Hakkınızda hayırlısı canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama evlendikten sonra hemen herkes sormaya başlıyo zaten çocuğu. Önceki mesajda sormuşsun ya kaynanamlar sordu çok kötü oldum diye. Biraz da kulak asmamak umursamamak lazım. Soruyolar ne yapalım hayırlısı diyosun susmuyolar istemiyorum diyosun susmuyolar. İstiyorum diyosun daha olmadı diyosun nasıl diyolar. Ben şimdi çocuklara bebeklere nasıl hasretle özlemle bakıyorum. Sanki doktor bana senin hiç bi zaman çocuğun olmaz hastasın ya da rahmin yok ya da yumurtaların çalışmıyo demiş gibi. Sanki hiç olmayacak sahip olmayacakmışım gibi. Ama ne yapalım bu da bizim kaderimiz. Eşim diyo yazılanı silemeyiz ya kaderimiz neyse bu. O yüzden sende biraz sakin olmayı dinmeyi biraz oluruna bırakmaya çalış her şeyin bi zamanı var. Vajili olmasakta şimdiye kadar olmayacaktı çocuk bu bi sebep oldu sadece ya da vajjili olupta sürtünmeylr hamile kalanda var. O yüzden yıpratma daha fazla kendini. Bu vaji meselesini nasıl aşarıma odaklan aşınca inş çocukta kolaylıkla olur. Çocuğa değil vajiye odaklan. Çocuk olacağı varsa vajiliyken bile olur. Kusura bakma çok uzun oldu ama. Sen bu kadar yoğun yaşıyosun ya üzülüyorum çok sana