun tabi aynı yerde sayıyorum diye listeden çıkarıcaksan çıkar canım ne diyim üzülürümmm ağlarımmmmm:14:

canım aglamaktan tam anlatamadım özür dilerim biz evimizin tadilatını yaptırıyoruz gündüzleri ev işçi arkadaşlarla dolu o yüzden bende gece egzersiz yapıyorum ama gecede çalıştılar diye yapamadım şimdi denedim ama aparatı alamadım niye böyle oldu anlamadım inancimı yitirdim herşeyim var ama çaresizlik çok kötü

canım yaaaa ne diyosun sen hayır sen çokiyisin bazen öyle şeyler olabilir sen bu işi başarmış sayılırsın ya takma bunu kafana 1 günümüz diğer günle aynı geçmeyebilir lütfen ama böyle yapma çok üzüldüm cidden ben senden çokk umutluydum kendimden daha çok hemdee hemen kendine geliyosunnn hemennn başarıcaksın sen bu işii tamamııı:34:

ciga83 öyleydi galiba canım ben yollarıma taş engel ne varsa çıktı yavaş ilerliyorum ama umutluyum canım yani eskiye göre daha çok elimden geleni yapıyorum gerçekten aksilikler yakamı bırakırsa inş. şimdide tatil işi çıktı görümcem bende kalıyor 2 gündür ve kalıcakta sanırım tatil bitsin tam gaz devam inş.:16:

yazılarınızı okudukça başıma gelcek diye korkuyorum yaşamadan bilinmez heralde
canım bence simdiden kendine dert etme ilişkiye girmeden anlayamassın ben sana söyle örnek veriyim kocamla nişanlıken okadar hasrettikki birbirimizer evlenmeyi ve kavusmayı istiyorduk aklımızın ucuna gelmezdi ama olmadı ve aylardır ilişkiye giremiyoruz bu site sayesinde biraz ilerleme kaydettim egzersizleri yaptım inş. sorun geçecek. sorunun vajinismus olursa kiii inş. olmaz bu siteye gel ayrıntısıyla herkes yardımcı olur canımm

arkadaşlar merhaba,

5 aylık evliyim. hepinizde sıkıntısından bende var.kendim çözemiyorum doktorların istediği fiyatlar çok uçuk geldi bir şekilde kendim başarmalıydım ama nasıl diye düşünürken 3 gün önce bu siteye üye oldu.her sayfayı okudum.saatlerce okudum.başarı hikayeleri,başarısızlık nedenleri hepsini kafama yazdım.daha 6 saat önce bu siteden parmak egzersizi şart mı yapmasak bana çok uzak gelio demiştim.ama bunu derken yapmam gerektiğine şartlandırdım kendimi..ve biri yorum yapmıştı her gün bir parmak zorlamadan diye.daha 6 saat önce bunu nasıl yapacağımı sorgularken internetten çıktım duş aldım kendimi kapattım odaya.bir prezarvatif çıkardım önce serçe parmağımla denedim oldu.sonra işaret parmağımla denedim oldu.en son orta parmağıma taktım bir boğum iki boğum derken parmağımı komple soktum çıkardım..:)) bu arada inanamadım aynaya dikkatli bakarak bir daha denedim yine oldu.hatta git gel bile yaptım.tabi en büyük etken ıkınmak derin nefes..bunları anlattım çünkü ilk kez kendime dokundum.ilk kez..!! daha 6 saat önce böyle bişi yapamam diyordum. kafana kazıyınca oluyormuş demekki..bunları anlattım 3 gün içinde bu sayfanın bana nasıl katkı sağladığını bilin diye,bunları anlattım bu insanların nasıl cesaret verdiğini yardımcı olduğunu bilin diye...bunu ilk denemede yaptıysam devamı gelir diye düşünüyorum.bugün çok mutluyum yaa kendime inandım güvendim daha çok...teşekkür ederim sizlere çok.inşallah en kısa zamanda oldu diye haber vericem size.. şimdi yorumlarınızı bekliyorum...sizce bu egzersiz devam etsin mi? yoksa penis denemesi yapayım mı? içimizde tecrübeli bayanlara sorarım bu kadar mutluyken hata yapmak istemem hayal kırıklığı yaşamak istemem..
teşekkür ederimm iyiki warsınız...!

canım benim çooook sevindim inan. evet olay hakkaten beynimizde bitiyor. için kabul edip tamamdır dediysen oldu bu iş. çok güzel bi başlangıç yapmışsın. hız kesmeden egzersize devam. her gün bir ya da ikii cm çoğaltarak git. inan biri yapan ikiyi, ikiyi yapan üçü yapıyor. hemen penise geçme bence. tam olarak hazır hissedene kadar egzersize devam et derim. ben erken denedim, pişman oldum. tabi kişiden kişiye değişir ama.. olay kafada ;)
süpersin.. bu gidişle yakın zamanda halayını çekeriz ;):nazar:

