Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

suan doktoru bıraktım ümidim kalmadı bu özel vajinismus doktor varmıs üç günde bir hafta kesin cözüm diyor inanmalı mıyım bilmiyorum
Anatomik bir sorunun yoksa bence egzersize bir an önce başlamalısın canım. Burada insana cesaret geliyor. Ben de Adanis sayesinde başladım egzersize bana attığı o cesaretlendirici güzel mesajla:) anatomik sorundan dolayı takıldım o yüzden doktora gitmek zorunda kaldım. Yoksa doktoru hiç düşünmüyordum. Ben kendi kendime son aşamaya gelmişim doktor öyle dedi. Zar kalın ve delik küçük olduğu için gerisi gelmemiş. Sen de ara vermeden egzersiz yaptığında göreceksin ki çok kolay. Aparat ile çalışmanı öneririm. Kendin hazırlayabilirsin. Adanis yazmış yukarıda. Zaman kaybetmeden başla. Bu arada bana denen şeyi de söyleyim doktora gittiğimde. Buraya hiç egzersiz yapamayanlar geliyor. Parmak egzersizini yaptığına göre aparat ile çalıştığında çok rahatlarsın.

Gereckten nasil 3 gunde tedavi ediyorlar.giden arkadaslar varsa yazsinlar.valla artik para falan umrumda degil.ne yapiyorda 3 gunde bitiyor bu iskence
internette araştır hero klinik falan var ankara da bu yer orada tedavisi varmıs dört içinde kesin çözüm diyorlar ve basaranların mektuplarını okudum internetten umut oldu bana ama 3.500 - 6.000 arası fiyatı

tatlım önce inan kendine sende yenebilirsin ben ilk parmak egzersizi ile başladım egzersiz yapamaya ama sen parmak egzersizi yapamıyorsan aparatla çalışabilirsin canım ben ilk egzersize başladıgımde anestol pomad uyuşturma özelligi olan bi krem ondan almıştım bolca vajinanın girişine onu sürdüm her egzersiz öncesinde bide kayganlaştırıcıdan yaralanabilirsin istersen kendine kulak cubugunu sterce sarıp aparat yapmayı dene zaten oraya bişeyin girdigini görünce cok büyük yol almış olacaksın sonra gittikce aparatını kalınlaştırarak devam edersin egzersizyapmaya popya dogru egilimli tatlım içersi aparatı bu yönde itmeye calış olurmu birde nefes alıp ver iterken ve ıkın tatlım içerde hiç acı yok inan ki kendini serbest bırakmaya çalış girişten sonra içersi boşluk cok geniş sormak istedigin ne olursa sorabilirisn canım
anestol tamamen uyusturuyor mu gercekten bundan baska da yol yok galiba

Anatomik bir sorunun yoksa bence egzersize bir an önce başlamalısın canım. Burada insana cesaret geliyor. Ben de Adanis sayesinde başladım egzersize bana attığı o cesaretlendirici güzel mesajla:) anatomik sorundan dolayı takıldım o yüzden doktora gitmek zorunda kaldım. Yoksa doktoru hiç düşünmüyordum. Ben kendi kendime son aşamaya gelmişim doktor öyle dedi. Zar kalın ve delik küçük olduğu için gerisi gelmemiş. Sen de ara vermeden egzersiz yaptığında göreceksin ki çok kolay. Aparat ile çalışmanı öneririm. Kendin hazırlayabilirsin. Adanis yazmış yukarıda. Zaman kaybetmeden başla. Bu arada bana denen şeyi de söyleyim doktora gittiğimde. Buraya hiç egzersiz yapamayanlar geliyor. Parmak egzersizini yaptığına göre aparat ile çalıştığında çok rahatlarsın.
parmak egzersizi yapmadım canım ya yapamadım eger biraz da olsa yapsam gerisi belki de gelir ama hiç ilerleyemedim hem aparat ne bu arada ya

arkadaşlar bir şey sorucam , ben de vajinismusu yenenlerdenim ama kısmen, yani yağla ilişkiye girebiliyoruz, normal olunca çok canım yanıyo, eee artık bebekte düşünüyoruz, kayganlaştırıcı olarak ne kullanmam lazım. bildiğim kadarıyla yağlar spermleri yavaşlatıyormuş. preseed kullanan var mı aranızda?

