Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ilişkiye girmeyi dayanma olarak değerlendirme, böyle düşünmen seni daha da zora sokar. Hepsini alman çok güzel, o andan sonra bırak kendini, dayanmalıyım, dayanıyorum diye düşünme, tamamen bırak, zaten zoru başarmış oluyorsun hepsini alarak. Keyif alamadığın için üzülme, zamanla, alıştıkça zevk alıyorsun, zaman tanı biraz kendine, her şey yoluna girecek tatlım.
Cok haklisin canim kesinlikle ön sevismeyide atlamayin arkadaslar.bunu bi gorevmis gibi düşünmeyin.mümkün oldugu kadar sakin olun ve kendinizi iliskiye verin.yeni yenen arkadaslara tavsiyen sık sık birlikte olun ki alışabilesiniz

ilkin bende alıştırarak alıyorum ama tam geçmiyo dayanmaya çalışıyorum belki zevk alsam dahada dayanırim ama oda yok.bixim tam anlamıyla birleşme ikidir oluyor ozaman ilerdedikçe geçer inşallah. Tekrar başa dönmek istemiyorum.:KK43:

o zaman acıya değil zevk almaya odaklan ama zevk alacağım diye diretme kendini.
akışına bırak rahatlat vücudunun suyun üzerinde nasıl bırakırız öyle.

bol bol dene :)

Hosgeldin:) ayni sende benim gibi takip etmissin.nasil cozdun arkdisim bu problemi??yardimci olurmusun bize
Hoşbulduk çok teşekkür ederim.
Ben Ankarada Süleyman Eserdağ sayesinde çözdüm. Öncesinde aylarca araştırdım tabi. Hatta başka bir doktordan yardım aldım ama egzersizlerimi ilk 2 gün dışında yapmadım. Yaklaşımını ve ilgisini beğenmediğim için inancımı kaybedip soğudum. böyle aylar geçti.
Evliliğimin ilk 3 ayında deneme yapıyorduk ama çok acı çekeceğimi DÜŞÜNÜP! ( ki aslında kesinlikle acı yokmuş) bacaklarımı kasıp kapatıyordum. Sonra doktora da gidip egzersiz yapmadığım için sonuç alamayında üzülüp deneme yapmayı da bıraktım. Toplamda böyle 1 seneye yakın zaman geçti. Hatta iyice umudumu kaybedip hayat boyu bununla yaşayacağımı, evliliğimin çıkan sorunlardan dolayı biteceğini bile düşünmeye daha da üzülmeye başladım. Bu arada tabi çevremde tüm arkadaşlarım evlenip çocuk yapmaya başladılar ve her gün ' sende bebek yok mu ' sorularına maruz kaldım. Eşim ilk 1 sene anlayışla karşıladı. Bir gün bunu çözeceğimize inandı fakat daha sonra hiç emek vermediğimi,bunu değiştirmek için çaba sarfetmediğimi söyledi ve onda kesinlikle karar verdim. Ben bunu çözeceğim! O dönemde işimi de bıraktım kendime zaman ayırıp hayatımı düzene sokacağım diye. Önce doktor araştırdım internetten okudum, bunu yaşayan insanları bulup konuştum.Genelde 8-10 hafta süren sabır gerektiren tedaviler olduğunu söylediler ama okadar bunalmıştım ki hemen olsun bitsin istiyordum.Özellikle bu site sayesinde Süleyman Bey de karar kıldım. Randevu aldığımda bile bişeyleri başardım diyebildim. Benim için bunu yapmak bile emek harcamaktı.3 gün üstüste gittim.Her gittiğimde daha da umutlandım olacak diye ve 3. günün sonunda ilk denememizde BAŞARDIM. saatlerce ağladım mutluluktan mı yoksa kafamda bunu bu kadar büyüttüğüm için mi bilmiyorum. şimdi Allaha bin şükür hiçbir problemim yok.
Maalesef biraz yüksek ücretli tedaviler bunlar. Doktora gitmeden çözülür mü? Kesinlikle evet çözülür ama. Benim ittirici bi güce bi desteğe bi yardıma ihtiyacım vardı.

Selam kızlar
Ben herşeye ara verdim.
Ramazanda girince iyice bitti. bekliyorum işte öyle.
Umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.
Sevgiler

Zuzucum hoşgeldin canım, seni görmek çok hoş, epey merak etmiştik..