:5: yaa deme öyleee ilerleme olmazmı halen 2 parmaktayım ama eşli denemelerim oldu kafamda rahatlık yönünden çok yol ilerledim ama daha yenemedim ama üzüldümm benn :5:
2 parmak ötesine gidemedim aparat denemelerim oldu ama oda başarısız oldu bisürü aksilik hastalık yakamı bırakmadı e haliyle hep aynı modda olamıyosun yoruluyorsun tabi aynı yerde sayıyorum diye listeden çıkarıcaksan çıkar canım ne diyim üzülürümmm ağlarımmmmm:14:

canım yaaaa ne diyosun sen hayır sen çokiyisin bazen öyle şeyler olabilir sen bu işi başarmış sayılırsın ya takma bunu kafana 1 günümüz diğer günle aynı geçmeyebilir lütfen ama böyle yapma çok üzüldüm cidden ben senden çokk umutluydum kendimden daha çok hemdee hemen kendine geliyosunnn hemennn başarıcaksın sen bu işii tamamııı:34:

ciga83 öyleydi galiba canım ben yollarıma taş engel ne varsa çıktı yavaş ilerliyorum ama umutluyum canım yani eskiye göre daha çok elimden geleni yapıyorum gerçekten aksilikler yakamı bırakırsa inş. şimdide tatil işi çıktı görümcem bende kalıyor 2 gündür ve kalıcakta sanırım tatil bitsin tam gaz devam inş.:16:

ya cecem zaten aglamaktan harap oldum bide sen üzme öyle ağlarım üzülürüm deme çıkarsalarda çıkarmasalarda yapcaz arkadaşım bu işi sonuçda minnacık böcükler yapıyo dimi arkadaşım onlar kadar olacaz

yarın misafirciklerim geliyor umarım onlar var diye egzersizlerimde sorun olmaz ve reglim biticek devam edicem en son 3 parmak orta bogumda kalmıstım umarım gerilememişimdir misaifrlerim gider gitmez artık karı koca olmak istiyorum gerçek anlamıyla simdiden hepimize rabbim yardımcısı olsun diyerek cıkıyorum.iyi geceler fıstıklar.

canım benim çooook sevindim inan. evet olay hakkaten beynimizde bitiyor. için kabul edip tamamdır dediysen oldu bu iş. çok güzel bi başlangıç yapmışsın. hız kesmeden egzersize devam. her gün bir ya da ikii cm çoğaltarak git. inan biri yapan ikiyi, ikiyi yapan üçü yapıyor. hemen penise geçme bence. tam olarak hazır hissedene kadar egzersize devam et derim. ben erken denedim, pişman oldum. tabi kişiden kişiye değişir ama.. olay kafada ;)
süpersin.. bu gidişle yakın zamanda halayını çekeriz ;):nazar:

O zaman egzersize devam..bugün başladım 3 gün sonra eşimin doğum günü.belki cesaretim kuvvetlenir de oluverir bu iş.o zaman en güzel doğum günü hediyesi olur :)) kendimize güvenelim bu işi de halledelim..biz kadınız yaaa ruhumuza ters başarısızlık..:)

ya cecem zaten aglamaktan harap oldum bide sen üzme öyle ağlarım üzülürüm deme çıkarsalarda çıkarmasalarda yapcaz arkadaşım bu işi sonuçda minnacık böcükler yapıyo dimi arkadaşım onlar kadar olacaz

canım yaa ağlama lütfenn kıyamam anlıyorum senii sende beni anlıyorsun herkez herkesi anlıyor başarıcaz arkadaşım emin ol başarıcaz Allah ın izniyle dualarım hepinizle..:16: ama lütfen üzülmeeeee:50: bu arada evet bak bit ler varya bit ler onlar bile yapıyo onları düşünelim hatta pireler oların canı yokmu valla öyle düşünmek lazımmmm :)))

Son düzenleme:
evet bende sabah yenmiştim akşama kadar bastığım yeri bilmiyodum resmen uçuyodum.ya kadın olmuştum.sevdğimle kocamla birleşmiştim nasıl sevindiğini anliyorum.Allahım yeteramabukadar hayal2011 daya25 hobyy85 ve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım en kısa zamanda yenerler insallah.dua edelim

çoook sağol tatlım.. yeneceğiz inşallah.. dualarda unutmayalım birbirimizi..

ciddiye almadığınız için teşekkür ederim

sen böyle şeylere kafa yorma canımm....hatta böyle şeyleri bilme bile varlığını bile unut...bilinç altına yerleşirse yarın öbürgün nerden denk geldim bu konuya dersin....kimsenin abidik gubidik kan revan anlattıklarına kulağını tıka....tamamen atmasyonnn yok öyle şeyler yaşadık gördük adam akıllı öğreten olaymış ilk gün gelindik balayında kardeş kardeş gezmezdik :9::9::9:sen evlenmene yakın gel siteye sor bu olay nasıl olmalı nelere dikkat etmeli asıl sağdıçlığı sana burda yaparız asıl olması gerekeni.....şimdilik hiç kafanı yorma üstündede durma:34::34::34:

sen böyle şeylere kafa yorma canımm....hatta böyle şeyleri bilme bile varlığını bile unut...bilinç altına yerleşirse yarın öbürgün nerden denk geldim bu konuya dersin....kimsenin abidik gubidik kan revan anlattıklarına kulağını tıka....tamamen atmasyonnn yok öyle şeyler yaşadık gördük adam akıllı öğreten olaymış ilk gün gelindik balayında kardeş kardeş gezmezdik :9::9::9:sen evlenmene yakın gel siteye sor bu olay nasıl olmalı nelere dikkat etmeli asıl sağdıçlığı sana burda yaparız asıl olması gerekeni.....şimdilik hiç kafanı yorma üstündede durma:34::34::34:

herkes cıkmış cnm ya kimsecikler yok

Back
X