• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yendimm 🙏🏻

Googleye dilatör seti yaz medikalcilerden sipariş verebilirsin. Evet ıkınınca orası gerçekten açılıyor. Dilatör denemesi yaparken ıkınarak içine alabilirsin açıldığını kendinde göreceksin. Ve gerçekten acımıyor. Dilatörü sokarken biraz acı oluyor ama inan bana dayanamayacağın bir acı değil. Dilatörü sokarken kendine sürekli orda duvar yok girecek dayanamayacağım bir acı değil dayanıyorum de. Ve var gücünle ıkın o sırada itekle Dilatörü. Direk giriyor. Ve ilerisi sonsuz boşluk gibi hicbisey hissetmiyorsun. Dilatörde hafif acı var demistimya peniste o bile yok. Yemin ederim ki acımıyor.
Bir de birşey daha sormak istiyorum eşimin penis boyu biraz kalın ve uzun o sebepten de korkmuyor değilim peki git gel hareketli yapınca ağrı oluyor mu içindeyken penis ben uzun sevişmeden sonra dediğinizi eşimle direk deneyeceğim

Bir de birşey daha sormak istiyorum eşimin penis boyu biraz kalın ve uzun o sebepten de korkmuyor değilim peki git gel hareketli yapınca ağrı oluyor mu içindeyken penis ben uzun sevişmeden sonra dediğinizi eşimle direk deneyeceğim
Penisin girerken zorlandığı tek yer vajina giriş kanalı. Orayı geçtikten sonra ilerisi boşluk gibi hicbisey hissetmiyorsun. Yani boyunun uzun olması seni hiç korkutmasın

Yaa inşallah 🥺bende başarırım dediğinizi uygulayacağım eşim şehir dışında çalışıyor her zaman burda olmuyor bu gün gelecek aslında ameliyat olacak böbrek taşı için ameliyata girmeden veya gitmeden bunu yapmak istiyorum aslında dediğiniz gibi nefes alıp verince açılma oluyorsa acımıyorsa eşimle deneyeceğim
Önce uzun bir ön sevisme olsun yeterince ıslansan dahi bolca kayganlaştirici sür. Sonra eşin tam girecekken bekle derin nefes al ver sonra var gücünle ıkın sanki doğum yapıyor gibi. Eşin o sırada iteklesin girer. Kızlık zarı muayenesinde bile hep ıkın derler çünkü ıkınınca kızlık zarı direk görünüyor açılıyor orası çünkü. Bende aynada kizlik zarima bakarken hep ıkınırdım kabak çekirdeği gibi açılırdı şekline kadar görürdüm 😂

Önce uzun bir ön sevisme olsun yeterince ıslansan dahi bolca kayganlaştirici sür. Sonra eşin tam girecekken bekle derin nefes al ver sonra var gücünle ıkın sanki doğum yapıyor gibi. Eşin o sırada iteklesin girer. Kızlık zarı muayenesinde bile hep ıkın derler çünkü ıkınınca kızlık zarı direk görünüyor açılıyor orası çünkü. Bende aynada kizlik zarima bakarken hep ıkınırdım kabak çekirdeği gibi açılırdı şekline kadar görürdüm 😂
Ama benim tavsiyem direk eşli denemeye geçmeniz değil. Önce dilatör setiyle orayı alıştırıp sonrasında eşli deneme yapmak. Çünkü şuan deneseniz yine korkacaksınız kasılacaksınız olmayınca hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Önce dilator setine alışıp rahat girmeye başlayınca eşli denemeye geçmeniz daha yararlı olacak. Ben bu şekilde yendim

Ama benim tavsiyem direk eşli denemeye geçmeniz değil. Önce dilatör setiyle orayı alıştırıp sonrasında eşli deneme yapmak. Çünkü şuan deneseniz yine korkacaksınız kasılacaksınız olmayınca hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Önce dilator setine alışıp rahat girmeye başlayınca eşli denemeye geçmeniz daha yararlı olacak. Ben bu şekilde yendim
Bende bu gün sipariş vereceğim dilatör setini deneyeceğim olmadı zaten yine denedik bi yanma ve batma oluyor buda sanırım kastığım için eşim şehir dışından gelene kadar dilatör ile deneyeceğim yapacağım ve gerçekten de sadece vajina girişi sorun ama ıkınınca dediğiniz gibi açılıyor gerçekten de acı olmuyor dimi 🥺rabbim bu sorunu yaşayan herkese ve bana yardım eylesin

Evet kesinlikle ıkınınca oluyor hata ucunun yarısı girdi biraz ittirse hemn girerdi yine ben engel oldum eşime durdurdum göz yaşlarım ile yine olmadı yanma olunca

Nasıl yendiniz acaba tedavi oldum 10seans gittim doktora ama olmadı yapamadım dilatör set aldım 2parmagimida sokabiliyorum dilatörlerinde 3numarasına kadar sokabiliyor 4numarayıda 4gündür içime almayı başardım ama penise gelince olmuyo yapamıyorum nasıl yendiniz acaba siz bu işleri 2.5sene ölmek istiyorum artık gücüm kalmadı eşim destekcim sürekli aglıyorum herşey cinsellik degil seni seviyorum yanımda ol diyo ama ben bu problemi yaşadıkça kendimden nefret ediyorum bırakmasını söyledim ben bırakıcam ama kıyamıyorum cok seviyorum oda beni seviyo anne olmak istiyorum doktorlarda cözüm degil bana nabcan ben😥
2.5senrlik evliyim

Back
X