Ara verdiğin zamana üzülme çünkü geri getirmeye yetkimiz yok hayatım, ramazan bitince kaldığın yerden devam edersin. Umutsuzluk yok, sen de başaracaksın^^

Merhaba arkadaslar dünde yazmistim. Dilatör set aldim en kücügünü bile yapamiyorum diye. Sonra üsteledim burda yazilanlari okuyup uyguladim. Girdi hemde 3-4 defa ne sizi ne agri yoktu. Ben bir sene önce kulak cubuguyla bile yapamiyordum titriyordum bacaklarimi kapatiyodum. Simdi sorum su: nasil devam etmeliyim bi sonraki boya ne zmn gecmeliyim?? Tskler simdiden.
Canım bende dilatör set almayi düşünüyorum memnunmusun? Parmak egzersizlerinde kaldım bende ama hala eşli denemeleri yapamıyorum. Birde vajinismus.com adresindenmi aldın

Canım yarım saatten biraz fazla çalışabilirsin, tam 1 saat çalışırsan yorulursun ya da şöyle yapabilirsin bir gün yarım saat, diğer gün yarım saat çalışıp , bir boy büyük aparata da geçebilirsin. Sen bilirsin, nasıl rahat ediyorsan onu yap birtanem.
Dün bir bucuk saat kadar araliklarla calistim en kücük boyla. Sonra ikinci boyla denedim sadece ucu girdi ilerleyemedim

Canım bende dilatör set almayi düşünüyorum memnunmusun? Parmak egzersizlerinde kaldım bende ama hala eşli denemeleri yapamıyorum. Birde vajinismus.com adresindenmi aldın
Hayir canim yurtdisindayim ben burda bi siteden siparis ettim. Iki gündür kullaniyorum daha ama memnunum. En büyük boyu gördükce korkuyorum ama

Dün bir bucuk saat kadar araliklarla calistim en kücük boyla. Sonra ikinci boyla denedim sadece ucu girdi ilerleyemedim

Tamam harika, aynı yöntemle ikinci boya devam et, derin bir nefes al, nefesini verirken ittirmeye başla, kolaylıkla girecektir, sıkma kendini canım, vajina bir boşluk, canın acımayacak. En son boyun sadece yarısını alacaksın, o seviyeye geldiğinde tekrar hatırlatacağım.

Tamam harika, aynı yöntemle ikinci boya devam et, derin bir nefes al, nefesini verirken ittirmeye başla, kolaylıkla girecektir, sıkma kendini canım, vajina bir boşluk, canın acımayacak. En son boyun sadece yarısını alacaksın, o seviyeye geldiğinde tekrar hatırlatacağım.
Cok tsk ederim cnm. Ikinci boyla denicem tekrar ins. Olur bi an önce bitsin istiyorum. 3 sene olacak

Hanmlar uzun zamandır giremedim biz 2 kez denedik ilk giril oluo dio eşim ama nasl yanıyorm acıdan ölücem sanıyorum ve hiç bişide kullanmadk kuruydu orası cok zorladı ama yok olmuo ilk defa bukadarına musade ettim normlde dokununca kacıodum artk tak etti herkes cocuk soruo eşimde istıo egzerszde yapamıyorm sinir stres doldum hergün dua edıyorum aglıyorm karnıma agrılar giriıo bu nasl acıdır ya nie bzde böle bktm usandm artk .:(

P.içime giriyor ama daha sevinemedim.dün yarım saat te zor aldım içime eskisi gibi ağlamak geldi.eşimden çekinmesem bağıra bağıra ağlayacaktım.sonun da birkere alıp acı içinde pes ettim.zevk alma planları yaparken p.girmedi.

Hanmlar uzun zamandır giremedim biz 2 kez denedik ilk giril oluo dio eşim ama nasl yanıyorm acıdan ölücem sanıyorum ve hiç bişide kullanmadk kuruydu orası cok zorladı ama yok olmuo ilk defa bukadarına musade ettim normlde dokununca kacıodum artk tak etti herkes cocuk soruo eşimde istıo egzerszde yapamıyorm sinir stres doldum hergün dua edıyorum aglıyorm karnıma agrılar giriıo bu nasl acıdır ya nie bzde böle bktm usandm artk .:KK43:
canım benim biz kendimizi cok fazla kastıgımız için o acıyı hissediyoruz egzersiz yaparak kasmamayı ögreniyoruz acı olmadıgını beynimiz kabul ediyor tatlım egzersiz yapıycam dye düşünme bi yerden başla bende yapamam diyodum ama başlayınca devamı geliyor inan ki kendin için bi karar al zoru başar egzersiz yapmaya başla kuzum

ben ıkınınca p.i çıkartıyormuşum eşim öyle diyor. nasıl oluyor anlamadım. ıkınmayı denemiyorum ben de ama o tarafa bakmadan havaya bakarak yapmayı deniyorum. sıcaklardan dolayı da her gece denenmiyor.

Back
X