- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #141.301
evet canım galiba herkes uyuyo :44:
aynen öyle ya bizim niye uykumuz hiç yokkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım galiba herkes uyuyo :44:
aynen öyle ya bizim niye uykumuz hiç yokkkk
bilmem benim yavaştan geliyo sankii:))sen niye uyumadın??
günaydın kızlar moralim çok ii bugün hemen sizle paylaşmak sizden dahada güç almak istedim dün egzersizlerimin 2. günüydü normalde ultrasyon jeli kullanıyodum ama bu sefer vaninal kayganlaştırıcı bi jel kullandım orta parmaktaydım önceden parmağımı zorla sokarken kayıp girdi hiç bişey hissetmeden sonra bir süre git gel yaptım çok rahattım kendimi iyice rahatlatıp 2 parmak denedim ve oldu sonuna kadar alamasamda 2 boğum girdi içimde beklettim biraz yanma oldu ama geçti hemen vajinanın ne kadar geniş olduğunu ancak dün anladım gerçekten kaslar gevşeyince içerisi çok geniş sanki sadece giriş kısmı biraz dar gibi ama sanırım oda böle devam edersem esnicek çok mutluyum hergün en azından yarım saat yapcam inşallah akşam olsun biran önce tekrar denemek istiyorum
eşim çok yorgun geldiği için dün uyudu aslında bende denemek istiyodum çünkü o kadar rahat girdiki anlamadım bende bugün bakalım iinşallah önce kendim yaptıktan sonra sonra eşime deneticem bide kegel egzersizide çok faydalı sanırım kaslarımı kontrolüm arttı sen egzersiz sırasında hangi jeli kullanmıştın
Canım karşına bir ayna al, sırtını bir yere yasla, bacaklarını iki yana aç, önce vajini incele. Sonra serçe parmağını jelle ve girişe getir. Orada biraz beklet. Beklettikten sonra çok az içeri itmeye çalış. Yine beklet. Çok çok yavaş ilerle. Acele etme. Derin nefes al ver. Korkma inan acı yok. Sadece çok az bir yanma oluyor
Eğer o pozisyonda rahat etmezsen kendi istediğin bir pozisyonu da seçebilirsin.
Evde jel yoksa sadece "1 seferliğine" bebe yağı ya da vazelin kullanabilirsin. Ama jel varsa mutlaka jelle yap. Yoksa da hemen yarın temin et , bebe yağı mantar yapıyor![]()
selam kızlar. size haber vermek istedim hemen.
herşey çok güzeldi. yaptık oldu :))):109::109::109::109::122::122::122::122::128::128::128::128::128::128:
bu sefer çok daha rahattım. hatta öncesinde biraz gevşeme egzersizi yaptım. bi de son aparatı aldım bi kaç kez. hani kendime göre motive olsun diye.
ön sevişmeyi uzatmadık bile. biraz jel, sonra o hiç yapamadığım pozisyonda hem de (ben üstte eşime sırtım dönük) aldım başını içime. gözümü kapatıp derin bi nefes aldım ve yavaş yavaş ittirdim. tamamiyle oturdum inanamadım hakkaten girdimi hepsi diye sorup durdum :) eğilip baktım hattahakkaten girmiş..
sonra eşim pozisyon değiştirelim bana doğru dön içindeyken dedi. nasıl olcak derken yarısına kadar dönebildim. sonra çıktı
bu kez de eşime dönük yine ben üstte denedik. git gel de yaptık.
hatta demesine göre zevk bile almış
veee sıkı durun.. ilk defa içime boşaldı. çok tuhaf, hiç bi şey anlamadım. bi süre öylece kaldık.
çok şükür bugünümüze, bunları size gaz olsun diye anlatıyorum beni yanlış anlamazsınız umarım..
isteyince kasmaynca hakkaten oluyomuş kızlar. acı mı? o da ne :) sadece git gel yaparken vakum gibi bişi oluyo. zamanla geçer sanırım
hepiniz çoook sağolun kızlar. siz olmasaydınız böyle olmazdı. iyi ki varsınız. ben de birilerine çare olabilirsem bu hikayelerle ne mutlu bana.
öptüüüüm![]()
ben 7 senelik evliyim.bir kızım var 5 yaşında.ama vajinismusum.
ben 7 senelik evliyim.bir kızım var 5 yaşında.ama vajinismusum.