parmak egzersizi yapmadım canım ya yapamadım eger biraz da olsa yapsam gerisi belki de gelir ama hiç ilerleyemedim hem aparat ne bu arada ya
Ben ilk olarak kulak çubuğu ile başladım. Streç film ile sardım.Aparatım buydu. Sonra iki tanesini yan yana koyup aparat hazırladım. Sonra 3-5 derken yeni aparata ihtiyaç duydum. Eşim sililon tabancası için olan silikon getirdi bir tane onu streçledim ve çalıştım. Sonra onu peçete sararak kalınlaştırdım streçledim. En son da kullanmadığım rimeli peçete ile sarıp hazırladım aynı şekilde. Adım adım ilerledim. Zarım kalın ve delik küçük olmasına rağmen zarımı esnetmişim egzersizlerle. Doktorlar dilatör setle çalıştırıyormuş.

Cok tsk ederim cvp verdigin icin. Calisiyorum malesef aksamlari bir saat kadar yapsamda olurmu? Araliklara yapmam imkansiz.

Canım yarım saatten biraz fazla çalışabilirsin, tam 1 saat çalışırsan yorulursun ya da şöyle yapabilirsin bir gün yarım saat, diğer gün yarım saat çalışıp , bir boy büyük aparata da geçebilirsin. Sen bilirsin, nasıl rahat ediyorsan onu yap birtanem.

merhabalar;
aylardır üye olmadan takip ediyordum,özellikle de bu başlığı.( bu dertten muzdarip olduğum için) 20 aydır evliyim ve evliliğimin 17. ayında 3 günde çözdüm bu lanet erteleme hastalığını. Allah bunu yaşayan herkese yardım etsin. nasıl kötü bi psikoloji olduğunu biliyorum fakat şunu da söylemek istiyorum. BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR. Ben aştıysam herkes aşar bunu. Başaracağınıza inanın ve eğer gerçekten kendiniz çözemiyorsanız profesyonel bir doktordan yardım alın.Evet ciddi bir maliyeti oldu bana ama çözdükten sonra feda olsun diyebildim.

merhabalar;
aylardır üye olmadan takip ediyordum,özellikle de bu başlığı.( bu dertten muzdarip olduğum için) 20 aydır evliyim ve evliliğimin 17. ayında 3 günde çözdüm bu lanet erteleme hastalığını. Allah bunu yaşayan herkese yardım etsin. nasıl kötü bi psikoloji olduğunu biliyorum fakat şunu da söylemek istiyorum. BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR. Ben aştıysam herkes aşar bunu. Başaracağınıza inanın ve eğer gerçekten kendiniz çözemiyorsanız profesyonel bir doktordan yardım alın.Evet ciddi bir maliyeti oldu bana ama çözdükten sonra feda olsun diyebildim.

Hosgeldin:) ayni sende benim gibi takip etmissin.nasil cozdun arkdisim bu problemi??yardimci olurmusun bize

Yeni arkadaslara selam.arkadaslar bende bu sayfada yendim.ancak şu sıralar sayfası lek takip edemiyorum.özelden yazmak isteyen olursa yardımcı olurum elimden geldigi kadar

bir batma hissi değil mi?
aynısı bende de oldu ilişkiye başlarken oluyor ama git gel yaptıkça geçiyor.
o kasılmaktan oluyor
3 5 kez yaptıktan sonra geçti bende çok şükür
ama hala ilk girişte oluyor eşim bana bırakıyor ben 1 2 dk alıştırıyorum.
ilkin bende alıştırarak alıyorum ama tam geçmiyo dayanmaya çalışıyorum belki zevk alsam dahada dayanırim ama oda yok.bixim tam anlamıyla birleşme ikidir oluyor ozaman ilerdedikçe geçer inşallah. Tekrar başa dönmek istemiyorum.:KK43:

ilkin bende alıştırarak alıyorum ama tam geçmiyo dayanmaya çalışıyorum belki zevk alsam dahada dayanırim ama oda yok.bixim tam anlamıyla birleşme ikidir oluyor ozaman ilerdedikçe geçer inşallah. Tekrar başa dönmek istemiyorum.:KK43:

Canım ilişkiye girmeyi dayanma olarak değerlendirme, böyle düşünmen seni daha da zora sokar. Hepsini alman çok güzel, o andan sonra bırak kendini, dayanmalıyım, dayanıyorum diye düşünme, tamamen bırak, zaten zoru başarmış oluyorsun hepsini alarak. Keyif alamadığın için üzülme, zamanla, alıştıkça zevk alıyorsun, zaman tanı biraz kendine, her şey yoluna girecek tatlım.

Back
X